Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό πάντως με τους drivers της nvidia που ρίχνουν τις επιδοσεις στις παλιές τις σειρές δεν ισχύει και πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει 

ολο αυτό το παραμύθι ξεκίνησε με την gtx 970 που ξεπερνούσε την gtx 780ti στα νέα games λόγω καλύτερης και πιο αποδοτικής αρχιτεκτονικής αλλά μερικοί green boys δεν ήθελαν να το αποδεχτούν και πάνω σε αυτό πάτησαν και ορισμένοι redboys ;)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Ταπωθηκες. αστο να παει. καληνυχτα

Και καλή τύχη.

Ο Αϊνστάιν επιβεβαιώνεται στην περίπτωσή σου.

Δημοσ.

Ε καλα ολο και κατι πρεπει να σκαλιζει η nvidia.

Πηγα απο 980Τι σε 1070.

Η διαφορα δεν ηταν σε καμια περιπτωση αυτη που δινουν/εδιναν τα site.

Την εβγαλε και EOL την Τι και τελος.Δε θες να σου κοψουν επιδοσεις,μπορουν και με αλλους τροπους...

Δημοσ.

τσιφλικι σας το κανατε ορισμενοι εδω μεσα. μολις διαβασετε κατι μη αρεστο σε σας χαρακτηριζετε αμεσως τον αλλον. η ελλειψη επιχειρηματολογιας και η ελλειψη παιδειας οδηγουν ατομα σε τετοιες συμπεριφορες να  ενημερωσω. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

τσιφλικι σας το κανατε ορισμενοι εδω μεσα. μολις διαβασετε κατι μη αρεστο σε σας χαρακτηριζετε αμεσως τον αλλον. η ελλειψη επιχειρηματολογιας και η ελλειψη παιδειας οδηγουν ατομα σε τετοιες συμπεριφορες να  ενημερωσω. 

Άσε την παιδεία μου κατά μέρος.

Διάβασε προσεκτικά τι έγραψα (και θυμήσου παλαιότερο διάλογό μας) και θα καταλάβεις ότι δεν κατηγορώ όποιον υποστηρίζει ότι η 64 είναι καλή κάρτα, αλλά όποιον αρχίζει τις υπερβολές.

Στείλε μου τώρα ένα gifάκι να φιλιώσουμε😋.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

https://www.google.com/amp/s/amp.reddit.com/r/Amd/comments/9z7ezh/amd_vs_nvidia_image_quality_does_amd_give_out_a/

Υπαρχει διαφορα στα χρωματα. Σ αλλον αρεσουν πιο πολυ αυτα που στελνουν οι  nvidia, σε αλλον της amd. προσωπικα οταν πηγα απο nvidia σε amd μου αρεσαν περισσοτερο. καθως και το frametime ηταν καλυτερο οπως αναφερει ο jimsar ανωτερω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Άσε την παιδεία μου κατά μέρος.

Διάβασε προσεκτικά τι έγραψα (και θυμήσου παλαιότερο διάλογό μας) και θα καταλάβεις ότι δεν κατηγορώ όποιον υποστηρίζει ότι η 64 είναι καλή κάρτα, αλλά όποιον αρχίζει τις υπερβολές.

Στείλε μου τώρα ένα gifάκι να φιλιώσουμε😋.

κι αμα κατηγορησεις την 64  τι εγινε? δικαιωμα σου. για ποιο λογο να ενοχληθω? εγω εκανα την επιλογη μου. καρτα αγορασα. οχι σπιτι για να βγει σκαρτο. αλλα και παλι να διαλεγα μεταξυ 1080ti και vega liquid  παλι τη δευτερη θα διαλεγα. κακο ειναι? 

18 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Μάλλον ήσουν με hdmi και σε είχε σε 16-255 ή κάτι τέτοιο. Έπρεπε να πας μόνος σου να το βάλεις 0-255. Μόνο με dvi δούλευε σωστά μόνο του. 

ισως να ταν κι ετσι. εχουν περασει απο τα χερια μου 7600gt,8800gt,9800gtx,gtx 660.

Επεξ/σία από billeiros
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billeiros είπε

κι αμα κατηγορησεις την 64  τι εγινε? δικαιωμα σου. για ποιο λογο να ενοχληθω? εγω εκανα την επιλογη μου. καρτα αγορασα. οχι σπιτι για να βγει σκαρτο. αλλα και παλι να διαλεγα μεταξυ 1080ti και vega liquid  παλι τη δευτερη θα διαλεγα. κακο ειναι? 

Όχι. Αυτό λέω τόσην ώρα. Απόλυτα σεβαστή η επιλογή σου.

Αν, όμως, αρχίσεις τα 10 πάνω, 5 κάτω, πλησιάσαμε πολύ, ε, θα γράψω κάτι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε

Όχι. Αυτό λέω τόσην ώρα. Απόλυτα σεβαστή η επιλογή σου.

Αν, όμως, αρχίσεις τα 10 πάνω, 5 κάτω, πλησιάσαμε πολύ, ε, θα γράψω κάτι.

Γραψε ο, τι θελεις. Απλα το να λες καποιον ανοητο σε ζητημα που χρηζει υποκειμενικης κριτικης δεν το θεωρω πρεπον. Αυτο τονισα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billeiros είπε

Σωστά...δεν ειναι κακο . Ειδικά αμα στην χαρισουνε την 1080 ti πουλησε την φτηνότερα απο την 64. Μην ξεχασεις να μου κάνεις pm φυσικά ...😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω μεσα βρισκομαστε για να συζητησουμε για τεχνολογια, να επιχειρηματολογησουμε, να περασουμε εποικοδομητικα χρονο καθως οι υπολογιστες ειναι το μερακι μας. οχι για να ανεβοκατεβαζουμε βλακα τον αλλον και να χαλιομαστε επειδη διαφωνουμε μαζι τους οντας προκατειλημμενοι εναντι αυτων απο πριν επειδη ειναι "πράσινοι", "κοκκινοι" κοκ. τελος το οφτοπικ απο μενα

2 λεπτά πριν, atheatos είπε

Σωστά...δεν ειναι κακο . Ειδικά αμα στην χαρισουνε την 1080 ti πουλησε την φτηνότερα απο την 64. Μην ξεχασεις να μου κάνεις pm φυσικά ...😄

Η liquid κατω απο 600 δεν υπαρχει. οσο παιζει και η 1080ti δλδ να σε ενημερωσω

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Εδω μεσα βρισκομαστε για να συζητησουμε για τεχνολογια, να επιχειρηματολογησουμε, να περασουμε εποικοδομητικα χρονο καθως οι υπολογιστες ειναι το μερακι μας. οχι για να ανεβοκατεβαζουμε βλακα τον αλλον και να χαλιομαστε επειδη διαφωνουμε μαζι τους οντας προκατειλημμενοι εναντι αυτων απο πριν επειδη ειναι "πράσινοι", "κοκκινοι" κοκ. τελος το οφτοπικ απο μενα

Η liquid κατω απο 600 δεν υπαρχει. οσο παιζει και η 1080ti μα σε εμημερωσω

Το ξερω. Αλλα αφου δεν πιστευεις οτι τα αξίζει η 1080ti , εσυ ειδικά αμα στην χαρίσουνε θα την πουλήσεις φτηνότερα απο μία 64 liquid.Αλλιώς αυτά που λές ειναι λογια του αέρα...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, atheatos είπε

Το ξερω. Αλλα αφου δεν πιστευεις οτι τα αξίζει η 1080ti , εσυ ειδικά αμα στην χαρίσουνε θα την πουλήσεις φτηνότερα απο μία 64 liquid.Αλλιώς αυτά που λές ειναι λογια του αέρα...

χαρισε μου την εσυ και θα την πουλησω 400 ευρω για να την ταπεινωσω. 😅

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...