Luxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Εχω ενα android κινητο και τωρα τελευταια ξεκινησα να ασχολουμαι συστηματικα με το τρεξιμο και πεζοπορια. Το προβλημα μου ειναι οτι δε μπορω να βρω ενα αξιολογο προγραμμα για να κανει track τις διαδρομες που κανω, μαζι με επιπλεον στοιχεια οπως αποσταση, διαρκεια κτλ.. Απο αξιολογησεις βρηκα οτι το καλυτερο ειναι το runkeeper. Εχω ομως ενα σοβαρο προβλημα.. Εκει ξαφνικα που τρεχω σταματαει να λειτουργει. Ειναι λες και πατηθηκε το stop, save διαδρομη και ειναι στην αρχικη οθονη.. Προφανως και ολα αυτα για να γινουν μεσα απο τη τσεπη μου χωρις να το αγγιξω δε παιζει.. Η διαδρομη αποθηκευεται ( οχι ολοκληρη, αλλα μεχρι εκεινη τη στιγμη που γινεται αυτη η διακοπη ) χωρις να μου λεει τον χρονο και τις θερμιδες. Οπως θα δειτε και στην πιο κατω εικονα.. Το δευτερο προβλημα ειναι οτι δε εχει σωστα τις τιμες που δειχνει. Ακριβως ιδιες διαδρομες τις δειχνει με διαφορετικο elevation και διαφορετικη καταναλωση θερμιδων.. Ειπα να βαλω σημερα το runtastic, αλλα και αυτο εκλεισε απο μονο του εκει που ετρεχα.. Πως ειναι δυνατον; Η μονη λογικη εξηγηση ειναι να χανεται το gps;; Βεβαια σημερα το κρατουσα στο χερι μου.. Εκλεισε μονο το runtastic, το runkeeper αντεξε μεχρι το τελος.. Ολως περιεργως. ------------------ Αν δεν υπαρχει σοβαρη λυση απο το κινητο, θα ηθελα να μου πειτε εαν μπορω να προμηθευτω καποιο εξειδικευμενο gps ή συσκευη χειρος ( ρολοϊ ) για αυτο το λογο..
king2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Endomondo φίλε και αξιόπιστο και δείχνει τα πάντα. 3
Luxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Το εχεις χρησιμοποιησει; Εβγαλε ποτε καποιο προβλημα;
king2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Το εχεις χρησιμοποιησει; Εβγαλε ποτε καποιο προβλημα; Ναι άπειρες φορές. Όχι ποτέ δεν είχα πρόβλημα και κλειδώνει αμέσως το GPS.
Luxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Συμφερει και η premium αγορα πιστευεις; Αξιζει τα λεφτα;
VonLoutsos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μπορείς να δεις και το Strava. Έχω την εντύπωση οτι ειναι και για ποδήλατο αλλά και για τρέξιμο
doctor_667 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ποτέ δεν είχα θέμα με το Runkeeper, νομίζω ότι για τέτοια προβλήματα σου το λέει η εφαρμογή όταν συμβούν, δοκίμασε να τρέξεις με ακουστικά για να προσέχεις πότε σταματάει μπας και καταλάβεις τι το προκαλεί.
kalogeros Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μιας που πιάσαμε το θέμα... Εδώ και 1-2 χρόνια χρησιμοποιώ το Cardio Trainer. Εκτός από το app, είχε και ένα widget το οποίο το εγκαθιστούσες ξεχωριστά και σου έδιχνε στο desktop τις θερμίδες που έχεις κάψει τις τελευταίες 7 μέρες. Πριν 1-2 μήνες το Cradio Trainer έκανε update και από τότε το widget δεν δουλεύει. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Έχει κάποιο απο αυτά τα app που προτίνετε κάτι παρόμοιο;
PavelX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ποιο Android έχεις; Εμένα το S5 mini έχει το "S Health" που το βρίσκω πάρα πολύ καλό (πριν είχα το Runtastic αλλά βρήκα το S Health καλύτερο).
kalogeros Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ποιο Android έχεις; Εμένα το S5 mini έχει το "S Health" που το βρίσκω πάρα πολύ καλό (πριν είχα το Runtastic αλλά βρήκα το S Health καλύτερο). 4.3 σε nexus 3
georgeboo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μπορείς να δεις και το Strava. Έχω την εντύπωση οτι ειναι και για ποδήλατο αλλά και για τρέξιμο Σωστα το strava κανει και για τα 2.
Adon1s Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Και εγω πέρασα το Endomondo στο κινητό και είμαι ικανοποιημένος. Πηρα και μια κινεζιά armband όπου βαζω το κινητο και δεν εχω πρόβλημα. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2015 από Adon1s
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 endomondo και απο μενα αν και το πιο πιθανο απο αυτα που λες ειναι οτι καπως κατι πατιεται!
status Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ααα, πουτανάκια εδώ, σας έχω: http://www.sports-tracker.com/workout/statusgr/53491bfee4b01a604054d72c Εν τέλει, όλα είναι θέμα gps, η εφαρμογή λίγο έχει να κάνει, ο αλγόριθμος πάνω κάτω ίδιος είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα