evoracing Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα.. Θέλω να πουλήσω κάποια project που έχω φτιάξει και θέλω βοήθεια στο παρακάτω πεδίο. Τι ακριβώς πρέπει να επιλέξω και τι είναι?
evoracing Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ααα οκ Επίσης εδώ: Στο make payment to ειναι ον/επ?
dreamercon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Οκ τενκγιου Την παρακράτηση του αμερικανικού φόρου μπορείς να την πάρεις πίσω με επιστροφή φόρου αν κάνεις δήλωση 1040NR στην αμερική.
dreamercon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Τι εννοεις?? Ελλαδα μενω!! Σωστά ακριβώς για αυτό το λόγο μπορείς να πάρεις πίσω την παρακράτηση του φόρου. Δηλαδή αν παρακρατήσει 30% για το αμερικανικό κράτος το turbosquid, κανεις μια αμερικανικη δηλωση και σου επιστρέφονται.
evoracing Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Για βοήθα με λιγάκι.. και πως ακριβός το κάνω αυτό?
dreamercon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Για βοήθα με λιγάκι.. και πως ακριβός το κάνω αυτό? Μπορείς να καταθέσεις την φόρμα 1040NR στο τέλος του έτους ή να προσλάβεις κάποιον αμερικανό λογιστή να σου την ετοιμάσει. Μέρος της δουλειάς μου είναι η ετοιμασία αμερικανικών φορολογικών δηλώσεων, αν έχεις παρακράτηση, θα λάβεις την φόρμα 1042-S στο τέλος του έτους και αν δεν μπορείς να ετοιμάσεις μόνος σου την φόρμα 1040NR μπορείς να μου γράψεις σχετικά. 2
evoracing Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μου ήρθε ειδοποίηση από το turbosquid πως υπάρχει πρόβλημα με το tax και είδα κάτω από το basic tax documentation που λέει "You must submit a Form W8 BEN or W8 ECI." Αυτό που θα το βρω? ούτε φορολογική δήλωση δεν έχω (αν αυτό ζητάει). "Tax Documentation Issue: There is a problem with your tax documentation. You will not receive payments while this is being resolved. In many cases, this is because we have yet to receive your documentation. If you need additional information, please go to our Member Services page to call us, open a support ticket, or chat live with a service agent." Αυτή είναι η ειδοποίηση...
dreamercon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μου ήρθε ειδοποίηση από το turbosquid πως υπάρχει πρόβλημα με το tax και είδα κάτω από το basic tax documentation που λέει "You must submit a Form W8 BEN or W8 ECI." Αυτό που θα το βρω? ούτε φορολογική δήλωση δεν έχω (αν αυτό ζητάει). "Tax Documentation Issue: There is a problem with your tax documentation. You will not receive payments while this is being resolved. In many cases, this is because we have yet to receive your documentation. If you need additional information, please go to our Member Services page to call us, open a support ticket, or chat live with a service agent." Αυτή είναι η ειδοποίηση... http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw8ben.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα