Kostandino Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Αντιμετωπίζω σημαντικό πρόβλημα στην αναπνοή από την μύτη. Και το θέμα είναι ότι είχα κάνει (το έτος 2000) επέμβαση στο ρινικό διάφραγμα (στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός) διότι κοντευα να πνιγώ λόγω συσσώρευσης βλεννας στον λαιμό. Έτσι πήγα άρον άρον και εγχειριστηκα όπου πράγματι αυτό με έσωσε γιατί θα πνιγομουν από την βλεννη. Ο χειρουργός μου είχε πει τότε, ότι στο μέλλον θα ξαναστραβωνε η μύτη, κάτι που έγινε, προκαλώντας κάποια θέματα στην αναπνοή. Έτσι, το έτος 2007, ξαναεκανα επέμβαση, αλλά πιο μεγάλης κλίμακας (ρινοπλαστικη). Και ενώ πίστευα ότι όλα λύθηκαν, τα τελευταία χρόνια δεν αναπνέω από την μύτη η οποία είναι θεοστραβη όπως και το διάφραγμα! Η επέμβαση είχε γίνει στο Υγεία και πλήρωσα €3500. Πριν λίγους μήνες, επικοινώνησα με τον χειρουργό, το έστειλα φωτογραφιες από αξονική και ακτινογραφία, μου είπε ότι θα μου κάνει επέμβαση χωρίς χρέωση (σε άλλο ιδιωτικό θεραπευτήριο που εργάζεται τωρα) και θα πλήρωνα μόνο το ιδιωτικό νοσοκομείο και τον ΩΡΛ για το διάφραγμα (θα το έκανε άλλος ιατρός εξειδικευμένος μου είπε). Όμως δεν έχω πια εμπιστοσύνη. Έτσι, ρώτησα και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και μου είπε ο χειρουργός ότι θα χρειαστώ 'ανοικτή ρινοπλαστικη με μόσχευμα' Επειδή είμαι σε δύσκολη θέση, θα εκτιμήσω τις συμβουλές και βοήθεια σας. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται ανοικτή ρινοπλαστικη με προθήκη μοσχεύματος από το αυτί η τον χονδρό στα πλευρά. Απλώς δεν ξέρω ποιο δημόσιο νοσοκομείο είναι ειδικό και ποιος χειρουργός θα μπορέσει να κάνει την επέμβαση.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Pa0ki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Τι συμβουλή να βρεις εδώ ρε παλiκαρε...να ρωτούσες για καμιά gpu να βοηθήσουμε 2
fylatos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ειλικρινά το θέμα είναι τόσο μα τόσο εξειδικευμένο που ακόμα και άτομα του χώρου θα απαντήσουμε γενικά και αόριστα χωρίς νόημα ή βάσει εγκυκλοπαίδικων γνώσεων. Πήγαινε πάρε και άλλη γνώμη αν δε νιώθεις σίγουρος
groot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Για ρινοπλαστική μόνο στου Tom! Δεν υπάρχει κανείς άλλος!!!!! 1
fylatos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 δημοσιο νοσοκομειο και ειδικος δεν υπαρχει. Τι είπες τώρα; Δλδ για να καταλάβω νομίζεις ειδικότητα δίνουν και τα ιδιωτικά; Ή ότι ορισμένα κέντρα δημοσίων νοσοκομείων δεν είναι κέντρα αναφοράς για δύσκολα περιστατικά; 1
groot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε.. τι ιδιωτικά, τι δημόσια; ΜΟΝΟ Ο TOM είναι για ρινοπλαστικές.
idomeneas7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Να πας και σε άλλο γιατρό για δεύτερη γνώμη. Οι γνωστοί είναι άλλοι 3 σίγουρα, πέρα από αυτόν που πήγες στο Υγεία με τη μέθη χωρίς ταμπόν. Εγώ έχω προσωπική πείρα από τον Α.Σ., οπου έκανα την πρωτη μου και πριν ενα μηνα μια μινι επανορθωτικη (συν εχω στειλει γνωστη μου για επανορθωτικη μετα απο αποτυχημενη σε χασαπη πλαστικο, συν άλλοι 3 γνωστοι μου που εχουν παει και εχω δει πολυ καλο αποτελεσμα). Μετα ειναι η Α.Κ. για την οποια επισης ακουγονται καλα, αλλα μονο μια γνωστη μου εχει παει και δεν εχω δει αρκετες δουλειες απο κοντα για να κρινω. Ο άλλος ειναι ο Π (δεν θυμαμαι πρωτο αρχικο) οπου επισης ακουγονται καλα, αλλα δεν εχω δει ουτε μια μυτη του. Στη φαση που εισαι νομιζω δεν σε παιρνει να πειραματιστείς πάντως, καλύτερα να πας σε κάποιον ΩΡΛ-πλαστικο (μεγάλο λάθος σου που πήγες σε πλαστικό την πρώτη φορά) που να ειναι "ονομα" ή να έχεις πολύ καλές συστάσεις. Θες σίγουρα αποτελέσματα αυτή τη φορά, μην καταλήξεις Michael Jackson στο τέλος.
groot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Να πας και σε άλλο γιατρό για δεύτερη γνώμη. Οι γνωστοί είναι άλλοι 3 σίγουρα, πέρα από αυτόν που πήγες στο Υγεία με τη μέθη χωρίς ταμπόν. Εγώ έχω προσωπική πείρα από τον Α.Σ., οπου έκανα την πρωτη μου και πριν ενα μηνα μια μινι επανορθωτικη (συν εχω στειλει γνωστη μου για επανορθωτικη μετα απο αποτυχημενη σε χασαπη πλαστικο, συν άλλοι 3 γνωστοι μου που εχουν παει και εχω δει πολυ καλο αποτελεσμα). Μετα ειναι η Α.Κ. για την οποια επισης ακουγονται καλα, αλλα μονο μια γνωστη μου εχει παει και δεν εχω δει αρκετες δουλειες απο κοντα για να κρινω. Ο άλλος ειναι ο Π (δεν θυμαμαι πρωτο αρχικο) οπου επισης ακουγονται καλα, αλλα δεν εχω δει ουτε μια μυτη του. Στη φαση που εισαι νομιζω δεν σε παιρνει να πειραματιστείς πάντως, καλύτερα να πας σε κάποιον ΩΡΛ-πλαστικο (μεγάλο λάθος σου που πήγες σε πλαστικό την πρώτη φορά) που να ειναι "ονομα" ή να έχεις πολύ καλές συστάσεις. Θες σίγουρα αποτελέσματα αυτή τη φορά, μην καταλήξεις Michael Jackson στο τέλος. Πφφ... τι προτείνεις στον άνθρωπο; Έχεις δοκιμάσει τον Tom; Ξέρεις ότι είναι ο καλύτερος ever; Μην μιλάτε εάν δεν ξέρετε plz... φτάνει δηλαδή. Εάν δεν ξέρεις τον Tom, ψάξε στο google: Tom's Rhinoplasty
idomeneas7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ειμαι η μόνη που σου έκανε like, προφανώς και τον ξέρω. Αλλά δεν ήθελα να γίνω Χοφ.
groot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ειμαι η μόνη που σου έκανε like, προφανώς και τον ξέρω. Αλλά δεν ήθελα να γίνω Χοφ. Μα γιατί;
Kostandino Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι δεν έπρεπε να κάνω δοκιμές. Όμως, τι έτος 2000, ξυπνούσα την νύχτα γιατί πνιγομουν λόγω της βλεννης που είχε συσσωρευτεί στον λαιμό (φάρυγγα) και κινδύνευε η ζωή μου. Και έτσι πήγα την επόμενη Αθήνα στον Ευαγγελισμό. Δεν ήξερα λεπτομέρειες από πλαστικές κτλ. Μάλιστα, το βράδυ πριν την επέμβαση, είχαν δώσει σε όλους τους ασθενείς σαν υπνωτικό, πλην εμένα γιατί εάν εμφανίζονταν συμπτώματα πνιγμού δεν θα ξυπνούσα αμέσως.. Το 2007 στο Υγεία, ήξερα ότι χρειάζονταν επέμβαση στο οστό. Όμως ο πλαστικός, δεν επενέβη καθόλου στον χονδρο του ρινικου διαφράγματος με αποτέλεσμα στην πάροδο του χρόνου, όλο και να στραβώνει η μύτη λόγω του διάφραγματος. Δεν ήξερα οτι υπάρχει επέμβαση συνδυασμού διαφράγματος και οστικου συστήματος στην μύτη.. Τώρα πρέπει να επιλέξω πολύ έμπειρο χειρουργό γιατί δεν πρέπει να υπάρξει αποτυχία. Αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα υγείας λόγω αναπνοής.. Για αυτό σας παρακάλεσα να μου δώσετε συμβουλές και ευχαριστώ οσους έχουν ήδη δώσει κάποια ονόματα..
tony81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Παλικάρι μου την δύναμη μας από εδώ και όλα να πάνε καλά. Ψαξτο όσο μπορείς φίλε μου γτ από κάτι περιστατικα έχω διαμορφώσει την άποψη ότι οι γιατροί είναι σαν τους μηχανικούς αυτοκινητων ο καθένας έχει την άποψη του, τα ρίχνει στους προηγούμενους και θίγεται αν ρωτάς κ αλλού..Με ψυχραιμία ψάξε και υπομονή
Kostandino Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αυτό κάνουν και αλληλοκατηγορίες όσες θέλεις.. Και δεν καταλαβαίνουν πως ο ασθενής δεν είναι ανταλλακτικό αυτοκινήτου. ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα