tony81 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καααλα μην ακουσω κανέναν να λέει έχω πονοκέφαλο.. Ποσο τσουζει ρε κορίτσια όμως τα "σευχαριστω" "ε καλό είναι" και η γκριμάτσες φάση κάτι μου μύρισε άσχημα xD
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 καλησπερα παιδες θα ηθελα να μαθω τις γνωμες σας για ενα δωρο για τη κοπελα μου!Σκεφτομαι να τις παρω ενα αρωμα ακριβο ή ενα σετ εσωρουχα ποια η γνωμη σας? Σιγά μην κάνεις δώρο και εσώρουχα. Ή άρωμα πάρε ή θα έλεγα κανένα καλό γυναικείο ρολόι. 1
Antwni Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Να το πω εγώ g_alkis? Ευχαριστώ! Δονητή πάρε. 3
Adon1s Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 <p> Άμα σε πάει φορά το και εσύ. Λουλούδια κλασσικό, κάνα σκυλάκι μικροσωμο, πολύ ωραίο δώρο που καθαρίζεις ο ίδιος την τιμή του είναι ένα κουτί αισθήσεων και συναισθηματικο και με νόημα και μπορείς να βάλεις πολύ φαντασία εκεί να δείξεις ότι μπήκες στην διαδικασία να σκεφτείς πολλά για εκείνη τι της αρέσει τι της ταιριάζει και ότι την έχεις "καταλάβει" ως προσωπικότητα.</p><p> </p><p>Τα ζωα δεν ειναι δωρα,παρεπιπτόντως</p> 2
Mr_Proper Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καααλα μην ακουσω κανέναν να λέει έχω πονοκέφαλο.. Ποσο τσουζει ρε κορίτσια όμως τα "σευχαριστω" "ε καλό είναι" και η γκριμάτσες φάση κάτι μου μύρισε άσχημα xD Εγώ θα αισθανόμουνα τέλεια αν έκανε τα απο πάνω θα ήξερα ότι είναι μόνο για π@#@τσο και όχι για σχέση η συγκεκριμένη κοπέλα... 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Να το πω εγώ g_alkis? Ευχαριστώ! Δονητή πάρε. παντοφλίτσες Ε; Τις αφήσαμε απέξω..! Καρμιράκο! 1
thant Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Παρ΄ της ένα αυτοκίνητο! Θα οδηγάει και θα σε σκέφτεται...
hliastsek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Πάλι τα ίδια θα λέμε; Να το πω εγώ g_alkis? Ευχαριστώ! Δονητή πάρε.
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Παρ΄ της ένα αυτοκίνητο! Θα οδηγάει και θα σε σκέφτεται... Και μετά θα το τρακάρει γιατί το μυαλό θα είναι αλλού.... 4
vrwmiaris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 I phone και θα σε βγάλει γούστα για καμιά βδομάδα
Jethro Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δωρα που εντυπωσιαζουν ειναι αυτα που φευγουν απο τα κλασσικα και χρειαζεται λιγη σκεψη προς την διαφορετικότητα του αλλου. Με το που ρωταει καποιος/α "τι δωρο να του/ης παρω?" ολοι θα απαντησουν αρωμα, ρολοι. Δεν μπαινει και πολυ σκεψη εδω. Σορρυ για το οφφτοπικ Ανατριχιασα.Προφανως, ηταν κατι που ηθελε και "υιοθετησαμε" ενα σκυλακι. Η οικονομικη της κατασταση δεν επετρεπε να παρει το σκυλι που ηθελε και της το πηρα εγω, εκει υπαγεται η εννοια του δωρου. Μην λεμε κατι απλα για να λεμε να δειξουμε την φιλοζωικοτητα μας. Και ειδικα απο την στιγμη που δεν ξερεις τον αλλον και κανεις έμμεσα ενα αρνητικο σχολιο απλα για να προβαλουμε μια αστραφτερη ιπποτικη εικονα μας. Και να προλαβω την ατακα, επισης κλασσικη, γιατι δεν υιοθετησατε ενα αδεσποτο ? με αυτη τη λογικη ολοι θα εχουμε αδεσποτα και οι ρατσες θα σαπιζουν στα κλουβια τους στα pet shop γιατι ειναι απαραδεκτο να το "αγορασουμε". Υ/Γ το λεω γενικά αλλά κουράζουν πολυ αυτες οι φιλοζωικες ατακες οταν εχουμε καραγραμμενους ταυτοχρονα τους συναθρωπους μας. Υ/Γ2. Ανεκαθεν ειχα σκυλια απο μικρος οποτε δεν το πηρα ετσι για να λεω και επειδη ειμαι φιλοζωος αλλα ταυτοχρονα δουλεια μου ειναι και η βοηθεια προς τους συναθρωπους μας. Το νημα ηταν προτασεις για δωρο, ολες οι κινησεις μας που αποβλεπουν σε θετικα αισθηματα ειναι δωρα. Οτι μας γεμιζει ειναι δωρο. Τα σκυλιά δεν είναι δώρα. Είναι ζωντανοί οργανισμοί, που σημαίνει ότι όταν θέλεις να υιοθετήσεις ένα σκύλο, πρέπει να είναι αποτέλεσμα συνειδητοποιημένης απόφασης.
VonLoutsos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 δεν υπαρχουν στην ναυπακτο εστιατορια!ρολοι της εχω ξαναπαρει!! Να την πας στην Πάτρα απέναντι...Στο Ναύτικο...Αλλιώς παντόφλες και Dildo. Pure Classics σαν τους Metallica.
*nenya* Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Some ideas: Παλέτα απ'τα Sephora. Σετάκι αρώματος. Clutch bag Michael Kors Κλασσικές γόβες ή πέδιλα Και πολλά πολλάααα ακόμη που μόνο εσύ ξέρεις ότι της ταιριάζουν! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα