Dinos_12345 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα. Προς έκπληξη μου πέρασα στο ΤΕΙ Αθηνών αφού η βάση στο Επιστήμης υπολογιστών στην Κρήτη ανέβηκε. Το ΤΕΙ είναι στο Αιγάλεω άρα και θα ψάξω σπίτι εκεί ή κάπου κοντά. Έχετε κάποια πρόταση για το πού να ψάξω; Επίσης, στο Αιγάλεω έχει vdsl;
Narayan Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Το είδαμε κι αυτό, διαλέγουμε σχολή με βάση την ταχύτητα του internet στην περιοχή 8
deesnider Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ο άνθρωπος είπε αυτό: πέρασα στο ΤΕΙ Αθηνών. Το ΤΕΙ είναι στο Αιγάλεω άρα και θα ψάξω σπίτι εκεί ή κάπου κοντά. Πέρασε στη συγκεκριμένη σχολή, η οποία βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή. Την επιλογή τής περιοχής όπου θα νοικιάσει σπίτι σκέφτεται, όχι την επιλογή σχολής (αυτό έχει τελειώσει...) , οπότε και εξετάζει όλα όσα τον ενδιαφέρουν. Σ' αυτό το συμπέρασμα (...και με στραβομουτσουνιασμένο emoticon κιόλας! ) : Το είδαμε κι αυτό, διαλέγουμε σχολή με βάση την ταχύτητα του internet στην περιοχή πώς κατέληξες; 19
Dinos_12345 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δεν θα επέλεγα ποτέ περιοχή με βάση το internet, και με adsl καλά είμαι. Σαν περιοχή πως είναι το Αιγάλεω ( πάντα είχα απορία γιατί όχι Αιγάλεο ) Το πρόβλημα μου κυρίως είναι αυτό, έχω συνηθίσει στην ηρεμία και με τρομάζει κάπως που θα πάω σε μια τεράστια πόλη ξαφνικά οπότε δεν θέλω περιοχή φάση ομόνοια που γίνεται της πόπης αλλά όχι και φάση Εκάλη που είναι τέρμα ηρεμία.
hliastsek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Το είδαμε κι αυτό, διαλέγουμε σχολή με βάση την ταχύτητα του internet στην περιοχή Δεν ξερω πως κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα, απλα πρωτα κανεις μηχανογραφικο και οταν βγουν οι βασεις περνας καπου. Σημερα που βγηκαν οι βασεις ρωτησε σε ποια περιοχη να νοικιασει σπιτι, και απλα αν εχει vdsl εκει. Τσεκαρε εδω για διαθεσιμοτητα https://www.ote.gr/web/guest/check-availability;jsessionid=94132D62E4ECCCB90B76D0AE63A0807D.node3_1_OTEGR?redir=1&p_l_id=44064&p_v_l_s_g_id=0 1
thyra_7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Το καλο με το Αιγαλεω ειναι οτι εχει μετρο, αντι για να νοικιασεις σπιτι πχ Χαιδαρι. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Το καλο με το Αιγαλεω ειναι οτι εχει μετρο, αντι για να νοικιασεις σπιτι πχ Χαιδαρι. Μου είπε μια φίλη ότι έχει σπίτι πετράλωνα, για να μείνω τσαμπέ αλλά πολλή ταλαιπωρία για να πάω στο ΤΕΙ κάθε μέρα, πρέπει να κάνω πόσες στάσεις και αλλαγές 1
idomeneas7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 To Αιγάλεω έχει επί το πλείστον ήσυχες γειτονιές πάντως και κάποιους κεντρικούς δρόμους. 'Εχει καλή συγκοινωνία (μετρο, τρολεϊ, λεωφορεία) και τα ενοίκια είναι πολύ οικονομικά. Τα Πετράλωνα νομιζω είναι πιό υποβαθμισμένη περιοχή, τουλάχιστον οσο έχω δει γιατί δεν έχω ζήσει (Αιγάλεω έχω μείνει). Δηλαδη εχει πολλά παλιά σπίτια και δεν ειναι καλοδιατηρημένη περιοχή. Το Αιγάλεω έχει κυρίως ανακαινισμένα ή καινούργια και γενικα το οπτικο κομματι οταν κυκλοφορεις ειναι ικανοποιητικό. Απο καταστήματα επίσης έχει πολλές επιλογές και γενικά είναι σε καλό σημείο, με εύκολη πρόσβαση σε πολλά μέρη της Αθήνας. 3
panoskir Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μου είπε μια φίλη ότι έχει σπίτι πετράλωνα, για να μείνω τσαμπέ αλλά πολλή ταλαιπωρία για να πάω στο ΤΕΙ κάθε μέρα, πρέπει να κάνω πόσες στάσεις και αλλαγές Δεν ειναι και μεγαλη ταλαιπωρια Πετραλωνα ->Ομονοια (3 στασεις) Ομονοια->Μεταξουργειο (1 σταση) Λεωφορειο->ΤΕΙ(4-5 ΣΤΑΣΕΙΣ) Εαν εχεις βρει τσαμπε σπιτι πετραλωνα πηγαινε με χιλια ειναι σχετικα κοντα δεν ειναι και στην γλυφαδα...
Mr_Proper Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Εγώ θα σου πρότεινα Χολαργό πάντως ήσυχα πρέπει να έχουν πέσει και τα ενοίκια και με την μπλέ γραμμή (αν δεν αλλάξανε τα χρώματα ) πας σε ενα τέταρτο περίπου αιγάλεο βέβαια δεν ξέρω που ακριβώς είναι το ΤΕΙ...Πάντως ο χολαργός τα συνδυάζει αυτά που θες (ήσυχος με πράσινο και τον υμηττό δίπλα για βολτούλες αλλά όχι τέρμα νέκρα επίσης είναι δίπλα σε αγια παρασκευή-παλιότερα γινόταν εκει της πόπης απο φοιτητόκοσμο και νυχτερινή ζωή έχει πέσει λίγο αλλά και πάλι έχει νεο κόσμο και μαγαζιά για καφέ κτλ- απέναντι απο Χαλάνδρι και αρκετά κοντά στο κέντρο με το μετρό.... οπότε θα τα έχεις όλα (εκτός απο θάλασσα ) και γενικά θεωρείται αξιοπρεπής περιοχή χωρίς να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις έστω και ξημερώματα. (όχι ότι η Αθήνα είναι σικάγο αλλά έστω και στον βαθμό που μπορεί κάποιος να ανησυχεί σε κάποιες περιοχές στον Χολαργό αυτό ειναι αισθητά μειωμένο) Έχει VDSL σε κάποια σημεία αν όχι σε όλα.Και νοικιάζω και ενα διαμέρισμά εκει χαχαχαχα πλάκα κάνω απλά έτσι όπως το γράφω φαίνεται ότι τον διαφημίζω για κάποιο λόγο απλά πιστεύω ότι είναι αυτό που θες... ρήξε μια ματιά και κρίνεις μόνος σου.Απλά κοίτα να μην νοικιάσεις 1ο ή ισόγειο αν σε παίρνει οικονομικά (παντού αυτό όχι μόνο Χολαργό )
elenit24 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 αν ρωτάς πως είναι η περιοχή στο Αιγάλεω σου απαντάω πως είναι τέλεια περιοχή,έχει γειτονιές που σου θυμίζουν κωμόπολη έχει και περιοχές που είναι η κλασική αθήνα,εχει το μετρό που πας παντού έχει τα λεωφορεία (703,845) που πας πειραιά για καφέ,επίσης απο φοιτητική ζωή που λέμε έχει έναν πεζόδρομο παράλληλα της θηβών που έχει μόνο ρακομελάδικα,στην ιερά οδό έχει και καταστήματα με ρούχα.επίσης αξίζει μια επίσκεψη στο cap cap.(κοίτα στο facebook) έχει και ενα μεγάλο πάρκο το μπαρουτάδικο στην ιερά οδό και θηβών,γενικά είναι πολύ ωραία γειτονιά! 5
Aias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 διπλα ειναι και η Νικαια και ο κορυδαλλος και μπορεις να μεινεις.φθηνοτερα ενοικια απο Περιστερι και εισαι πιο κοντα.Ο κορυδαλλος εχει καφετεριες κτλ να βγαινεις.
tsourakis13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Dinos να ξέρεις ότι η πρόσβαση στο τει είναι πολύ εύκολη. Με το μετρό κατεβαίνεις Αγία Μαρίνα και έχεις 10' περπάτημα, αλλιώς έχεις 845, 703,α15,β15, κτλ που σε αφήνουν ακριβώς απέξω. Πίστεψε με, το καλύτερο είναι να βρεις σπίτι κοντά στη σχολή και να πηγαίνεις με τα πόδια. Πολύ σημαντικό αυτό μιας και δεν θα σκέφτεσαι την απόσταση και την κούραση μέχρι να φτάσεις και επιπλέον θα πηγαίνεις να τρως στην σίτιση οπότε θες χωρίς να σκέφτεσαι την ώρα. Έχεις και το μετρό οπότε βγαίνεις όπου θες στην Αθήνα. Η περιοχή πάντως είναι λίγο περίεργη, υπάρχει πολύ καγκουρια και όσο πλησιάζεις προς Santa barbara τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Σαν μέρος πάντως, η σχολή είναι πολύ ωραία και γύρω γύρω έχει πολλές καφετέριες και δέντρα, θα σου αρέσει σίγουρα. Εμένα εδώ και ένα χρόνο που πηγαίνω μου αρέσει αρκετά, αν και μένω λίγο μακριά. Σε ποιο τμήμα πέρασες αν επιτρέπεται;
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Σε ποιο τμήμα πέρασες αν επιτρέπεται;Πέρασα στο Μηχανικών πληροφορικής Τ.Ε Εγώ θα σου πρότεινα Χολαργό πάντως ήσυχα πρέπει να έχουν πέσει και τα ενοίκια και με την μπλέ γραμμή (αν δεν αλλάξανε τα χρώματα ) πας σε ενα τέταρτο περίπου αιγάλεο βέβαια δεν ξέρω που ακριβώς είναι το ΤΕΙ... Πάντως ο χολαργός τα συνδυάζει αυτά που θες (ήσυχος με πράσινο και τον υμηττό δίπλα για βολτούλες αλλά όχι τέρμα νέκρα επίσης είναι δίπλα σε αγια παρασκευή-παλιότερα γινόταν εκει της πόπης απο φοιτητόκοσμο και νυχτερινή ζωή έχει πέσει λίγο αλλά και πάλι έχει νεο κόσμο και μαγαζιά για καφέ κτλ- απέναντι απο Χαλάνδρι και αρκετά κοντά στο κέντρο με το μετρό.... οπότε θα τα έχεις όλα (εκτός απο θάλασσα ) και γενικά θεωρείται αξιοπρεπής περιοχή χωρίς να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις έστω και ξημερώματα. (όχι ότι η Αθήνα είναι σικάγο αλλά έστω και στον βαθμό που μπορεί κάποιος να ανησυχεί σε κάποιες περιοχές στον Χολαργό αυτό ειναι αισθητά μειωμένο) Έχει VDSL σε κάποια σημεία αν όχι σε όλα. Και νοικιάζω και ενα διαμέρισμά εκει χαχαχαχα πλάκα κάνω απλά έτσι όπως το γράφω φαίνεται ότι τον διαφημίζω για κάποιο λόγο απλά πιστεύω ότι είναι αυτό που θες... ρήξε μια ματιά και κρίνεις μόνος σου. Απλά κοίτα να μην νοικιάσεις 1ο ή ισόγειο αν σε παίρνει οικονομικά (παντού αυτό όχι μόνο Χολαργό ) Χολαργό απλά nope, μένει μια φίλη μου, δεν θέλω για κανένα λόγο να πάω εκεί, άσε που είναι μακριά.Γιατί πρώτο ή ισόγειο όχι ; Φαντάζομαι κάθε περιοχή έχει και από ενα δύο ροκαδικα έτσι; Δεν ακούω τα σημερινά τραγούδια, είμαι old school στην μουσική
redhotstef Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αγιας Λαυρας στο Αιγαλεω το χειμωνα γινεται χαμος.. Επισης εχεις διπλα σου το Χαιδαρι με καλα μαγαζια και εκει, το Γκαζι, το Περιστερι, τα Βιλατζ.... Αρκετα καλη περιοχη το Αιγαλεω, αν πας προς μπαρουταδικο θα ειναι πιο ησυχα. Απο ταχυτητα ιντερνετ δεν ξερω πως παει αλλα δεν καταλαβαινω γιατι ειναι βασικος παραγοντας.. Ο κολλητος μου μενει Αιγαλεω διπλα στην Θηβων, εξι τετραγωνα απο το μετρο, σε πρωτο οροφο, 150 ευρω ΜΟΝΟ!,, Ειναι λιγο τρυπα να πεις, δεν πιανεται ομως σαν στουντιο, και ζει μονος του. Γενικα σε αυτη την περιοχη βρισκεις καλα ενοικια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα