Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα android κινητο και τωρα τελευταια ξεκινησα να ασχολουμαι συστηματικα με το τρεξιμο και πεζοπορια. Το προβλημα μου ειναι οτι δε μπορω να βρω ενα αξιολογο προγραμμα για να κανει track τις διαδρομες που κανω, μαζι με επιπλεον στοιχεια οπως αποσταση, διαρκεια κτλ..

Απο αξιολογησεις βρηκα οτι το καλυτερο ειναι το runkeeper. Εχω ομως ενα σοβαρο προβλημα.. Εκει ξαφνικα που τρεχω σταματαει να λειτουργει. Ειναι λες και πατηθηκε το stop, save διαδρομη και ειναι στην αρχικη οθονη.. Προφανως και ολα αυτα για να γινουν μεσα απο τη τσεπη μου χωρις να το αγγιξω δε παιζει.. Η διαδρομη αποθηκευεται ( οχι ολοκληρη, αλλα μεχρι εκεινη τη στιγμη που γινεται αυτη η διακοπη ) χωρις να μου λεει τον χρονο και τις θερμιδες. Οπως θα δειτε και στην πιο κατω εικονα..

Το δευτερο προβλημα ειναι οτι δε εχει σωστα τις τιμες που δειχνει. Ακριβως ιδιες διαδρομες τις δειχνει με διαφορετικο elevation και διαφορετικη καταναλωση θερμιδων..

post-69898-0-21542000-1440537487_thumb.jpg

Ειπα να βαλω σημερα το runtastic, αλλα και αυτο εκλεισε απο μονο του εκει που ετρεχα.. Πως ειναι δυνατον; Η μονη λογικη εξηγηση ειναι να χανεται το gps;; Βεβαια σημερα το κρατουσα στο χερι μου.. Εκλεισε μονο το runtastic, το runkeeper αντεξε μεχρι το τελος.. Ολως περιεργως.

------------------

Αν δεν υπαρχει σοβαρη λυση απο το κινητο, θα ηθελα να μου πειτε εαν μπορω να προμηθευτω καποιο εξειδικευμενο gps ή συσκευη χειρος ( ρολοϊ ) για αυτο το λογο..

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το εχεις χρησιμοποιησει; Εβγαλε ποτε καποιο προβλημα;

Ναι άπειρες φορές. Όχι ποτέ δεν είχα πρόβλημα και κλειδώνει αμέσως το GPS.

Δημοσ.

Ποτέ δεν είχα θέμα με το Runkeeper, νομίζω ότι για τέτοια προβλήματα σου το λέει η εφαρμογή όταν συμβούν, δοκίμασε να τρέξεις με ακουστικά για να προσέχεις πότε σταματάει μπας και καταλάβεις τι το προκαλεί.

Δημοσ.

Μιας που πιάσαμε το θέμα...

Εδώ και 1-2 χρόνια χρησιμοποιώ το Cardio Trainer. Εκτός από το app, είχε και ένα widget το οποίο το εγκαθιστούσες ξεχωριστά και σου έδιχνε στο desktop τις θερμίδες που έχεις κάψει τις τελευταίες 7 μέρες. Πριν 1-2 μήνες το Cradio Trainer έκανε update και από τότε το widget δεν δουλεύει. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Έχει κάποιο απο αυτά τα app που προτίνετε κάτι παρόμοιο;

Δημοσ.

Ποιο Android έχεις; Εμένα το S5 mini έχει το "S Health" που το βρίσκω πάρα πολύ καλό (πριν είχα το Runtastic αλλά βρήκα το S Health καλύτερο).

Δημοσ.

Ποιο Android έχεις; Εμένα το S5 mini έχει το "S Health" που το βρίσκω πάρα πολύ καλό (πριν είχα το Runtastic αλλά βρήκα το S Health καλύτερο).

4.3 σε nexus 3

Δημοσ.

Μπορείς να δεις και το Strava. Έχω την εντύπωση οτι ειναι και για ποδήλατο αλλά και για τρέξιμο

Σωστα το strava κανει και για τα 2.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω πέρασα το Endomondo στο κινητό και είμαι ικανοποιημένος. Πηρα και μια κινεζιά armband όπου βαζω το κινητο και δεν εχω πρόβλημα.

Επεξ/σία από Adon1s

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...