Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιωμενη δεν ξερω αν ηταν. Εγω ξερω οτι εκανα τοσους κυκλους που στο τελος οηγα στο staybar. Ξερω οτι στον γυρισμο περασα απο μπροστα του.

Εντωμεταξυ στο staybar μπαινω με την κοπελα μου γεια σας κλπ, με βαζει μια ξινη εξω με τα μανιταρια, ειδε οτι στραβωσα, ερχεται ενας αλλος ειστε καλα; εχει και μεσα να σε βαλω να κατσεις, απο μεσα μου ελεγα δεν γαμιομαστε τωρα λεω εγω, του ειπα δεν υπαρχει θεμα, σηκωθηκα μετα απο δεκα λεπτα και εφυγα.

Την κοπέλα την άφησες στο μανιτάρι ;

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποιος θέλει προτάσεις για Θεσσαλονίκη θα αναφέρει αν θα έρθει με σχέση ή με παρέα και τι είδους μουσική ακούει!!

Μόνος έτσι θα πάρει ακριβές προτάσεις! 

Δημοσ.

Λοιπόν, έχοντας πλέον επιστρέψει, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τις προτάσεις τους.
Δυστυχώς λόγω περιορισμένου χρόνου και την Παρασκευή και το Σάββατο δεν επισκεφτήκαμε κανένα από τα μαγαζάκια που προτάθηκαν για φαγητό, αν και προσπάθησα ανεπιτυχώς να πιέσω για αυτό.
Παρασκευή αφού τακτοποιηθήκαμε, ένα σουβλάκι στα γρήγορα στο χέρι (γύρος της Αριστοτέλους)και μετά ποτάκι. Αρχικά πήγαμε Fragile (ωραίο μαγαζί, ταρατσούλα, απλά η μουσική πολύ dub, μετά την μια ώρα είχε κουράσει).
Στη συνέχεια κατηφορίσαμε Βενιζέλου, κάτσαμε σε ένα μπαράκι δίπλα στο pax. Ωραίος πεζόδρομος ωραία μαγαζάκια, καλά κοκτέιλ αλλά δυστυχώς επειδή κάνουν αγώνα ποιο θα ακουστεί περισσότερο, καταλήγεις να κάθεσαι και να ακούς μουσική από 2-3 μαγαζιά. Τέλος μετά από πολύ πρήξιμο του ενός της παρέας για να πάμε στο Μαρκιζ (ευτυχώς ήταν τίγκα και δεν μπήκαμε) καταλήξαμε στο δίπλα στο Stay Bar. (τεράστια διαφορά το ξέρω) Επιστροφή το πρωί, αφού όμως πρώτα επισκεφτήκαμε για αλμυρή και γλυκιά μπουγάτσα τον Γιάννη.
Δεύτερη μέρα κατηφορίσαμε προς 1ο πόδι. Συγκεκριμένα Sani beach, μετά από πρόταση γνωστής μας, επειδή θα ήταν λιγότερο καγκούρικη.
Πράγματι, παρά το αρχικό μου σοκ, όταν είδα ότι είχε μετρ στην παραλία για να σε βάλει σε ξαπλώστρες (wtf) ήταν αρκετά ήσυχα, γιατί ήμασταν σε απόσταση από το μπαρ που βάραγε η μουσική. Οικογενειακό κλίμα στις γύρω ξαπλώστρες και έβρισκες ότι ήθελες.
Επιστροφή αργά στην πόλη, εκ νέου πρήξιμο από τον έναν για 22ο, αντί για κάποιο από τα μαγαζάκια που έλεγα. Δεν ενθουσιάστηκα να πω την αμαρτία μου. Βραδάκι χαλαρό ποτάκι στο Blue Cup (ήταν κάτι γνωστές του ενός της παρέας εκεί). Ωραίο μαγαζί. Στη συνέχεια ανηφορίσαμε προς Βαλαωρίτου. Πήγαμε σε ένα στενάκι που είχε ένα ροκάδικο (δεν θυμάμαι όνομα, απλά ότι ήταν δίπλα από ένα πολύ μικρό που βάραγε απίστευτα πριόνια). Ωραία μουσική αλλά δυστυχώς δεν κάτσαμε γιατί ήταν πίτα. Οπότε πήγαμε εκ νέου fragile για ένα χαλαρό ποτάκι, Γιάννη και Σάκη στην συνέχεια και ύπνο.
Κυριακή είχαμε υποχρέωση Νάουσα, οπότε γυρίσαμε μια ωρίτσα πριν την πτήση απλά για ένα καφέ. (Apellou).
Γενικά πολύ θετικές εντυπώσεις, σίγουρα θα ανεβούμε ξανα και πιο οργανωμένοι. Ωραία πόλη, ωραίος κι ευγενικός κόσμος, αλλά ρε παιδιά πώς την παλεύετε πάνω; Εμείς αρρωστήσαμε με τις γυναίκες. ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ, "προικισμένες". χαχαχα.
Και παλι σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις, σίγουρα την επόμενη φορά θα υλοποιήσω περισσότερες.

Δημοσ.

Προικισμένες από πια άποψη? 

Αν εννοείς κάτι θετικό, το "πως την παλεύετε" δεν ταιριάζει. Σαν να λες πως την "παλεύεις που οδηγάς Ferrari". 

Δημοσ.

θετικά προικισμένες. Απλά το λέω ότι βγαίνεις να πιείς έναν καφέ ήρεμος και βγαίνουν από παντού και "αρρωσταίνεις". Αυτό. Ακόμα και μικροκαμωμένες κοπελίτσες ήταν ρε παιδί μου φουλ μπροστόβαρες. Εδώ στα αντίστοιχα κυβικά το 90% έχει μικρότερα από τα δικά μου :(

Δημοσ.

Καλά μη φανταστείς, αν δεν είχαμε τα Πανεπιστήμια, θα ήμασταν ενα μεγάλο χωριό. Αν ανέβεις εδω Χριστούγεννα, Πάσχα και Ιούλιο - Αύγουστο, θα το καταλάβεις. Φαρ ουέστ η Θεσσαλονίκη. Απλά όλο τον άλλο χρόνο γεμίζει λόγω φοιτητών, οπότε μεγαλύτερο "στατιστικό δείγμα" . Αλλά ναι , και ο ντόπιος πληθυσμός  γενικά το έχει με το εμφανισιακό , έχουν άλλο αέρα .

Πάντως με συγκίνησες, αυτά που έκανες το 3μερο (τα μαγαζιά κλπ) τα έκανα μέρα παρα μέρα με την παρέα στο 1ο και 2ο έτος .

Α , και είναι "μόδα" των τελευταίων ~2 ετών ο πορτιέρης, το ρεζερβέ στις ξαπλώστρες και αυτός που θα σε πάει στη ξαπλώστρα. Ειδικά στο 1ο πόδι.

Δημοσ.

Πάντως εγώ το καλοκαίρι βλεπω αύξηση στην ποιότητα και μείωση στην κάλυψε ρούχα. Και γενικά μια αναλογία 3:1 γυναίκες άντρες που αφήνει χώρους.

TS με το καλό να μας ξανάρθεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μη φανταστείς, αν δεν είχαμε τα Πανεπιστήμια, θα ήμασταν ενα μεγάλο χωριό. Αν ανέβεις εδω Χριστούγεννα, Πάσχα και Ιούλιο - Αύγουστο, θα το καταλάβεις. Φαρ ουέστ η Θεσσαλονίκη. Απλά όλο τον άλλο χρόνο γεμίζει λόγω φοιτητών, οπότε μεγαλύτερο "στατιστικό δείγμα" . Αλλά ναι , και ο ντόπιος πληθυσμός  γενικά το έχει με το εμφανισιακό , έχουν άλλο αέρα .

Πάντως με συγκίνησες, αυτά που έκανες το 3μερο (τα μαγαζιά κλπ) τα έκανα μέρα παρα μέρα με την παρέα στο 1ο και 2ο έτος .

Α , και είναι "μόδα" των τελευταίων ~2 ετών ο πορτιέρης, το ρεζερβέ στις ξαπλώστρες και αυτός που θα σε πάει στη ξαπλώστρα. Ειδικά στο 1ο πόδι.

εδώ και 10 χρόνια είναι μόδα, όχι τα τελευταία 2. ειδικά αν πας από καλλιθέα και κάτω. εγώ θυμάμε στο πασα στα φλογητά που το εκανε.

Δημοσ.

εδώ και 10 χρόνια είναι μόδα, όχι τα τελευταία 2. ειδικά αν πας από καλλιθέα και κάτω. εγώ θυμάμε στο πασα στα φλογητά που το εκανε.

Έχει διαφορά να ειναι ενας τύπος/ τύπισσα καταϊδρωμένος μπροστά στις ξαπλώστρες και να σου λέει "μισό να δω τι εχω...Ωπα ωπα, εκει εκει κατω φευγουν , πηγαινε αμα θες , αλλοιως πιο πισω" και να είναι "φιλαράκος" κλπ

και άλλο αυτό που γίνεται τα τελευταία ~2-3 χρόνια , με τις ξύλινες (σχεδον χτισμενες) ξαπλώστρες με στρώματα, που στην είσοδο του μπητσόμπαρου έχει κλαρίνα και κλαρινογκόμενες, βαμένες και σπατουλαρισμένες λες και πάνε σε γάμο, με φόρεμα και σανδάλια, να μυρίζουν σαν αποθηκάριοι του hondos center, οι οποίες/οποίοι στέκονται πίσω απο "ποντιουμ" , με ενδοεπικοινωνια στο αυτί, μπροστά απο ενα τεράστιο βιβλίο, ρωτώντας σε "αν έχεις κάνει ρεζερβέ" λες και θα ρίξουν τα μουτρα τους με το ζορι να σε βαλουν στο πριβε κότερό τους. Αν, δε, έχει πάει χύμα , είτε θα περάσει η μετά απο εσένα γκομενοπαρέα ή στην καλύτερη θα σε βάλουνσ το μπάρ ή εξορία στην μακρόνησο ( = στι τέρμα πάνω αριστερά/δεξιά ξαπλώστρες στην γωνία, δίπλα στο πάρκινκ , καμιά 30ρια μέτρα απο την θάλασσα ).

Ξαναλέω, αυτό γίνεται τα τελευταία ~3 χρόνια. Ειδικά, όπως λες και εσυ, απο Πολύχρονο και πέρα .

Δημοσ.

Αυτο το χεις δει να γινεται σε παραλια της χαλκιδικης;

Λίγο Καλλικράτεια και μετά απο Πολύχρονο μέχρι κάτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...