kreta9614 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 η κοπελα μου εχει καθυστερηση τωρα και 5 μερες της ειπα να κανει το τεστ αλλα δεν θελει εκανε ομως σημερα γενικες εξετασεις αιματος οχι β χωριακη ομως ειναι δυνατον απο μια γενικη εξεταση αιματος να διαπιστωθει αν ειναι εγκυος η εστω να την παραπεμψουν σε εξεταση β χωριακης? ενοω μπορει να βρεθει κατι που να υποψιαστουν εγκυμοσυνη και να τη παραπεμψουν και σε παρετερο εξεταση? αν ξερει καπιος ασ μου πει ευχαριστω εκ τον προτερων
Lucifer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Να σας ζήσει κτλ, όχι. Και δε θες να υποψιαστούν κάτι άλλο εκτός εγκυμοσύνης που θα τους κάνει να ζητήσουν hCG. Γιατί δε θέλει να κάνει το τεστ; Εμένα αυτό με φοβίζει.
kreta9614 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 καλησπερα Lucifer κοιτα ειναι μεγαλη ιστορια το γιατι δε θελει το κατανοω το γιατι δεν θελει ναι θελω πολυ να υποψιαστουν εγκυμοσυνη μια και θελω αυτο το παιδι οσο τιποτα αλλο στο κοσμο υπαρχου ομως και καπιες δυσκολιες οπως η σχεση μου ειναι πλεον 47 στα 48 γιαυτο ρωταο αν γινετε να υποψιαστουν πιθανη εγκυμοσυνη για να κανει το τεστ.
Iris_89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Για να καταλάβουμε... Η σύντροφος έχει καθυστέρηση, δεν θέλει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης αλλά πήγε και έκανε γενική αίματος. Αν είναι έγκυος, θα της ζητήσουν να δώσει αίμα για hCG. Το θέμα είναι... Γιατί δε θέλει να κάνει τεστ? Το έχετε συζητήσει? Στην χρονική περίοδο της περιεμμηνόπαυσης, έχει σαν σύμπτωμα την καθυστέρηση περιόδου πάντως..
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Παιζει να φλερταρει με προεμμηνοπαυσιακη περιοδο...
Lucifer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 θελω αυτο το παιδι οσο τιποτα αλλο στο κοσμο Δύσκολα. 1
kreta9614 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 σε ευχαριστω ιρις μου ελυσες την απορια. να προσπαθησω και εγω να λυσω τη δικια σου ειναι καθαρα θεμα μυαλου μενει σε ενα μικρο χωριο και φοβατε μην τη δει καπιος γνωστος η γνωστη στο μικροβιολογικο εργαστηριο οποτε θελει να το κανει μονο αν υπαρχει περιπτωση και της πουνε κατι μετα απο της εξετασεις αιματος τελος παντων το θεμα ειναι παραξενο και δεν μπορεις να καταλαβεις και ουτε μπορω να πω ολες της λεπτομερειες απο εδω παντως σε ευχαριστω και ελπιζω αυριο που θα παρει τα αποτελεσματα να της συστησουν και μια β χωριακη η εστω να τη ρωτησουν αν υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος μενω υποχρεος που με βοηθησατε ολοι σας καλο μεσημερι
Lucifer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μπορεί να πάρει απλώς δύο τεστ από το φαρμακείο γι' αρχή, του παραδιπλανού χωριού ξέρω 'γω. Ή να της πάρεις εσύ. 1
Iris_89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εγώ κολλάω περισσότερο στο γεγονός ότι κοντεύει τα 50 και ακόμα φοβάται... 6
gokuthelegend Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 σε ευχαριστω ιρις μου ελυσες την απορια. να προσπαθησω και εγω να λυσω τη δικια σου ειναι καθαρα θεμα μυαλου μενει σε ενα μικρο χωριο και φοβατε μην τη δει καπιος γνωστος η γνωστη στο μικροβιολογικο εργαστηριο οποτε θελει να το κανει μονο αν υπαρχει περιπτωση και της πουνε κατι μετα απο της εξετασεις αιματος τελος παντων το θεμα ειναι παραξενο και δεν μπορεις να καταλαβεις και ουτε μπορω να πω ολες της λεπτομερειες απο εδω παντως σε ευχαριστω και ελπιζω αυριο που θα παρει τα αποτελεσματα να της συστησουν και μια β χωριακη η εστω να τη ρωτησουν αν υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος μενω υποχρεος που με βοηθησατε ολοι σας καλο μεσημερι Πρέπει να είστε πολύ προχωρημένο χωριό για να έχετε και μικροβιολογικό εργαστήριο και να έχετε και γνωστούς/γνωστές. Βασικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι προσωπικά δεδομένα και σε περίπτωση που διαρρεύσουν μπορείς να κάνεις καταγγελία κανονικά και με τον νόμο. Αν τόσο φοβάστε, πηγαίνετε σε κάποια γειτονική πόλη όπως ανέφεραν και παραπάνω, σε κάποιον μικροβιολόγο που δεν σας γνωρίζει προσωπικά.
johnbond Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εσύ πόσο χρονών είσαι; 19 αν κρίνω απο το 96 του username και το γεγονός οτι κρύβουν τη σχέση τους.. ps 48 ετών γυναίκα δεν την λές εύκολα η κοπέλα μου... 3
jordfarra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 19 αν κρίνω απο το 96 του username και το γεγονός οτι κρύβουν τη σχέση τους.. ps 48 ετών γυναίκα δεν την λές εύκολα η κοπέλα μου... Από την άλλη, το 96 μπορεί να σημαίνει όντως 96 οπότε: α) πάλι έχει λόγο να κρύβουν τη σχέση τους β) την λέει εύκολα ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ "η κοπέλα μου" 5
groot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Προσωπικό guessing... α) Δεν είναι 47-48. Είναι γύρω στα 17 - 18. Ο λόγος που δεν θέλει είναι γιατί φοβάται λόγω ηλικίας ή λόγω επαγγέλματος συγγενούς (από 1ου βαθμού μέχρι και ξαδέρφου). β) Είναι στα 47-48 (ή εκεί κοντά) αλλά έχει ήδη άλλα παιδιά και παίζει μεγάλος κίνδυνος να μάθουν τα άλλα παιδιά της το γεγονός ότι πήρε τεστ ή έκανε εξετάσεις για τέτοιο λόγο (και για αυτό το "η κοπέλα μου") 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα