Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ πράξε όπως νομίζεις. Εγώ απλά ήθελα να σε προειδοποιήσω ως κάποιος που το έχει ήδη κάνει και το έχει μετανοιώσει. Καλή σου μέρα φίλε :)

Επίσης και σένα . Δεν σε προσέλαβα ούτε σε παρεξήγησα η κοινότητα και τα ούλα της όπως λένε οι παραδοσιακοί δεν το επιτρέπουν. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ

• Like 1
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ελπίζω να λες αλήθεια και να είναι πραγματικά αυτός ο λόγος.

πάρε μια γεύση με το τι μπορείς να κάνεις με το wireshark :devil:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ

• Moderators
Δημοσ.

Θα θελα να δω την αντιδραση σου εαν μαθεις οτι διαβαζει και η αδερφη σου ή ο φιλος/υποψηφιος φιλος της το thread.

For science παντα.

Btw, happy "wireshark phishing" σε https σελιδες οπως αυτες που επι το πλειστον χρησιμοποιει η αδερφη σου (πχ facebook, twitter, instagram, κλπ, κλπ.)

• Like 7
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι έχει δίκιο ο Gio με ssl δεν δουλεύει, ξέχασα να το πω :-D

Είναι κρυπτογραφημένα τα πακέτα B)

Fixed

Btw, μπορει να δουλεψει υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις και με αρκετα περισσοτερη δουλεια απο 5-6 clicks στο Wireshark. Αλλα φανταζομαι θα την βρει την ακρη καποιος που "η εννοια phishing δεν του ειναι καθολου αγνωστη".

Δημοσ.

Fixed

Btw, μπορει να δουλεψει υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις και με αρκετα περισσοτερη δουλεια απο 5-6 clicks στο Wireshark. Αλλα φανταζομαι θα την βρει την ακρη καποιος που "η εννοια phishing δεν του ειναι καθολου αγνωστη".

Θα θελα να δω την αντιδραση σου εαν μαθεις οτι διαβαζει και η αδερφη σου ή ο φιλος/υποψηφιος φιλος της το thread.

For science παντα.

Btw, happy "wireshark phishing" σε https σελιδες οπως αυτες που επι το πλειστον χρησιμοποιει η αδερφη σου (πχ facebook, twitter, instagram, κλπ, κλπ.)

Ναι έχει δίκιο ο Gio με ssh δεν δουλεύει, ξέχασα να το πω :-D

Είναι κρυπτογραφημένα τα πακέτα B)

Το λέει και στο βίντεο άλλωστε που σου έδωσα.

Μπα η αδερφή μου δεν ασχολείται με θέματα που αφορούν την τεχνολογία εκτός από facebook και τα λοιπά . Gi0 είσαι ωραίος τουλάχιστον με έκανες να γελάσω με την παραπομπή σου στο τέλος. Αν προκύψει κάτι θα σας ξανα συμβουλευτώ  μιας και δεν έχω κάνει ακόμη τίποτα . Δεν είναι όλα που κυλούν ομαλά με την πρώτη . Έρχεται τώρα η αδερφή μου . Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα

Δημοσ.

Εγώ σου είπα πάντως, keylogger.

Είναι πρόγραμμα που καταγράφει τα πλήκτρα που πατήθηκαν και στα εμφανίζει σε ένα αρχείο .txt.

Δημοσ.

you mean something like that mate :devil:

https://www.youtube.com/watch?v=vQtur8fqErI

• Moderators
Δημοσ.

you mean something like that mate :devil:

Πρωτα 10 δευτερολεπτα του video:

"Please note that you must have the key first in order to do this"

So, nope, not like that.

Δημοσ.

Καλημέρα . Λοιπόν επειδή αρχίζει και γίνεται πολύ προσωπικό το θέμα ο καθένας δεν μπορεί να σκέφτεται το ίδιο . Εσύ παρακολουθούσες την κοπέλα σου φοβούμενος μην σου την κλέψουν και τα σχετικά . Εγώ θέλω να αποτρέψω να έχει ως"φίλο" ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Ή ΑΔΕΡΦΗ για αυτό . Είχες εμμονή γιατί βέβαια κοπέλα σου είναι δεν σημαίνει ότι θα έχω και εγώ. Αυτό γίνεται εάν δεν μπορεί να ελέγξεις τον εαυτό σου και οδηγείσαι στην εμμονή. ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 2250 καλύτερα να έχει το κούτελο της καθαρό παρά να της λένε εσύ δεν ήσουν που είχες πάει με τον έναν και με τον άλλον και όχι μια φορά ? Εγώ έτσι έχω καταλάβει.

Καλημέρα και σε σένα ωραία είναι πλάκα και ειρωνεία αλλά δεν παλεύεται άλλο παιδιά . 

Καλημέρα και σε σένα ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΧΤΟΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΣΟΥ

Που είναι τόσο κακό στην αδερφή σου να έχει για φίλο έναν καραγκιόζη ή αδερφή; Άσε την ελεύθερη μην την κλείνεις σε ένα γαμημένο κλουβί. Αυτό που κάνεις είναι εγκληματικό αλλά ποιός νοιάζεται έ; Θέλεις να νομίζεις ότι την προστατεύεις. Δηλαδή με την ίδια λογική, και εμένα πρέπει η κοπέλα μου να με παρακολουθεί με keylogger, sniffing, URL phising, κ.ο.κ αλλά να έχει την συνείδηση της άθικτη με το να μου λέει ότι με "προστατεύει". Ας βγει με έναν και δύο και τρεις καραγκιόζηδες και θα μάθει. Με το να την παρακολουθείς προσβάλλεις την νοημοσύνη της και δεν την αφήνεις να ζήσει και να χαρεί. Ξες με πόσες μαλακισμένες έχω βγει εγώ; Και μάντεψε, ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ! (Ααα και παρεπιπτόντως, μην βάζεις ανάμεικτα κεφαλαία και πεζά για να τονίσεις πράγματα.)

Δημοσ.

Αν μπορούσα να βρώ ποιος εισαι ευκολα,θα σου έκανα το ιδιο ακριβως και σε θα σε παρακολουθούσα,για το καλο της αδερφης σου παντα.
Για να σιγουρευτω οτι "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΟ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Ή ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ".
Αν και νομίζω το ενα μέρος εχει ήδη απαντήθει.

• Like 3
Δημοσ.

αν μπορείς πες μου τον τρόπο μέσω πμ πάντα :-D

Για εκπαιδευτικό σκοπό πάντα :-)

Με φυσική πρόσβαση στον υπολογιστή και φυσικά να μην έχει passphrace το κλειδί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...