Προς το περιεχόμενο

AMD Arctic Islands, Greenland/Vega, Baffin-Ellesmere/Polaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AMD is officially dropping the price of the AMD Radeon RX Vega 56 [UPDATE: AMD clarifies things]

UPDATE:

AMD got in touch with us in order to better clarify things. According to the red team, this is a promotion and not a price drop.

“Radeon RX Vega 56 has been heavily promoted since the holidays and into the new year as partners have been eager to make RX Vega 56 and its forward looking 8GB of HBM2 available for more gamers. To clarify, the current Radeon RX Vega 56 promotion is not a price drop. Additionally, the RX Vega 56 graphics card will continue to be offered as part of AMD’s Raise the Game: Fully Loaded bundle with three of this year’s blockbuster titles.”

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να πόσο καιει μια "σωστά" ρυθμισμένη κάρτα . Τα λίγα watt είναι για τους φτωχούς. :P :P 

DIRT-4-Screenshot-2019-02-22-21-55-12-76

Crysis-3-Screenshot-2019-02-22-21-42-58-capture software

Φυσικά το ποστ ,είναι χιουμοριστικό,ο καθένας όπως την βρίσκει 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Να πόσο καιει μια "σωστά" ρυθμισμένη κάρτα . Τα λίγα watt είναι για τους φτωχούς. :P :P 

DIRT-4-Screenshot-2019-02-22-21-55-12-76

Crysis-3-Screenshot-2019-02-22-21-42-58-capture software

Φυσικά το ποστ ,είναι χιουμοριστικό,ο καθένας όπως την βρίσκει 

Το θεμα ειναι γιατι να καις τα διπλασια για να βγαλεις τα ιδια ακριβως fps. Εκει ηθελα να σταθω. Εσυ εχεις 1080ti 30% πανω επιδοσεις. Οπως σηκωνουν οι vega undervolt ετσι σηκωνουν και οι pascal/turing γιατι παντα γραφουν για τις vega ενω τα ιδια ισχυουν για ολες τις καρτες. Και με uncap 99% μονιμα να παιξω πανω απο 150w δεν βλεπω. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Για να μην μην κλειδώνονται τα νήματα θα πρέπει να είστε εντός του θέματος , θα πρέπει να μην κάνετε vs , θα πρέπει να αποφεύγετε τους χαρακτηρισμούς  , και να σέβεστε τον συνομιλητή σας. Εκτός των άλλων 200 + σελίδες νομίζω πως καλύφθηκε το θέμα , αν πρέπει να ανοιχτεί ξανά θα γίνει από τον αρμόδιο moderator , super mod κτλπ

Όσο τηρείτε τα παραπάνω και θα γίνεται συζήτηση επί της ουσίας και θα βρίσκει ο κάθε ένας από εμάς χρήσιμες πληροφορίες , το να γίνονται ban κτλπ δεν είναι λύση και ορισμένοι ούτε που τους κάνει αίσθηση οπότε τηρείτε τα παραπάνω.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 5
Δημοσ.

βγηκαν στη φορα τα πρωτα μπενς για την gen11 της ιντελ. αφηνει πισω ευκολα την vega 10 του 2700u και σε μερικα ειναι μπροστα και απο την vega 11.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, james rod είπε

βγηκαν στη φορα τα πρωτα μπενς για την gen11 της ιντελ. αφηνει πισω ευκολα την vega 10 του 2700u και σε μερικα ειναι μπροστα και απο την vega 11.

Eδω εισαι

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Δυσττυχως δεν μπορω να σας πω εμπειρια γιατι δεν μπορω να τους κανω sign (εχω modded BIOS). Ο τελευταιος που δουλευει οπως ανακαλυψα ειναι ο 19.1.1

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Δυσττυχως δεν μπορω να σας πω εμπειρια γιατι δεν μπορω να τους κανω sign (εχω modded BIOS). Ο τελευταιος που δουλευει οπως ανακαλυψα ειναι ο 19.1.1

Ούτε με atikmdag-patcher ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NT1G είπε

Ποια η διαφορά των "optional" drivers από τους απλούς;

Υπαρχει μια πιθανοτητα να σε γ@μ@νε περισσοτερο στα bugs απο οτι οι κανονικοι. Προσωπικα δεν μου εχει τυχει ποτε. 
Κατα τ' αλλα free performance και αν θες κανεις και beta testing (οπως εγω)

Μόλις τώρα, IoaZ είπε

Ούτε με atikmdag-patcher ?

Για αυτο λεω

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Υπαρχει μια πιθανοτητα να σε γ@μ@νε περισσοτερο στα bugs απο οτι οι κανονικοι. Προσωπικα δεν μου εχει τυχει ποτε. 
Κατα τ' αλλα free performance και αν θες κανεις και beta testing (οπως εγω)

Για αυτο λεω

Version 1.4.6 is compatible with Catalyst 11.9 to Adrenalin 19.1.2 :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτο τεστ με vega 56 Gaming OC hynix 

Ultra 

Κοντά στην 1080ti ( 71fps) και στην vega 64 (61fps) με vega 56 ( 64fps)

metroU.JPG.434642f2a0a8319eef0d8f9bf593aae8.JPG

metro.png.07c195f665371e0485bd865e93cf00e0.png

Ultra Settings  / RTX off / DLSS off / Hairworks Off /  Advanced Physics on

https://www.guru3d.com/articles-pages/metro-exodus-pc-graphics-performance-benchmarks,6.html

Επεξ/σία από IoaZ
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...