Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν παω στον παραδεισο θα ηθελα να βρισκομαι σε ενα τεραστιο κρεβατι πολλων τετραγωνικων και γυρω μου να υπαρχουν πολλεσ ομορφες γυναικεσ. θα ηθελα να τισ εχω και να μου κανουν μασαζ και να κανουμε και σεξ με πολλεσ ταυτοχρονα. θα ηθελα διπλα μου ολεσ τις γυναικεσ που βγηκαν μισσ κοσμοσ την τελευταια πενταετια τισ γυναικεσ του Μεσσι και του Ροναλντο και την Mia Khalifa. 

για αυτο παιδια φροντιστε να ειστε καλοι χριστιαννοι για να πατε στον παραδεισο και μετα να εχετε οτι θελετε αλλιωσ η ψυχη σασ θα κλειστει σε μια αιωνια φυλακη.

• Like 1
Δημοσ.

αυτα δεν ειναι παρασκευιατικα;αρχισαν τωρα ,και τα σαββατοκυριακα;ωϊμεεεε.....

Πιανει ΠΣΚΔ

• Like 2
Δημοσ.

Οταν παω στον παραδεισο θα ηθελα να βρισκομαι σε ενα τεραστιο κρεβατι πολλων τετραγωνικων και γυρω μου να υπαρχουν πολλεσ ομορφες γυναικεσ. θα ηθελα να τισ εχω και να μου κανουν μασαζ και να κανουμε και σεξ με πολλεσ ταυτοχρονα. θα ηθελα διπλα μου ολεσ τις γυναικεσ που βγηκαν μισσ κοσμοσ την τελευταια πενταετια τισ γυναικεσ του Μεσσι και του Ροναλντο και την Mia Khalifa. 

για αυτο παιδια φροντιστε να ειστε καλοι χριστιαννοι για να πατε στον παραδεισο και μετα να εχετε οτι θελετε αλλιωσ η ψυχη σασ θα κλειστει σε μια αιωνια φυλακη.

Μπερδευτηκες με τις 72 παρθενες του Ισλαμ ...?Μηπως?

• Like 5
Δημοσ.

Παράδεισο με πτάνες μόνο το ισλάμ έχει γι' αυτό αν σκέφτεσαι να ανατιναχτείς ghostman13 φρόντισε να κάνεις περιτομή πρώτα.
Στον χριστιανικό παράδεισο το μόνο που θα βρεις είναι αιώνια βαρεμάρα. Προσανατολίσου στην κόλαση καλύτερα. Θα είναι κι ο Μαραντόνα εκεί. 

Δημοσ.

Νομιζω τα εχει μπλεξει λιγο ο ts, με Ισλαμ.

θα ηθελα διπλα μου ολεσ τις γυναικεσ που βγηκαν μισσ κοσμοσ την τελευταια πενταετια τισ γυναικεσ του Μεσσι και του Ροναλντο και την Mia Khalifa. 

Παντως δεν ζηταει και τιποτα, ετσι? 

ΥΓ, το "μπλα μπλα" παει απο το καλο στο καλυτερο  :unsure:

• Moderators
Δημοσ.

Γίνε εσύ καλός χριστιανός για να πηδήξεις στον "παράδεισο" και άσε εμάς να πηδάμε Όσο μπορούμε και να μην είμαστε καθόλου χριστιανοί.

Αν επίσης στον παράδεισο θα έχεις ότι θες Γιατί Δεν αυτοκτονεις να τα αποκτήσεις πιο γρήγορα;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που περιγράφεις είναι ο παράδεισος του ΙΣΛΑΜ και όχι του Χριστιανισμού....

Κατά τα άλλα ναι κάτσε και πίστευε παραμύθια, ενώ δεν είσαι τίποτα παραπάνω από ένα συνοθύλευμα πρωτεϊνών, αμινοξέων,  οι ηλεκτροχημικές ενώσεις αυτών, μετά από  3,9δις  χρόνια Εξέλιξης.

• Like 2
Δημοσ.

Γίνε εσύ καλός χριστιανός για να πηδήξεις στον "παράδεισο" και άσε εμάς να πηδάμε Όσο μπορούμε και να μην είμαστε καθόλου χριστιανοί.

Αν επίσης στον παράδεισο θα έχεις ότι θες Γιατί Δεν αυτοκτονεις να τα αποκτήσεις πιο γρήγορα;

γιατί όσοι αυτοκτονούν δεν πάνε στον παράδεισο σύμφωνα με την καλή μας εκκλησία.

δεν τους διαβάζουν καν στην κηδεία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...