Mr_Proper Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Το θέμα το έχω σηκώσει στο forum της μουσικής αλλά μετα απο 500+ επισκέψεις και μια απάντηση χωρίς να βοηθήσει ιδιαίτερα (αν και και ευχαριστώ για την πρόθεση) αγανάκτησα και λεω να το βάλω το θέμα και στο μπλαμπλα που μαζεύεται πιο μπερδεμένος κόσμος (απο ενδιαφέροντα κτλ εννοώ) και σίγουρα έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα (οπότε αν σβήσετε κάποιο σβήστε αυτό στην μουσική γιατι δεν κόβω εκεί να με βοηθήσει κανείς όσοι μπαίνουν ήδη το είδαν και δεν απάντησαν οπότε.... )Μετά την εισαγωγή στο ψητό:Ξέρετε κανένα κομμάτι στα ίδια vibes το συγκεκριμένο; Πχ αν ήσασταν DJ και δεν θέλατε να αλλάξει το κλίμα πιο κομμάτι θα βάζατε μετά απο το απο πάνω; ευχαριστώ. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2015 από Mr_Proper
giorgos147 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Σίγουρα έχω ακούσει έκδοση πιο κοντά στo δικό σου. Αλλά αυτό μου έσκασε στο μυαλό. //Σίγουρα η κλασική έκδοση δε κολλάει καθόλου. Αλλά στο ράδιο νομίζω παίζουν κυρίως μία άλλη.
Par1s* Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μάλλον έχεις φάει κόλλημα με το κομμάτι και ότι ακούς μετά το συγκρίνεις φουλ με αυτό και δεν σου αρέσει, ρίξε μία ματιά σε κομμάτια από best radio, σε αυτό το είδος - στυλ παίζει.. Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι το Reboot - Caminando επειδή έχει τα vocals, αλλά μάλλον πολύ γρήγορο.
Mr_Proper Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Σίγουρα έχω ακούσει έκδοση πιο κοντά στo δικό σου. Αλλά αυτό μου έσκασε στο μυαλό. //Σίγουρα η κλασική έκδοση δε κολλάει καθόλου. Αλλά στο ράδιο νομίζω παίζουν κυρίως μία άλλη. Μάλλον έχεις φάει κόλλημα με το κομμάτι και ότι ακούς μετά το συγκρίνεις φουλ με αυτό και δεν σου αρέσει, ρίξε μία ματιά σε κομμάτια από best radio, σε αυτό το είδος - στυλ παίζει.. Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι το Reboot - Caminando επειδή έχει τα vocals, αλλά μάλλον πολύ γρήγορο. Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις προτάσεις μέσα σε λιγότερο απο μια μέρα φτάσαμε σχετικά κοντά σε αυτό που ψάχνω @Par1s* Ναι έχω φάει κόλλημα με αυτό αλλά το θέμα είναι ότι θα ήθελα να έχω και λίγη ποικιλία το βάζω όταν λύνω προβλήματα στο σκάκι και πάει απίστευτα εκείνη την ώρα... απλά εντάξει το έχω ακούσει ώρες συνεχόμενες και ψάχνω και κάνα 2,3 άλλα να κάνω playlist να αλλάζει λίγο Mου αρέσανε και τα 2 κομμάτια και όντως καταλαβαίνω ότι είναι περίπου ίδια φάση με το man o to αλλά το αφήνω ανοιχτό το topic γιατι αν και μου αρέσουν δεν είναι ότι εντυπωσιάστηκα γιαυτό περιμένω καμιά άλλη πρόταση μπας και βρεθεί το "sweetspot" θα ψάξω και αυτα που μου είπες Ευχαριστώ και πάλι
giorgos147 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Για ρίξε μια ματιά και εδώ. Βέβαια αυτό αφορά τον καλλιτέχνη. Όχι το συγκεκριμένο κομμάτι. 1
Mr_Proper Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Για ρίξε μια ματιά και εδώ. Βέβαια αυτό αφορά τον καλλιτέχνη. Όχι το συγκεκριμένο κομμάτι. Έχω ψαχτεί λιγάκι με nu έτσι βρήκα το man o to αλλά δεν ψάχνω γενικά για κομμάτια που μου αρέσουν αλλά συγκεκριμένα στην ίδια φάση έτσι δηλαδή πιο ambient και χαλαρωτικά vocals γιατι το κομμάτι αυτό το βάζω για σηγκεκριμένη φάση που είπα πιο πάνω (προβλήματα σκάκι) και έτσι δεν μπορώ να βάζω ότι ναναι/ότι μαρέσει γενικά γιατι είτε μου αποσπά την προσοχή και δεν μπορώ να συγκεντροθώ είτε δεν θα θέλω να το ακούσω τότε ή να λύνω προβλήματα στο σκάκι... Πάντως γαμάτη η σελίδα δεν την ήξερα θα συνεχίσω το ψάξιμο αλλά μέχρι στιγμής δεν βρήκα αυτό που ψάχνω η δική σου πρόταση μου άρεσαι παραπάνω συγκριτικά με τις προτάσεις του link που μου έδοσες (πάντα για τον σκοπό που ψάχνω αλλιώς ναι έχει μερικά γαμάτα κομμάτια ) νομίζω ότι κατάλαβα για ποια έκδοση μιλάς αλλά δεν την βρήκα και εγώ μέχρη στιγμής
Mr_Proper Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ναι αυτό το ανέφερα στο άλλο forum για να τους βοηθήσω σχετικά με το τι ψάχνω thnx πάντως
idomeneas7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ναι αυτό το ανέφερα στο άλλο forum για να τους βοηθήσω σχετικά με το τι ψάχνω thnx πάντως Σορι, δεν είδα το άλλο θέμα. Τέτχοιο? ΕΙναι πιο σεξουάλε βέβαια.
Geosim79 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 ένα από τα πιο όμορφα και διαχρονικά remix του μεγάλου Francois Κ.... το bassline από το 1986 house classic του Mr Fingers_Can U Feel It
sargio01 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δες και το online ράδιο www.stereomood.com. Είναι ράδιο με μουσική κατηγοριοποιημένη σε playlists κατά διαθέσεις (happy, borring, cool, readding, etc). σ.σ. Ακούγοντας μουσική, μπορείς να σημειώνεις τους τίτλους των κομματιών που σ' αρέσουν και να τα βρίσκεις-στο youtube φεριπίν-ώστε να δημιουργήσεις την δική σου playlist για να την ακούς offline edit: Το site αυτή την στιγμή είναι υπό συντήρηση. Αξίζει να περιμένεις να ανοίξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα