Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια μια 570 συγκρινεται με μια 1050τι σε επιδοσεις η ειναι πιο κοντα στη 1060; εχω βρει μια και λεω να κανω αλλαγη απο 1050τι στη 570. πιο πολυ με ενδιαφερει επιδοσεις total war warhammer και μμο παιχνιδια ισως και pugb.

πιστευετε γενικα αξιζει η αγορα της;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TRILOBYTER είπε

παιδια μια 570 συγκρινεται με μια 1050τι σε επιδοσεις η ειναι πιο κοντα στη 1060; εχω βρει μια και λεω να κανω αλλαγη απο 1050τι στη 570. πιο πολυ με ενδιαφερει επιδοσεις total war warhammer και μμο παιχνιδια ισως και pugb.

πιστευετε γενικα αξιζει η αγορα της;

H 470 ήταν λίγο κάτω από 1060 3GB και η 570 λίγο πάνω από 1060 3GB.

Εξαρτάται πόσο σου την δίνουν.

Δημοσ.

Καλήμερα παιδιά, μήπως ξέρετε πότε πρόκειται να κυκλοφορήσουν οι light εκδόσεις των vega?

Δημοσ.
Στις 3/5/2018 στις 8:58 ΜΜ, adtakhs είπε

H 470 ήταν λίγο κάτω από 1060 3GB και η 570 λίγο πάνω από 1060 3GB.

Εξαρτάται πόσο σου την δίνουν.

Λάθος. η 570 είναι κατώτερη απο την 1060

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Λάθος. η 570 είναι κατώτερη απο την 1060

H 1060 3GB είναι λίγο κάτω από την 570 και η 1060 6GB  είναι λίγο πάνω 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, IoaZ είπε

H 1060 3GB είναι λίγο κάτω από την 570 και η 1060 6GB  είναι λίγο πάνω 

Το πολύ να λέγαμε ισοπαλία, γιατί εκτός απο τα dx12 και vulcan στα περισότερα παιχνίδια ειναι μπροστά η 1060 3GB

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ντάξει, παίζουν τα παιδιά.Μπας και έχουν καμιά σχέση με ελληνικό δημόσιο;Τις μετονομασίες υπουργείων και οργανισμών μου θυμίζει.

Δημοσ.

καλησπερα ειμαι η Δεσποινα enthusiastic gamer εδω και καποια χρονια.πλεον η καρτα μου δεν με σηκωνει και πηρα αποφαση να βρω καμια μεταχειρισμενη ευκαιρια.ανεκαθεν ημουν nvidia αλλα λογω free sync ειπα να δωσω μια ευκαιρια στις vega.Κατεληξα σε μια μεταχειρισμενη 6 μηνων sapphire radeon rx vega 64 8gb που εκανε mining(εδω ειναι που κολλαω κιολας).

ξερετε εαν δινει παραπανω εγγυση η sapphire ή παραμενουν τα στανταρ 2 χρονια;

μια καρτα σε mining μπορει να καταληξει λαχειο;

ειναι αγορασμενη απο συνοικιακο μαγαζι στην Αθηνα,εχει πολλα ερωτηματικα η καρτα αλλα τα 500 ευρω την κανουν ψιλοδελεαστικη..τι λετε;

ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ.

Παίζει ρόλο πόσες ώρες mining έχει σε τι θερμοκρασίες δούλευε. Η εγγύηση είναι αυτή που δίνει η αντιπροσωπεια 3 δίνουν οι περισσότερες τα 2 είναι λίγα. Στα 546 περνεις καινούργια 1080 κάρτα με τη μισή κατανάλωση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Ney

Μεταχειρισμένη κάρτα,ή mining έκανε ή gaming,δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Εδώ δεν ξέρουμε σε καινούριες. Το να χαλάσει είναι και θέμα τύχης. 

Εφόσον όμως έχει εγγύηση δεν θα πρέπει να ανησυχείς αν προβεις τελικά στην αγορά της. Το κακό είναι ότι από ελληνικά καταστήματα δεν έχουμε και τις καλύτερες εμπειρίες σε θέματα εγγύησης. 

Οπότε πρέπει να "τσεκάρεις " και το μαγαζί. 

Η τιμή για τα τωρινά δεδομένα δεν είναι άσχημη. 

@Heybro Ή κάρτα που προτείνεις στα 546 έχει και αυτή 2 χρόνια εγγύηση .Καλή υλοποίηση από Ελλάδα σε gtx1080 θες 600ρι.

Επίσης το ότι καίει τα μισά από Vega που το ειδες;

Και εκτός των άλλων θέλει να εκμεταλλευτεί το freesync  ;)

Επεξ/σία από mcrae13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...