Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Seriously??

Γι' αυτο κυκλοφορουν τοσοι προβληματικοί αναμεσα μας.

Γιατι αυτοί που παιδαγωγουν, μεγαλωνουν, διαμορφωνουν χαρακτηρες ζουν ακομα στο μεσαιωνα (οχι πολιτιστικά, αλλά πνευματικά κυρίως) κ ειναι γεματοι ταμπου προκαταληψεις κ σκαρτες ιδεες !

Φιλε μου, αντε σε κανενα ψυχολογο να λυσεις τα οιδιποδεια σου, τα εμμονικά σου συνδρομα κ την παρανοια σου κ πανω απ' ολα την αρνηση σου.. Γιατι ναι υπαρχει η διαφορετικοτητα παντου σε ολο τον κοσμο κ οφειλεις να τη σεβεσαι!

Δε σου φταιει το κοριτσακι .. Που θες να το βαλεις κ σε γυαλα! Ημαρτον!

Σεβομαι τους κανονισμους του φορουμ κ τον ορκο που εδωσα.. Αιντε ασχολησου με την παρτη σου κ ασε τους αλλους ελευθερους!

Ταδε εφη μια γυναίκα σαν να ηταν η αδερφή σου!

• Like 2
Δημοσ.

σε ποιο path είναι το key πως το βρίσκω, αν κατάλαβα είναι στον υπολογιστή μου αποθηκευμένο σωστά;

Αν ναι που είναι;

Ανάλογα το λειτουργικό. Δες το wiki ή ψάξτο.

Αλλά και πάλι οι περισσότερες ιστοσελίδες (π.χ. Facebook) δημιουργούν νέο κλειδί για κάθε session, που μετά διαγράφεται, οπότε στον δικό σου υπολογιστή μπορείς να το βρεις, αλλά σε άλλον είναι απίθανο.

Δημοσ.

Που είναι τόσο κακό στην αδερφή σου να έχει για φίλο έναν καραγκιόζη ή αδερφή; Άσε την ελεύθερη μην την κλείνεις σε ένα γαμημένο κλουβί. Αυτό που κάνεις είναι εγκληματικό αλλά ποιός νοιάζεται έ; Θέλεις να νομίζεις ότι την προστατεύεις. Δηλαδή με την ίδια λογική, και εμένα πρέπει η κοπέλα μου να με παρακολουθεί με keylogger, sniffing, URL phising, κ.ο.κ αλλά να έχει την συνείδηση της άθικτη με το να μου λέει ότι με "προστατεύει". Ας βγει με έναν και δύο και τρεις καραγκιόζηδες και θα μάθει. Με το να την παρακολουθείς προσβάλλεις την νοημοσύνη της και δεν την αφήνεις να ζήσει και να χαρεί. Ξες με πόσες μαλακισμένες έχω βγει εγώ; Και μάντεψε, ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ! (Ααα και παρεπιπτόντως, μην βάζεις ανάμεικτα κεφαλαία και πεζά για να τονίσεις πράγματα.)

Φίλε μου όλοι έχουν κάποιο δίκιο αλλά βλέπεις τι γίνεται ο μισός πληθυσμός χωρίζει μετά από 2-3 χρόνια γάμου . Είπαμε να υπάρχουν χωρισμένοι όχι όμως και έτσι 

Seriously??

Γι' αυτο κυκλοφορουν τοσοι προβληματικοί αναμεσα μας.

Γιατι αυτοί που παιδαγωγουν, μεγαλωνουν, διαμορφωνουν χαρακτηρες ζουν ακομα στο μεσαιωνα (οχι πολιτιστικά, αλλά πνευματικά κυρίως) κ ειναι γεματοι ταμπου προκαταληψεις κ σκαρτες ιδεες !

Φιλε μου, αντε σε κανενα ψυχολογο να λυσεις τα οιδιποδεια σου, τα εμμονικά σου συνδρομα κ την παρανοια σου κ πανω απ' ολα την αρνηση σου.. Γιατι ναι υπαρχει η διαφορετικοτητα παντου σε ολο τον κοσμο κ οφειλεις να τη σεβεσαι!

Δε σου φταιει το κοριτσακι .. Που θες να το βαλεις κ σε γυαλα! Ημαρτον!

Σεβομαι τους κανονισμους του φορουμ κ τον ορκο που εδωσα.. Αιντε ασχολησου με την παρτη σου κ ασε τους αλλους ελευθερους!

Ταδε εφη μια γυναίκα σαν να ηταν η αδερφή σου!

Λοιπόν επειδή μου φαίνεται το παρα χέσαμε το θέμα , ναι όντως , αδερφή μου είναι και δεν θέλω να πληγωθεί . Έτσι θεωρώ σωστό να γνωρίζει άντρες αλλά αλλά ως εκεί και όχι παραπέρα. Γιατί έτσι δεν θέλω να πάρει το στραβό το δρόμο δοκιμάζοντας πολλές φορές , καταλάβατε . ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. Οπότε μην δείτε κανέναν αμέσως να τον βγάλετε ψυχάκια . Η διαφορά υπάρχει και την σέβομαι όμως κάποια πράγματα όπως αυτά της φύσης δεν μας κάνουν ίσους και όμοιους .  Εφόσον εσύ έχεις ως βάση την ελευθερία τότε άσε την μάνα σου να έχει παράλληλη σχέση. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΣ

Δημοσ.

Παραλήρημα!!!

Βάζουμε ότι βρούμε στο καζάνι και βγάζουμε την σούπα.

Αν σου το έκαναν οι γονείς σου, η αδελφή σου ή κάποιος άλλος, τι θα σκεφτόσουν γι' αυτούς;

Ή μήπως τα πάντα επιτρέπονται στον άνδρα, αλλά η γυναίκα είναι άλλο πράγμα;

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου όλοι έχουν κάποιο δίκιο αλλά βλέπεις τι γίνεται ο μισός πληθυσμός χωρίζει μετά από 2-3 χρόνια γάμου . Είπαμε να υπάρχουν χωρισμένοι όχι όμως και έτσι 

Λοιπόν επειδή μου φαίνεται το παρα χέσαμε το θέμα , ναι όντως , αδερφή μου είναι και δεν θέλω να πληγωθεί . Έτσι θεωρώ σωστό να γνωρίζει άντρες αλλά αλλά ως εκεί και όχι παραπέρα. Γιατί έτσι δεν θέλω να πάρει το στραβό το δρόμο δοκιμάζοντας πολλές φορές , καταλάβατε . ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. Οπότε μην δείτε κανέναν αμέσως να τον βγάλετε ψυχάκια . Η διαφορά υπάρχει και την σέβομαι όμως κάποια πράγματα όπως αυτά της φύσης δεν μας κάνουν ίσους και όμοιους .  Εφόσον εσύ έχεις ως βάση την ελευθερία τότε άσε την μάνα σου να έχει παράλληλη σχέση. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΣ

απο αδερφη φτασαμε σε μανα και παραλληλη σχεση,παραλήρημα.

Πες μας τι πίνεις και που το βρίσκεις.(και δεν μας δίνεις)

Δημοσ.

Οκ άρρωστες καταστάσεις...αν το κορίτσι  καταπιεστεί να δεις που θα κάνει το ακριβός αντίθετο απ'οτι επιθυμείς

Κοιτάξου αδερφέ...έχεις πάρει κακό δρομο...στην τελική θα έχει τους δεσμούς της θα φάει και τα σκατά της και μετά θα μάθει να κρίνει μονή της, τι είναι το σωστό και τι όχι ,αν έχει πάρει την κατάλληλη διαπαιδαγώγηση από το σπίτι, αν δεν την πήρε δύστυχος οτι και να κάνεις το έχεις χάσει το παιχνίδι

Ξέρεις εε?? οι καταπιεσμένες ανοίγουν πιο εύκολα τα.... έχω τρανταχτά παραδείγματα

Και γυναίκα που θέλει να το κάνει χαμπάρι δεν θα την πάρεις!!!

Άσε που εκεί είναι που θα "ερωτευτεί" κάποιον που δεν πρέπει και θα εξαφανιστεί απλά για να γλυτώσει απο την καταπίεση.

Υ.Γ. κακός τον βοηθάτε αφού σας έχει πει και τι ακριβός θέλει να κάνει

Δημοσ.

Φίλε (για να μην τίποτε χειρότερο) είπα ότι δε θα ξαναγράψω αλλά οι απόψεις σου και τα επιχειρήματά σου φτάνουν τα όρια της παράνοιας. Ήθελα να'ξερα δική σου ζωή δεν έχεις; Πραγματικά! Τη σχέση έχει μια παντρεμένη που έχει δώσει όρκους πίστης με τον άντρα της; Το ίδι είναι να έχει παράλληλη σχέση μια παντρεμένη και το ίδιο η αδερφή σου; Και μόνο από το γεγονός ότι τόσα άτομα εδώ σου λένε πόσο λάθος κάνεις θα έπρεπε να αναρωτηθείς έστω και λίγο. Τι να πω.... Ελπίζω πραγματικά να μην καταφέρεις τίποτα με αυτό που πας να κάνεις και πόσο μάλλον ελπίζω να σε καταλάβει η αδερφή σου. Η τεράστια διαφορά μας είναι ότι εγώ μετά είχα τα @@ και το είπα στην κοπέλα μου (είχαμε χωρίσει βέβαια). Αλλά ανέλαβα την ευθύνη των πράξεων μου.

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή άλλη πρόθεση είχα και κάποιοι σαφώς άλλα καταλάβατε - δεν φταίτε και εσείς μονό (με τις ιδέες που έχει ο καθένας) αλλά και επειδή είναι μια ελεύθερη κοινότητα όπου επιτρέπεται να πούμε αυτά που σκεφτόμαστε- εγώ απλώς θέλω να ξέρω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της. Και επειδή είμαστε Κρητικοί είναι σαν να κοροϊδεύουμε  τον εαυτό μας με τις ιδέες αυτές διότι είμαστε Έλληνες. Όσον αφορά κάτι αναρτήσεις του τύπου πες μα τι πίνεις και δεν μα δίνεις , άντε κοίταξε κανά ψυχολόγο και ή οικογένεια σου είναι ανώμαλη δικαιολογούνται ως ένα σημείο λόγω μη σωστής κατανόησης. 

Φίλε (για να μην τίποτε χειρότερο) είπα ότι δε θα ξαναγράψω αλλά οι απόψεις σου και τα επιχειρήματά σου φτάνουν τα όρια της παράνοιας. Ήθελα να'ξερα δική σου ζωή δεν έχεις; Πραγματικά! Τη σχέση έχει μια παντρεμένη που έχει δώσει όρκους πίστης με τον άντρα της; Το ίδι είναι να έχει παράλληλη σχέση μια παντρεμένη και το ίδιο η αδερφή σου; Και μόνο από το γεγονός ότι τόσα άτομα εδώ σου λένε πόσο λάθος κάνεις θα έπρεπε να αναρωτηθείς έστω και λίγο. Τι να πω.... Ελπίζω πραγματικά να μην καταφέρεις τίποτα με αυτό που πας να κάνεις και πόσο μάλλον ελπίζω να σε καταλάβει η αδερφή σου. Η τεράστια διαφορά μας είναι ότι εγώ μετά είχα τα @@ και το είπα στην κοπέλα μου (είχαμε χωρίσει βέβαια). Αλλά ανέλαβα την ευθύνη των πράξεων μου.

Φίλε μου είσαι σωστός όπως είπα και πριν . Και εγώ έχω χωρίσει και είχα τα ...... να πω πολλά πράγματα. Αλλά ως αδερφός καλό δεν είναι να ξέρεις το επόμενο βήμα της αδερφής σου κι ας μην κάνεις τίποτα απλώς να ξέρεις 

Δημοσ.

ΣΤΑΜΑΤΑ να τα τσουβαλιάζεις όλα ρε συ, έλεος δηλαδή. Πρώτον, μην συσχετίζεις του Κρητικούς με τις απόψεις σου και δεύτερον μη συσχετίζεις όλους τους Έλληνες πάλι με τις απόψεις σου. Όχι φίλε, ούε άλλη πρόθεση είχες ούτε άλλο καταλάβαμε. Καταλάβαμε αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που θες να κάνεις. Αν είναι δυνατόν  να θεωρείται ανώμαλη πχ. μια μάνα που αφήνει την κόρη της να έχει μια ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ σχέση έστω και αν είναι καραγκιόζης ο άλλος (που και πάλι δε μας λες πως ορίζεις τον καραγκιόζη)

Δημοσ.

Κάτσε λες τώρα πως θα επέτρεπε για παράδειγμα μια μάνα και ένας πατέρας να έχει το κοριτσάκι τους δεσμό στα 10 της χρόνια . Γιατί εγώ αυτά βλέπω . Η μάνα δεν κρίνεται ανώμαλη από αυτό το γεγονός

Δημοσ.

Ψηφίζω να τοποθετηθεί βραχιολάκι για την καλυτερη παρακολουθηση.
10 Χρονών ειναι,ποτέ δεν ξέρεις πότε θα το σκάσει κανείς  στην αυστραλία.
(όντως τωρα,αν το σκάσει,δεν θα την παρεξηγήσω.)

Δημοσ.

Ψηφίζω να τοποθετηθεί βραχιολάκι για την καλυτερη παρακολουθηση.

10 Χρονών ειναι,ποτέ δεν ξέρεις πότε θα το σκάσει κανείς  στην αυστραλία.

(όντως τωρα,αν το σκάσει,δεν θα την παρεξηγήσω.)

16 είναι . Αλλα βλεπω πολλες 10χρονες να εχουν σχεση για αυτο εφερα αυτο το παραδειγμα

Δημοσ.

Και πες οτι μαθαινεις ετσι στα κρυφα οτι νταραβεριζεται με εναν 20χρονο. Τι θα κανεις?

Πως θα δικαιολογηθεις οτι ξερεις πραγματα και καταστασεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...