Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nauths είπε

Παιδιά καλησπέρα, ξανασηκώνω το θέμα μετά από τόσα χρόνια καθώς με πήραν από ένα δικηγορικό γραφείο.

Έχω 110€ χρέος στην κοσμοτέ από την εποχή που πλήρωνες για 500mb και 100' προς όλους 24€ το μήνα. 4 πάγια είναι αν θυμάμαι καλά εδώ και 3-4 χρόνια.

Αν θυμάμαι, επίσης, καλά είναι το 3ο δικηγορικό γραφείο που με παίρνει.

Προφανώς και δεν ασχολούνται με ποσά κάτω από ένα ορισμένο όριο και απλά όταν μαζεύεται ένα πόσο τα δίνουν όλα σε δικηγορικό γραφείο μήπως από τα ανείσπρακτα μαζέψουν ένα 5-10%.

Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας.

Το ερώτημα, είναι ΤΙ θες να κάνεις!

Να κοιτάξεις, πως θα τα γλιτώσεις η να έρθει σε ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ και να σου κάνουν μια έκπτωση 50%, χαρίζοντας σου το υπόλοιπο μισό.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, Nauths said:

Παιδιά καλησπέρα, ξανασηκώνω το θέμα μετά από τόσα χρόνια καθώς με πήραν από ένα δικηγορικό γραφείο.

Έχω 110€ χρέος στην κοσμοτέ από την εποχή που πλήρωνες για 500mb και 100' προς όλους 24€ το μήνα. 4 πάγια είναι αν θυμάμαι καλά εδώ και 3-4 χρόνια.

Αν θυμάμαι, επίσης, καλά είναι το 3ο δικηγορικό γραφείο που με παίρνει.

Προφανώς και δεν ασχολούνται με ποσά κάτω από ένα ορισμένο όριο και απλά όταν μαζεύεται ένα πόσο τα δίνουν όλα σε δικηγορικό γραφείο μήπως από τα ανείσπρακτα μαζέψουν ένα 5-10%.

Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας.

:) Να πληρώσεις το χρέος σου.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά ρε και αυτοί τόσο γύφτουλες έχουν καταντήσει;;;;;;;;

Μετά από 4-5 χρόνια πάνε να μαζέψουν κατοστάρικα;;;;;Γράφτους κανονικά.Πες δεν θυμάσαι να χρωστάς κάτι έχεις εξοφλήσει τα πάντα και αν δεν συμφωνούν να σου στείλουν χαρτί στο οποίο να φαίνεται τι και από πότε το χρωστάς.

Σιγά μη σου στείλουν.Απλά μπορεί αν πέσει στα χέρια τους να σε ξαναπάρουν μετά από 1-2 χρόνια.:P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, papoys1 είπε

Μετά από 4-5 χρόνια πάνε να μαζέψουν κατοστάρικα;;;;;Γράφτους κανονικά.Πες δεν θυμάσαι να χρωστάς κάτι έχεις εξοφλήσει τα πάντα και αν δεν συμφωνούν να σου στείλουν χαρτί στο οποίο να φαίνεται τι και από πότε το χρωστάς.

Σιγά μη σου στείλουν.Απλά μπορεί αν πέσει στα χέρια τους να σε ξαναπάρουν μετά από 1-2 χρόνια.:P

Αυτό ακριβώς εξήγησα κι εγώ σε προηγούμενο πόστ. Τους είπα δεν θυμάμαι το χρέος και θα ήθελα να μου το στείλουν και με έστειλαν στην cosmote να τους το ζητήσω εγώ το χαρτί. χαχαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Nauths είπε

Ναι μητέρα :lol:

Μφβδηφβερφ ρ ξνφερυφγρυιβω χρέος μαμμααα ....

5 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Αυτό το χαρτί του το έχουν στείλει.

Λέγεται λογαριασμός.

Δε μπορεί με κανένα τρόπο να τους αναγκάσει να στείλουν κάτι παραπάνω.

Αν θέλουν, ότι χαρτιά έχουν στη διάθεσή τους, θα το εμφανίσουν στο διακαστήριο (εάν ποτέ γίνει).

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...