Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΖΙΡΟΛΑΜΟ ΚΑΡΝΤΑΝΟ (1501-1576) «Αυτό το αναγνωρίζω ως μοναδικό και εξαιρετικό ανάμεσα στα ελαττώματά μου - την συνήθεια, στην οποία εμμένω, να προτιμώ να λέω πρώτα από όλα πράγματα που ξέρω ότι θα δυσαρεστήσουν τους ακροατές μου. Αυτό το γνωρίζω, ωστόσο το διατηρώ σκόπιμα, και σε καμία περίπτωση δεν αγνοώ πόσους εχθρούς δημιουργεί αυτή η συνήθεια μου...»

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Я считаю, что совершенно неважно, кто и как будет в партии голосовать; но вот что чрезвычайно важно, это - кто и как будет считать голоса.

Иосиф Виссарионович Джугашвили

• Like 3
Δημοσ.

ναι ναι εμεις γιατι κοιταξε αρχη ουτε ουτε και κοιταξτε αυτοι δεν ηθελαν ακους για να κανει γινει αυτο το παιχνιδι αλλα υστερα μολις οπως ειπαμε οτι αυτο εμεις δεν δεν καν θελαμε αυτοι ειπανε οχι θελουμε να γινει ε και μεις ειπαμε οχι λεμε δε δεν θα γινει, θαα κανει γινει αυτο παλι νεος διαιτητης για να οριστει να αφου ξαναγινει παλι το παιχνιδι

-Θωμας Ματσιος, αντιπροεδρος ΠAE Εδεσσαϊκου

Qifsha ropt

-Unknown

• Like 1
Δημοσ.

Η γνώμη είναι σαν την κωλοτρυπίδα  -   όλοι έχουν από μια !

Clint Eastwood

• Like 3
Δημοσ.

Я считаю, что совершенно неважно, кто и как будет в партии голосовать; но вот что чрезвычайно важно, это - кто и как будет считать голоса.

Иосиф Виссарионович Джугашвили

Κάνανε ντου οι hackers και σου πήρανε τον λογαριασμό;

Και ένα μεγάλο λόγι 

Εμπρός στον έτσι που χάραξε ο τέτοιος. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...