deesnider Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Γιατί πρώτο ή ισόγειο όχι ; Περισσότερο για το ισόγειο, αλλά και για τον πρώτο σε μικρότερο βαθμό: - Πιο εύκολος στόχος διαρρηκτών. - Πολύ πιο έντονη φασαρία από το δρόμο. - Πολύ περισσότερη σκόνη και γενικότερα βρώμα απ' έξω. - Μπαίνουν πιο εύκολα κατσαρίδες.
tsourakis13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλύτερα βρες κανένα στουντιακι 1ο όροφο, μην είσαι και μέσα στο δρόμο(γλυτώνεις και τις κατσαρίδες ). Απλά ψάξε αρκετά γιατί είναι μερικοί που ψάχνουν για μ@λακες, μου τα έχουν πει φίλοι μου που νοικιάζουν. Επίσης για κανένα λόγο μην δώσεις για ενοίκιο πάνω από 200, για σπίτι 30-35τετρ. Για rockαδικα στην περιοχή δεν ξέρω (πάντως σίγουρα θα υπάρχουν) άλλα αφού έχεις κοντά μετρό, πας προς κέντρο που παίζουν αρκετά.
Soulseeker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Απο την στιγμη που η σχολη σου ειναι Αιγαλεω και δεν εισαι απο Αθηνα τοτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μεινεις εκει. Το Αιγαλεω ειναι οκ γενικα σαν περιοχη, εχει μετρο, εχει πολλα μαγαζια ολων των ειδων και ειναι πολυ πιθανον λογο της σχολης να εχουν νοικιασει εκει συμφοιτητες (και αρα potential φιλοι σου) οποτε θα βρισκεστε και πιο ευκολα. Σιγουρα υπαρχουν (αρκετα) καλυτερες περιοχες στην Αθηνα αλλα αυτο μαλλον θα σε αποσχολησει αν μεινεις μονιμα
Narayan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μου είπε μια φίλη ότι έχει σπίτι πετράλωνα, για να μείνω τσαμπέ αλλά πολλή ταλαιπωρία για να πάω στο ΤΕΙ κάθε μέρα, πρέπει να κάνω πόσες στάσεις και αλλαγές Ρώτα την αν έχει VDSL πριν πάρεις καμμιά βιαστική απόφαση, για το μέλλον σου μιλάμε. 2
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ρώτα την αν έχει VDSL πριν πάρεις καμμιά βιαστική απόφαση, για το μέλλον σου μιλάμε.Ναι κοψτο λίγο όμως αυτό, δε με ξέρεις και από χτες...
makisperama Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Φίλε μην το σκέφτεσαι να μείνεις αιγαλεω είναι πολύ ωραία περιοχή και άμα θέλεις για σπίτι θα βρεις αλλά πρόσεχε γιατί εκμεταλευονται μερικοί άμα θέλεις περισσότερες πληροφορίες στείλε μου μυνημα
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Φίλε μην το σκέφτεσαι να μείνεις αιγαλεω είναι πολύ ωραία περιοχή και άμα θέλεις για σπίτι θα βρεις αλλά πρόσεχε γιατί εκμεταλευονται μερικοί άμα θέλεις περισσότερες πληροφορίες στείλε μου μυνημα Ανεβαίνω αύριο το πρωί να βρω σπίτι, fingers crossed.
Narayan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ναι κοψτο λίγο όμως αυτό, δε με ξέρεις και από χτες... Ίσως να φταίει και το γεγονός πως ανήκουμε σε τελείως διαφορετικές γεννιές, πάντως προσωπικά θα έδινα προτεραιότητα σε ερωτήματα τύπου "που έχει φθηνότερο ενοίκιο" ώστε να μην επιβαρύνω τους δικούς μου, πριν καν διανοηθώ να κοιτάξω τις δικές μου ανέσεις και ευκολίες. Δεν χρειάζεται να σε ξέρω πολύ, μόνο από το γεγονός πως αποκλείεις να μείνεις με τη φίλη σου ανεύ ενοικίου επειδή είναι "πολλή ταλαιπωρία" να πηγαίνεις στο Αιγάλεω καθημερινά καταλαβαίνω ότι α) δεν σε νοιάζει που επιβαρύνεις τους δικούς σου ή β) έχεις ήδη δικό σου εισόδημα και θα καλύψεις τα έξοδα διαμονής σου (χλωμό) (βάζω και ένα γ) σενάριο πως η φίλη σου είναι περίεργη και δεν θες να μείνεις μαζί της για να τα καλύψουμε όλα). EDIT: Και για να σου δώσω και χρήσιμες συμβουλές πέρα από τη γκρίνια, στο διαμέρισμα που θα πας εκτός από το ενοίκιο ρώτα και τι άλλα έξοδα υπάρχουν (κοινοχρήστα, καθαρίστρια κ.α.). Επίσης δες έξω από το σπίτι τι καταστήματα υπάρχουν, εκεί δεν θέλει πολύ σκέψη αν δεις κάποιο συνεργείο π.χ. θα έχει φασαρία όλη μέρα ενώ αν έχει κάποιο χώρο εστίασης θα έχει φασαρία μέχρι τις 00:00-02:00 καθημερινά.
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ίσως να φταίει και το γεγονός πως ανήκουμε σε τελείως διαφορετικές γεννιές, πάντως προσωπικά θα έδινα προτεραιότητα σε ερωτήματα τύπου "που έχει φθηνότερο ενοίκιο" ώστε να μην επιβαρύνω τους δικούς μου, πριν καν διανοηθώ να κοιτάξω τις δικές μου ανέσεις και ευκολίες. Δεν χρειάζεται να σε ξέρω πολύ, μόνο από το γεγονός πως αποκλείεις να μείνεις με τη φίλη σου ανεύ ενοικίου επειδή είναι "πολλή ταλαιπωρία" να πηγαίνεις στο Αιγάλεω καθημερινά καταλαβαίνω ότι α) δεν σε νοιάζει που επιβαρύνεις τους δικούς σου ή β) έχεις ήδη δικό σου εισόδημα και θα καλύψεις τα έξοδα διαμονής σου (χλωμό) (βάζω και ένα γ) σενάριο πως η φίλη σου είναι περίεργη και δεν θες να μείνεις μαζί της για να τα καλύψουμε όλα). Δεν έδωσα καμία προτεραιότητα στο vdsl, μάθε να διαβάζεις σωστά τι γράφει ο άλλος. Υπάρχει και δ περίπτωση, το συζήτησα με τους δικούς μου και μου το απέκλισαν οι ίδιοι επειδή όντως είναι ταλαιπωρία για εμένα να κάνω όλη αυτή την διαδικασία κάθε μέρα. Αν υποθέουμε ότι θέλω να "πεταχτώ" στο ΤΕΙ σε κάποια άκυρη στιγμή για κάποιο λόγο δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο να μένω σε απόσταση που πας και με τα πόδια.
idomeneas7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 δ) Η φίλη του μένει σε κανένα αχούρι 2ο υπόγειο ξερωγώ... ααα, οκ, ακυρο. 1
Narayan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δεν έδωσα καμία προτεραιότητα στο vdsl, μάθε να διαβάζεις σωστά τι γράφει ο άλλος. Υπάρχει και δ περίπτωση, το συζήτησα με τους δικούς μου και μου το απέκλισαν οι ίδιοι επειδή όντως είναι ταλαιπωρία για εμένα να κάνω όλη αυτή την διαδικασία κάθε μέρα. Αν υποθέουμε ότι θέλω να "πεταχτώ" στο ΤΕΙ σε κάποια άκυρη στιγμή για κάποιο λόγο δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο να μένω σε απόσταση που πας και με τα πόδια. Δεδομένου ότι ξεκινάς τώρα ΤΕΙ και έχω τελειώσει ΑΕΙ, θεωρώ πως μπορώ να διαβάζω καλύτερα από σένα, και τώρα και για πάντα Ζήτησες δύο πράγματα, να σου πούμε που να ψάξεις και αν έχει VDSL η περιοχή. Άρα η Νο2 προτεραιότητά σου είναι να ξέρεις για το internet στην περιοχή που θα μείνεις, n'est-ce pas? Ούτε αν υπάρχουν συγκοινωνίες, ούτε που είναι φθηνότερα, τίποτα, μόνο να κατεβαίνουν τα torrent γρήγορα. Στα μετέπειτα post έγραφες πως υπάρχει η πιθανότητα να μείνεις και αλλού, τώρα λες πως το είχατε ήδη αποφασίσει για Αιγάλεω με τους δικούς σου, τι ισχύει τελικά; Μήπως είχα δίκιο στο αρχικό post; 1
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δεδομένου ότι ξεκινάς τώρα ΤΕΙ και έχω τελειώσει ΑΕΙ, θεωρώ πως μπορώ να διαβάζω καλύτερα από σένα, και τώρα και για πάντα NOPE Ζήτησες δύο πράγματα, να σου πούμε που να ψάξεις και αν έχει VDSL η περιοχή. Άρα η Νο2 προτεραιότητά σου είναι να ξέρεις για το internet στην περιοχή που θα μείνεις, n'est-ce pas? Ούτε αν υπάρχουν συγκοινωνίες, ούτε που είναι φθηνότερα, τίποτα, μόνο να κατεβαίνουν τα torrent γρήγορα. Στα μετέπειτα post έγραφες πως υπάρχει η πιθανότητα να μείνεις και αλλού, τώρα λες πως το είχατε ήδη αποφασίσει για Αιγάλεω με τους δικούς σου, τι ισχύει τελικά; Μήπως είχα δίκιο στο αρχικό post; Σειρά γεγονότων 1) Ανοίγω θέμα 2) Μου προτείνουν να πάω στο σπίτι στα πετράλωνα 3) Γράφω ότι μου έγινε η πρόταση 4) Το συζητάω με τους δικους μου. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Επίσης έγραψα "Στο Αιγάλεω έχει vdsl;" Όχι "Θέλω αυτό και αυτό και αυτό και να έχει οπωσδήποτε vdsl." Νομίζω το εξαντλήσαμε. Επίσης, money is not an issue. Και για να σου δώσω και χρήσιμες συμβουλές πέρα από τη γκρίνια, στο διαμέρισμα που θα πας εκτός από το ενοίκιο ρώτα και τι άλλα έξοδα υπάρχουν (κοινοχρήστα, καθαρίστρια κ.α.). Επίσης δες έξω από το σπίτι τι καταστήματα υπάρχουν, εκεί δεν θέλει πολύ σκέψη αν δεις κάποιο συνεργείο π.χ. θα έχει φασαρία όλη μέρα ενώ αν έχει κάποιο χώρο εστίασης θα έχει φασαρία μέχρι τις 00:00-02:00 καθημερινά. Μπορείς να μου εξηγήσεις εσύ ή κάποιος άλλος πως λειτουργούν τα κοινόχρηστα; Δηλαδή τον χειμώνα μπορεί να μην βάλω καλοριφέρ καθόλου, θα πληρώσω και εγώ όμως για πετρέλαιο;
idomeneas7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ναι, θα πληρώσεις το πάγιο που είναι ένα ποσοστό επί του πετρελαίου που θα κάψουν οι άλλοι. Αν έχεις φυσικό αέριο θα υπάρχει πολύ μικρότερη χρέωση (και στο πάγιο αλλά και όταν το καις). Τα υπολοιπα κοινοχρηστα ειναι οι δαπανες του κτηριου δια τα χιλιοστα που αναλογουν στον καθενα (π.χ. το ρετιρε πληρωνει παραπανω για ανανσερ, το δυάρι λιγότερα από το οροφοδιαμέρισμα, κλπ).
Narayan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μπορείς να μου εξηγήσεις εσύ ή κάποιος άλλος πως λειτουργούν τα κοινόχρηστα; Δηλαδή τον χειμώνα μπορεί να μην βάλω καλοριφέρ καθόλου, θα πληρώσω και εγώ όμως για πετρέλαιο; Αν έχει η πολυκατοικία κεντρική θέρμανση, πληρώνουν όλοι οι ένοικοι και ιδιοκτήτες αναλογικά με τα τετραγωνικά που είναι το διαμέρισμα, χωρίς να παίζει ρόλο αν κατανάλωσαν πετρέλαιο για την θέρμανση ή όχι. Αν η πολυκατοικία έχει αυτόνομο μετρητή για κάθε διαμέρισμα, πληρώνεις μόνο ό,τι έχεις κάψει. Κάποιες μικρές χρεώσεις όπως το πάγιο είναι μόνιμες πάντως. EDIT: Με πρόλαβαν 1
idomeneas7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλά, το πάγιο δεν το λες και μικρη χρέωση πάντα. Εμας πέρυσι που δεν κάψαμε ούτε μια ώρα, μια χαρά τα πληρώναμε τα κατοστάρια κάθε μήνα. TS μη φοβασαι εσυ, δεν προκειται να πληρωνεις τοσα σε μικρο σπιτι με ενοικιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα