Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε περάσει δίάφορες φάσεις.. από το να μαστε μεταλλάδες, goth, hip hop και πιο αλητεία φάση, πήγαμε στα emo και trendy και τώρα αυτό το κλαρινογραμπρίστικο στυλ.. γεμίσαν όλοι τατού και μερικοί piercing στη ρώγα, πολύχρωμο γυαλί ηλίου και πάει λέγοντας.. πίνω καφέ άρχοντας και αράζω και ανεβάζω στο fb ακόμα και τις πιο προσωπικές στιγμές ενώ ο ίδιος το παίζω εναλλακτικός ανεβάζοντας χιλιοειπωμένα quotes και φτίαχνοντας βεβαιώς instagram. Παράλληλα είναι της μόδας να παίζει κανείς kickboxing ή κάποια άλλη πολεμική τέχνη, οι ίδιες οι σχολές ανοίγουν η μια μετά την άλλη και κράζονται μεταξύ τους.. μόνο εμένα μου τη σπάει όλη αυτή η ποζεριά;

• Like 6
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά ο Έλληνας χαλιέται από τις γυμναστικές γι' αυτό και όλες τις εποχές θα σχολιάσει όσους αποφασίσουν να ιδρώσουν λίγο. Και πριν 20 χρόνια τα ίδια πράγματα άκουγες. Νομίζω πάντως πως όσοι ασχολούνται το κάνουν πρώτα για να αρέσουν στους εαυτούς τους και η ποζεριά έπεται. Σιγά τα δίφραγκα θα μου πεις. Ποζεριά υπάρχει ακόμη κι αν ο άλλος αγοράσει κινητό ή παντελόνι. 
Κατά τ' άλλα συμφωνώ. Άλλο να κάνεις την φιγούρα τρόπο ζωής κι άλλο πράγμα να είσαι αυθεντικός. Ο αυθεντικός είναι συμπαθής ακόμη κι αν είναι αυθεντικός μπαστουνόβλαχος. Ενώ αυτός που ακολουθεί φάσεις της μόδας και προσποιείται για να μην ξεφύγει από το ρεύμα πάντα εκπέμπει μια γελοιότητα. 

Δημοσ.

Eγω δε ήμουν καμία από τις φλωριες φάσεις που λες , εγώ ήμουν πανκις απο την δεκαετία του '80 !

και είμαι ακόμη .. όχι στο ντύσιμο και στην μοικανα  αλλά στην ψυχή και στην καρδιά   .. επίσης ακούω ακριβώς τα ίδια ,

και 80 χρονών να πάω με ακουστικά στα αυτιά θα είμαι να ακούω crass disorder chaos uk mau-maus  και  discharge ...

• Like 7
Δημοσ.

Έχουμε περάσει δίάφορες φάσεις.. από το να μαστε μεταλλάδες, goth, hip hop και πιο αλητεία φάση, πήγαμε στα emo και trendy και τώρα αυτό το κλαρινογραμπρίστικο στυλ.. γεμίσαν όλοι τατού και μερικοί piercing στη ρώγα, πολύχρωμο γυαλί ηλίου και πάει λέγοντας.. πίνω καφέ άρχοντας και αράζω και ανεβάζω στο fb ακόμα και τις πιο προσωπικές στιγμές ενώ ο ίδιος το παίζω εναλλακτικός ανεβάζοντας χιλιοειπωμένα quotes και φτίαχνοντας βεβαιώς instagram. Παράλληλα είναι της μόδας να παίζει κανείς kickboxing ή κάποια άλλη πολεμική τέχνη, οι ίδιες οι σχολές ανοίγουν η μια μετά την άλλη και κράζονται μεταξύ τους.. μόνο εμένα μου τη σπάει όλη αυτή η ποζεριά;

Αν είναι δυνατόν να συγκριθεί ο μεταλάς με τον κλαρινογαμπρό και δεν ξέρω γω τι άλλες τρεντο σκατοφάσεις χωρίς ουσία που κάνουν τα πιτσιρίκια για να βρέξουν λίγο το πουλί τους...

ο μεταλάς και στα 50 μεταλάς είναι .. Φίλε δεν έχεις ιδέα από ροκάδες και μεταλάδες με αυτό που πέταξες. Μεταλας δεν σημαίνει μακρύ μαλλί perfecto και κολλητό παντελόνι, όπως κλαρινογαμπρός σημαίνει μούσι τατού και V μπλουζάκι. 

• Like 15
Δημοσ.

Είμαστε κοινωνικό είδος. Κάνουμε τα πάντα για να αποσπάσουμε την προσοχή του άλλου με κάθε τίμημα. Καλό; Κακό; Δεν ξέρω. Το αν μου τη σπάει ή όχι είναι επίσης ανάλογα στο άτομο. Σε άλλους μου τη σπάει, σε άλλους όχι, σε άλλους μου περνάει αδιάφορο. Γενικότερα δεν με ενοχλεί. Οσο προστίθενται χρόνια στην ηλικία μου τόσο μεγαλύτερο το μπλοκάκι που έχω στα @@ μου. 

• Like 9
Δημοσ.

...Οσο προστίθενται χρόνια στην ηλικία μου τόσο μεγαλύτερο το μπλοκάκι που έχω στα @@ μου. 

έγραψες φίλος, ότι καλύτερο άκουσα εδώ και καιρό:-)

Δημοσ.

Καλά στην Ελλάδα οι περισσότεροι πάνε όπου φυσήξει ο άνεμος και οι μόδες πάνε και έρχονται και πολλά πράγματα όσο γρήγορα ανεβαίνουν στη κορυφή άλλο τόσο γρήγορα τα βαριόμαστε και τα παρατάμε. Είναι έτσι στο DNA μας σαν λαό να πηγαίνουμε από το ένα άλλο άκρο στο άλλο πολύ γρήγορα στα πάντα. Χαρακτηριστικό είναι το πως ο Παιχταράς μας γίνεται παλτουδιά στη πρώτη στραβή και ξανά παιχταράς με τη πρώτη θετική ενέργεια...

Κάτι που πάντα μου έκανε εντύπωση είναι πχ οι τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές στην Ελλάδα ακόμα και μια εκπομπή που φέτος σκίζει την επόμενη χρονιά κόβεται... (θυμάμαι το  Super Deal με τον Φερεντίνο που ένα διάστημα γινόταν πανικός μετά τίποτα) ενώ σε χώρες όπως η Αμερική και η Αγγλία οι ίδιες εκπομπές και σειρές παίζονται για δεκαετίες ολόκληρες non-stop. βαριόμαστε πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα σαν λαός.

Καλά για τους Emo που λες, άλλος χαμός εκεί... " και όχι δεν είναι φάση ή μόδα αλλά πάντα έτσι θα μαστε κλπ..."  σήμερα δε πρέπει να υπάρχει ούτε ένας Emo...

Αλλά και σε προϊόντα ή αγαθά το ίδιο... frozen yogurt, donuts κλπ έγινε ένας πανικός πήγαν όλοι άνοιξαν από ένα μαγαζί και μέσα σε ένα χρόνο το 90 % έκλεισε.... 

Τώρα όντως είναι της μόδας τα Kick boxing και πολεμικές τέχνες..

Ελάχιστες είναι οι σταθερές του Έλληνα... Το σουβλάκι, ο καφές και το ελληνάδικο.... όλα τα άλλα είναι τάσεις μόδες κλπ που πάνε και έρχονται.

• Like 2
Δημοσ.

Eγω δε ήμουν καμία από τις φλωριες φάσεις που λες , εγώ ήμουν πανκις απο την δεκαετία του '80 !

και είμαι ακόμη .. όχι στο ντύσιμο και στην μοικανα  αλλά στην ψυχή και στην καρδιά   .. επίσης ακούω ακριβώς τα ίδια ,

και 80 χρονών να πάω με ακουστικά στα αυτιά θα είμαι να ακούω crass disorder chaos uk mau-maus  και  discharge ...

ειδες κατι ηξερα οτι εισαι ατομακι χωρις να ξερω καν τι μουσικη ακους.Γαμανε οι πανκηδες παλια ειδικα ειχανε πολλα κιλα αρχιδια σε τσαμπουκαδες κτλ δεν κανανε ποτε πισω δεν ξερω τι παιζει αλλα δεν νομιζω να χει αλλαξει αυτο.

• Like 4
Δημοσ.

Καλά στην Ελλάδα οι περισσότεροι πάνε όπου φυσήξει ο άνεμος και οι μόδες πάνε και έρχονται και πολλά πράγματα όσο γρήγορα ανεβαίνουν στη κορυφή άλλο τόσο γρήγορα τα βαριόμαστε και τα παρατάμε. Είναι έτσι στο DNA μας σαν λαό να πηγαίνουμε από το ένα άλλο άκρο στο άλλο πολύ γρήγορα στα πάντα. Χαρακτηριστικό είναι το πως ο Παιχταράς μας γίνεται παλτουδιά στη πρώτη στραβή και ξανά παιχταράς με τη πρώτη θετική ενέργεια...

Κάτι που πάντα μου έκανε εντύπωση είναι πχ οι τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές στην Ελλάδα ακόμα και μια εκπομπή που φέτος σκίζει την επόμενη χρονιά κόβεται... (θυμάμαι το  Super Deal με τον Φερεντίνο που ένα διάστημα γινόταν πανικός μετά τίποτα) ενώ σε χώρες όπως η Αμερική και η Αγγλία οι ίδιες εκπομπές και σειρές παίζονται για δεκαετίες ολόκληρες non-stop. βαριόμαστε πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα σαν λαός.

Καλά για τους Emo που λες, άλλος χαμός εκεί... " και όχι δεν είναι φάση ή μόδα αλλά πάντα έτσι θα μαστε κλπ..."  σήμερα δε πρέπει να υπάρχει ούτε ένας Emo...

Αλλά και σε προϊόντα ή αγαθά το ίδιο... frozen yogurt, donuts κλπ έγινε ένας πανικός πήγαν όλοι άνοιξαν από ένα μαγαζί και μέσα σε ένα χρόνο το 90 % έκλεισε.... 

Τώρα όντως είναι της μόδας τα Kick boxing και πολεμικές τέχνες..

Ελάχιστες είναι οι σταθερές του Έλληνα... Το σουβλάκι, ο καφές και το ελληνάδικο.... όλα τα άλλα είναι τάσεις μόδες κλπ που πάνε και έρχονται.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς;; :P

Δημοσ.

Είναι έτσι στο DNA μας σαν λαός

:cry: :cry: :cry:

Ξεχασες το βασικο -> Ιδιο κουρεμα. Λες και ειναι αντιγραφα ο ενας του αλλου. Αλλα ρε φιλε μαζες ειναι αυτες τι περιμενεις. Ανθρωπινα οντα χωρις προσωπικοτητα.

Αλλα υπαρχουν και χειροτεροι. Ειναι αυτοι που δινονται, φερονται κτλ κτλ διαφορετικα μονο και μονο για να πουν οτι δεν ειναι σαν τους αλλους τους πολλους. Το οποιο τους καθιστα δυο φορες πιο σαπιλες. Και εκει συνηθως ειναι και οι υποκουλτουρες.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...