Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα θέλω την βοήθεια σας σε ένα θέμα με το paypal εδώ και λίγες μέρες παρέλαβα την την ανανεωμένη μου prepaid κάρτα της πειραιως (παλιά prepaid τράπεζα κυπρου) η παλιά  έληγε 05/2015 και η καινούργια λήγει 05/2017 και προσπαθώ να περάσω την καινούργια ημερομηνία στης ρυθμίσεις του paypal και δεν μου την δέχεται ,κανονικά περνάω την ημερομηνία και το CSC άλλα τίποτα..έχετε κάποια ιδέα γιατί γίνετε αυτό κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ..ευχαριστώ 

Δημοσ.

Ειναι ενεργοποιημενη, εχει χρήμα μέσα??

οι πρώην κυπρου οι περισοτερες παιζουν, αλλα αντι να την συνδέσεις καλυτερα θα ειναι να μεταφέρεις απο αυτην χρήμα στο balance

Δημοσ.

Ειναι ενεργοποιημενη, εχει χρήμα μέσα??

οι πρώην κυπρου οι περισοτερες παιζουν, αλλα αντι να την συνδέσεις καλυτερα θα ειναι να μεταφέρεις απο αυτην χρήμα στο balance

φιλε ειναι κανονηκα ενεργοποιημενη απλα δεν την εχω φορτισει ακομα αλλα δεν νομιζω οτι φταει αυτο

Δημοσ.

Όταν την περνάς στο paypal δεν τραβάει 1,5ευρώ (αυτό το κάνεις χειροκίνητα όταν πατήσεις verify)

Όταν όμως περνάς κάποια κάρτα τραβάει 1 δολάριο για δοκιμαστική χρέωση η οποία ποτέ δεν επιβεβαιώνεται από το paypal οπότε μετά απο αρκετές μέρες επιστρέφει στην κάρτα. (φαίνεται στο Διαθέσιμο υπόλοιπο στην τράπεζα, αλλά δεν περνάει ποτέ στο Λογιστικό υπόλοιπο)

Όπως και να χει ομως το paypal δεν εχει μπλοκάρει κάρτες από Ελλάδα αυτή την περίοδο; (άσχετα που δουλεύει η πατέντα με το request money)

Δημοσ.

φιλε ειναι κανονηκα ενεργοποιημενη απλα δεν την εχω φορτισει ακομα αλλα δεν νομιζω οτι φταει αυτο

Το 1,5€ από που θα το πάρει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...