NT1G Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Εσείς που έχετε κολλήσει με το κουκλοθέατρο, καταλαβαίνετε οτι αναφερόμαστε σε παιδιά 3-4-5 χρονών; Κάπως έτσι; Εσείς τι κάνατε δηλαδή σε αυτήν την ηλικία παίζατε battlefield και dota, κάνατε κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις και ανώτερες οικονομικές σκέψεις; Και που το περίεργο με το κουκλοθέατρο, δεν πρέπει κάπως να μάθουν τα άτομα που θα ασχοληθούν με παιδιά αυτής της ηλικίας πως να τα κάνουν αυτά τα πράματα;
Pa0ki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Εσείς που έχετε κολλήσει με το κουκλοθέατρο, καταλαβαίνετε οτι αναφερόμαστε σε παιδιά 3-4-5 χρονών; Κάπως έτσι; Εσείς τι κάνατε δηλαδή σε αυτήν την ηλικία παίζατε battlefield και dota, κάνατε κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις και ανώτερες οικονομικές σκέψεις; Και που το περίεργο με το κουκλοθέατρο, δεν πρέπει κάπως να μάθουν τα άτομα που θα ασχοληθούν με παιδιά αυτής της ηλικίας πως να τα κάνουν αυτά τα πράματα; Είπε κανείς ότι είναι περίεργο ρε man? Όλο αυτό ξεκίνησε από ένα δικό μου σχόλιο, πήγαινε και διάβασε το πάλι, απλά μου φάνηκε αστείο έτσι όπως συζητούσαν για εργαστήρια κ.λπ και τις έκανα πολυτεχνίτισσες και ξαφνικά ακούω πως μιλάνε για κουκλοθέατρο
agamoi-thytai Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) οποιος επιθυμει ή γνωριζει καποιον που να ζητα αμοιβαια μετεγγραφη απο το παιδαγωγικο δημοτικης Φλωρινας ή Θεσσαλονικης στην Αλεξανδρουπολη, παρακαλω να επικοινωνησει μαζι μου στο: @yahoo.gr Βγάλε το email σου σε παρακαλώ για αποφυγή spam. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2015 από agamoi-thytai
zio10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Τα παλιά τα χρόνια. Τωρα παιδαγωγικά, ψυχολογίες, φιλοσοφίες, και νομικές που τις έχουν ξεσκίσει όλοι δεν προκειται να βρουν δουλειά ούτε σε 20 χρόνια. Γέμισε η Ελλάδα ψυχολόγους και δικηγόρους. Και γιατρούς
kwnstantinos96 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 παιδια μην ξεφευγουμε σας παρακαλω το θεμα ειναι αν υπαρχει ζητηση για την εν λογω μετεγγραφη οχι αν θα βρουμε δουλεια φτανει
_linuslost_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 παιδια μην ξεφευγουμε σας παρακαλω το θεμα ειναι αν υπαρχει ζητηση για την εν λογω μετεγγραφη οχι αν θα βρουμε δουλεια φτανει Γιατι δηλωσες Αλ/πολη ενω μπορουσες να περασεις Φλωρινα??? 1
WorldOfGlass Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δίνω θέση στην Φιλοσοφική στην Κρήτη συν ενα κασκόλ της ΑΕΚ όλα μαζί πακέτο 99e 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα