ghostman13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Οταν παω στον παραδεισο θα ηθελα να βρισκομαι σε ενα τεραστιο κρεβατι πολλων τετραγωνικων και γυρω μου να υπαρχουν πολλεσ ομορφες γυναικεσ. θα ηθελα να τισ εχω και να μου κανουν μασαζ και να κανουμε και σεξ με πολλεσ ταυτοχρονα. θα ηθελα διπλα μου ολεσ τις γυναικεσ που βγηκαν μισσ κοσμοσ την τελευταια πενταετια τισ γυναικεσ του Μεσσι και του Ροναλντο και την Mia Khalifa. για αυτο παιδια φροντιστε να ειστε καλοι χριστιαννοι για να πατε στον παραδεισο και μετα να εχετε οτι θελετε αλλιωσ η ψυχη σασ θα κλειστει σε μια αιωνια φυλακη. 1
king2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Γίνεται να κάνει sex η ψυχή? Μπράβο εξελίξεις...
andreapaog328 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 χριστιανος και παραδεισος με πουτανες λιγο δυσκολο 7
vaggelouras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 ... και την Mia Khalifa. ... Μολις απέκτησε ενδιαφερον το θεμα. 2
dollyyy19 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 αυτα δεν ειναι παρασκευιατικα;αρχισαν τωρα ,και τα σαββατοκυριακα;ωϊμεεεε..... 1
Mikeasdf Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 αυτα δεν ειναι παρασκευιατικα;αρχισαν τωρα ,και τα σαββατοκυριακα;ωϊμεεεε..... Πιανει ΠΣΚΔ 2
anwnymh29 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Οταν παω στον παραδεισο θα ηθελα να βρισκομαι σε ενα τεραστιο κρεβατι πολλων τετραγωνικων και γυρω μου να υπαρχουν πολλεσ ομορφες γυναικεσ. θα ηθελα να τισ εχω και να μου κανουν μασαζ και να κανουμε και σεξ με πολλεσ ταυτοχρονα. θα ηθελα διπλα μου ολεσ τις γυναικεσ που βγηκαν μισσ κοσμοσ την τελευταια πενταετια τισ γυναικεσ του Μεσσι και του Ροναλντο και την Mia Khalifa. για αυτο παιδια φροντιστε να ειστε καλοι χριστιαννοι για να πατε στον παραδεισο και μετα να εχετε οτι θελετε αλλιωσ η ψυχη σασ θα κλειστει σε μια αιωνια φυλακη. Μπερδευτηκες με τις 72 παρθενες του Ισλαμ ...?Μηπως? 5
pitogiro Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ποιος παράδεισος ρε και λοιπές φλωριές... μόνο Βαλχάλα! WITNESS MEEEE 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Παράδεισο με πτάνες μόνο το ισλάμ έχει γι' αυτό αν σκέφτεσαι να ανατιναχτείς ghostman13 φρόντισε να κάνεις περιτομή πρώτα.Στον χριστιανικό παράδεισο το μόνο που θα βρεις είναι αιώνια βαρεμάρα. Προσανατολίσου στην κόλαση καλύτερα. Θα είναι κι ο Μαραντόνα εκεί.
hliastsek Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Νομιζω τα εχει μπλεξει λιγο ο ts, με Ισλαμ. θα ηθελα διπλα μου ολεσ τις γυναικεσ που βγηκαν μισσ κοσμοσ την τελευταια πενταετια τισ γυναικεσ του Μεσσι και του Ροναλντο και την Mia Khalifa. Παντως δεν ζηταει και τιποτα, ετσι? ΥΓ, το "μπλα μπλα" παει απο το καλο στο καλυτερο
g_alkis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Εσύ πως δεν έχεις μπαναριστεί είναι απορίας άξιο
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Οταν παω στον παραδεισο θα ηθελα να βρισκομαι σε ενα τεραστιο κρεβατι πολλων τετραγωνικων και γυρω μου να υπαρχουν πολλεσ ομορφες γυναικεσ. θα ηθελα να τισ εχω και να μου κανουν μασαζ και να κανουμε και σεξ με πολλεσ ταυτοχρονα. θα ηθελα διπλα μου ολεσ τις γυναικεσ που βγηκαν μισσ κοσμοσ την τελευταια πενταετια τισ γυναικεσ του Μεσσι και του Ροναλντο και την Mia Khalifa. για αυτο παιδια φροντιστε να ειστε καλοι χριστιαννοι για να πατε στον παραδεισο και μετα να εχετε οτι θελετε αλλιωσ η ψυχη σασ θα κλειστει σε μια αιωνια φυλακη. Γίνε εσύ καλός χριστιανός για να πηδήξεις στον "παράδεισο" και άσε εμάς να πηδάμε Όσο μπορούμε και να μην είμαστε καθόλου χριστιανοί. Αν επίσης στον παράδεισο θα έχεις ότι θες Γιατί Δεν αυτοκτονεις να τα αποκτήσεις πιο γρήγορα; 1
Apoll Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Οταν παω στον παραδεισο θα ηθελα να βρισκομαι σε ενα τεραστιο κρεβατι πολλων τετραγωνικων και γυρω μου να υπαρχουν πολλεσ ομορφες γυναικεσ. θα ηθελα να τισ εχω και να μου κανουν μασαζ και να κανουμε και σεξ με πολλεσ ταυτοχρονα. θα ηθελα διπλα μου ολεσ τις γυναικεσ που βγηκαν μισσ κοσμοσ την τελευταια πενταετια τισ γυναικεσ του Μεσσι και του Ροναλντο και την Mia Khalifa. για αυτο παιδια φροντιστε να ειστε καλοι χριστιαννοι για να πατε στον παραδεισο και μετα να εχετε οτι θελετε αλλιωσ η ψυχη σασ θα κλειστει σε μια αιωνια φυλακη. Αυτό που περιγράφεις είναι ο παράδεισος του ΙΣΛΑΜ και όχι του Χριστιανισμού.... Κατά τα άλλα ναι κάτσε και πίστευε παραμύθια, ενώ δεν είσαι τίποτα παραπάνω από ένα συνοθύλευμα πρωτεϊνών, αμινοξέων, οι ηλεκτροχημικές ενώσεις αυτών, μετά από 3,9δις χρόνια Εξέλιξης. 2
Valerie_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Γίνε εσύ καλός χριστιανός για να πηδήξεις στον "παράδεισο" και άσε εμάς να πηδάμε Όσο μπορούμε και να μην είμαστε καθόλου χριστιανοί. Αν επίσης στον παράδεισο θα έχεις ότι θες Γιατί Δεν αυτοκτονεις να τα αποκτήσεις πιο γρήγορα; γιατί όσοι αυτοκτονούν δεν πάνε στον παράδεισο σύμφωνα με την καλή μας εκκλησία. δεν τους διαβάζουν καν στην κηδεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις