aneurysm Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 To σετάκι "παντόφλες και δονητής", αναφέρθηκε? Γιατί δεν διάβασα το θρεντ από την αρχή. Πάντως είναι όλ τάιμ κλάσσικ!
*nenya* Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 To σετάκι "παντόφλες και δονητής", αναφέρθηκε? Γιατί δεν διάβασα το θρεντ από την αρχή. Πάντως είναι όλ τάιμ κλάσσικ! Άργησες. 1
tony81 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 αυτή είναι η λάθος αντίληψη... αλοίμονο αν οι αγάπες στηρίζονταν στα δώρα και στο πόσο συχνά τα κάνουμε. Απλά δυστυχώς αυτη την 'λογική' την έχουν οι περισσότεροι/εςΔεν είπα αυτό βρε παλικάρι.. Απλά όχι ότι δεν περιμένει και μια κοπέλα ένα λουλούδι ή το αγόρι κάτι συμβολικό. Πχ έχεις μια σχέση 1 χρόνο και δεν έχεις πάρει τπτ στο αίσθημα είναι ωραίο??Δεν λέω ότι τα δώρα κρατάνε μια σχέση αλλά πρέπει να υπάρχουν κ αυτά. Τέλος πάντων 2
doubtful Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Σόρρυ φίλε αλλά εγώ δεν περιμένω ποτέ δώρα. Το αν γίνουν είναι πάντα καλοδεχούμενα αλλά δεν περιμένω ποτέ σίγουρα κάποιο δώρο ακριβώς όπως δεν περιμένω να μου πουν χρόνια πολλά για γιορτές και γενέθλια. Ούτε θα κρατήσω μούτρα επειδή "δεν με θυμήθηκαν" ούτε τίποτα. Βέβαια εγώ δεν είμαι γυναίκα οπότε ίσως η γνώμη μου δεν μετράει. δεν εισαι ο μονος. +1 και εγω.
idomeneas7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μη χάνετε το νόημα, ο Τονυ το είπε πολύ ωραία...δεν στηρίζεις τη σχέση στα δώρα, στα κεράσματα, στις χάρες κλπ, αλλά είναι μια ωραία κίνηση και συνήθως εκτιμάται. Ο καθένας βέβαια κάνει αυτό που νιώθει, εμείς ας πούμε δεν γιορτάζουμε σχεδόν ποτέ γενέθλια και ονομαστικες γιορτες. Αυτο όμως δεν σημαίνει ότι είναι βλακείες, ότι "δεν στηρίζεται η σχέση σε αυτα" και ότι όποιος το κάνει είναι επιφανειακός και ρηχός. 1
alex_000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Οι γυναίκες ζητούν συνεχώς επιβεβαίωση στην σχέση τους και πολλές φορές έχουν μια συνεχείς εσωτερική ανασφάλεια. Το δώρο συμβολίζει ότι την σκέφτεσαι, ενδιαφέρεσαι, την εκτιμάς και την αγαπάς για αυτό έχει πολύ σημασία να παίρνεις δώρα (έστω λουλούδια), και πόσο το έψαξες, πως το διάλεξες και πόσο κατάλαβες τι ήθελε με βάση τον χαρακτήρα της. Εγώ επίσης γράφω ευχές και δώρα στα @@ μου, όπως είπε ο παίχτης πιο πάνω, αλλά δεν μπορώ να περιμένω κάτι τέτοιο από μια γυναίκα γιατί σκέφτονται τελείως διαφορετικά. Όταν παίζει το χρηματικό σαν σημαντική παράμετρος στο δώρο (δηλαδή περιμένει iphone, μετά luis vitton κτλ με κάθε ευκαιρία και παραπονιέται όταν το δώρο δεν είναι αξίας) πολύ πιθανό η γκόμενα να σε θέλει για τα δώρα μόνο 3
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Οι γυναίκες ζητούν συνεχώς επιβεβαίωση στην σχέση τους και πολλές φορές έχουν μια συνεχείς εσωτερική ανασφάλεια. Το δώρο συμβολίζει ότι την σκέφτεσαι, ενδιαφέρεσαι, την εκτιμάς και την αγαπάς για αυτό έχει πολύ σημασία να παίρνεις δώρα (έστω λουλούδια), και πόσο το έψαξες, πως το διάλεξες και πόσο κατάλαβες τι ήθελε με βάση τον χαρακτήρα της. Εγώ επίσης γράφω ευχές και δώρα στα @@ μου, όπως είπε ο παίχτης πιο πάνω, αλλά δεν μπορώ να περιμένω κάτι τέτοιο από μια γυναίκα γιατί σκέφτονται τελείως διαφορετικά. Όταν παίζει το χρηματικό σαν σημαντική παράμετρος στο δώρο (δηλαδή περιμένει iphone, μετά luis vitton κτλ με κάθε ευκαιρία και παραπονιέται όταν το δώρο δεν είναι αξίας) πολύ πιθανό η γκόμενα να σε θέλει για τα δώρα μόνο Συμφωνώ αν και με το να μπλέξεις σε ψυχολογικούς λαβύρινθους με αφετηρία την περίοδο και τέλος στην εμμηνόπαυση, έτσι ώστε που να πρέπει να βρεις και δώρο κινέζικα ροδοπέταλα ενώ της φτιάχνεις πρωινό με λαγό στιφάδο, καλύτερα να μείνεις εργένης τελικά. lol Πιστεύω πάνω απ' όλα θα πρέπει η γυναίκα σου να είναι ο κολλητός σου για να κρατήσει το πράμα. Και καλύτερα αυτό να ισχύει ενώ ακόμη είναι στην αρχή.
manzah80 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Οι γυναίκες ζητούν συνεχώς επιβεβαίωση στην σχέση τους και πολλές φορές έχουν μια συνεχείς εσωτερική ανασφάλεια. Το δώρο συμβολίζει ότι την σκέφτεσαι, ενδιαφέρεσαι, την εκτιμάς και την αγαπάς για αυτό έχει πολύ σημασία να παίρνεις δώρα (έστω λουλούδια), και πόσο το έψαξες, πως το διάλεξες και πόσο κατάλαβες τι ήθελε με βάση τον χαρακτήρα της. Εγώ επίσης γράφω ευχές και δώρα στα @@ μου, όπως είπε ο παίχτης πιο πάνω, αλλά δεν μπορώ να περιμένω κάτι τέτοιο από μια γυναίκα γιατί σκέφτονται τελείως διαφορετικά. Όταν παίζει το χρηματικό σαν σημαντική παράμετρος στο δώρο (δηλαδή περιμένει iphone, μετά luis vitton κτλ με κάθε ευκαιρία και παραπονιέται όταν το δώρο δεν είναι αξίας) πολύ πιθανό η γκόμενα να σε θέλει για τα δώρα μόνο Φιλε εγω το μυαλο μου δεν το ξαναβασανιζω για το τι μπορει να θελει καποια.Ουτε με νοιαζει αν θα ικανοποιηθει η οχι απο το δωρο μου.Το πολυ πολυ να στο πεταξει στο κεφαλι το δωρο οταν ερθει η ωρα να το διαλυσετε. 2
*nenya* Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Πείτε κι άλλα για τις γυναίκες μπας και αρχίσω να τις καταλαβαίνω επιτέλους. 1
tony81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε εγω το μυαλο μου δεν το ξαναβασανιζω για το τι μπορει να θελει καποια.Ουτε με νοιαζει αν θα ικανοποιηθει η οχι απο το δωρο μου.Το πολυ πολυ να στο πεταξει στο κεφαλι το δωρο οταν ερθει η ωρα να το διαλυσετε. Manzah τι ώρα φίλε??Κάτσε να έρθει η καψούρα τούμπες κάνουμε όλοι Πείτε κι άλλα για τις γυναίκες μπας και αρχίσω να τις καταλαβαίνω επιτέλους. Από κει να καταλάβαιτε τι τρολια είναι η μια δεν καταλαβαίνει την άλλη...και καλά!
doubtful Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Πείτε κι άλλα για τις γυναίκες μπας και αρχίσω να τις καταλαβαίνω επιτέλους. σε πιστευω, αφου ουτε εσεις ξερετε τι θελετε. https://www.youtube.com/watch?v=UnwWf8lFKZY 3
manzah80 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Manzah τι ώρα φίλε??Κάτσε να έρθει η καψούρα τούμπες κάνουμε όλοι καλα ναι ασε να λεμε καμια μαλακια να το παιζουμε και ανεξαρτητα αρσενικα. 1
alex_000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 σε πιστευω, αφου ουτε εσεις ξερετε τι θελετε. https://www.youtube.com/watch?v=UnwWf8lFKZY ALWAYS upvote Bill Burr. O τύπος είναι genious.
cococrops Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 της πηρα αρωμα και ενα στριγκακι δαντελενιο!!!ξετρελαθηκε!!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα