nikοs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν η απορία μου είναι η εξής: Σκέφτομαι να αλλάξω τα thermal pads που έχω στο λαπτοπ με χαλκούς σαν αυτούς εδώ .Το συγκεκριμένο λαπτοπ που έχω αφήνει ένα κενό μεταξύ ψήκτρας και γραφικών οπότε χρειάζεται thermal pad των 1,5mm για να γίνει σωστά η ψύξη...Το θέμα μου είναι αν στην θέση τους βάλω χαλκούς θα έχω καλύτερες θερμοκρασίες;;;Και αν ναι πόσα mm χαλκού χρειάζομαι;;;Το λαπτοπ είναι hp g62 b15sv.
xristoforos89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνε πατέντα με ένα 2λεπτό/5λεπτό νόμισμα (cent του ευρώ). Κάνει δουλειά
nikοs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Το είχα κάνει αυτό όταν είχα ξεμείνει από pads μια φορά αλλά δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος...Απλά σήμερα άνοιξα το λαπτοπ γα καθαρισμό και πήρα arctic cooling ceramique 2 για τον επεξεργαστή ενώ μέχρι τώρα έβαζα Coolermaster E1 και επειδή είδα μεγάλη διαφορά ψήθηκα να ρίξω λίγο τις θερμοκρασίες και στα γραφικά...καλά-χρυσά τα pads της akasa αλλά οταν βλέπω των επεξεργαστή σε full load να μην ξεπερνάει τους 54 και τα γραφικά να μου χτυπάνε κάτι 57άρια και 60άρια με πιάνει μια τρέλα χαχαχαχα
conkal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 μην κανετε τετοιες πατεντες , μια χαρα ειναι τα θερμο-παντσ... αν ειναι γινει καμια ιστορια (πχ πεσιμο ) εισαι σιγουρος οτι θα το εχεις βαλει απολυτως σωστα και θα μεινει στην θεση του?για κερμα δεν σχολιαζω καν...
nikοs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είναι πατέντα η τοποθέτηση χαλκών,είναι μια διαφορετική λύση και προσφέρουν από όσο ξέρω καλή διαφορά στις θερμοκρασίες...Το κέρμα είναι όντως πατέντα αλλά και αυτό δουλεύει...δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος απλά ότι δουλεύει...σε περίπτωση που δεν έχεις pad μπορείς να βάλεις το κέρμα για να καλύψεις την απόσταση μεταξύ ψήκτρας και gpu,για προσωρινή λύση πάντα! Τα thermal pads δεν είναι άσχημα αλλά θα ήθελα κάτι παραπάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα