Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 κι ομως θα γινει... και απο τη στιγμη που τους φανταρους μπορουν να τους κανουν ο,τι θελουν, οπως π.χ. να βαλους αυτους που εχουν τελειωσει εκπαιδευτικοι σε χωρια που εχουν ελλειψη, και να κανουν γενικα οτι σκατα μπορει να σκεφτει ο καθενας τοτε δεν νομιζω οτι χανει οικονομικα η χωρα. Τεσπα θα το δουμε στους επομενους 2 μηνες σε δυο μήνες εδώ θα είμαστε να τα πούμε, φαντάρους να κάνουν τους δασκάλους πάντως δεν σκέφτηκε να βάλει ούτε η χούντα... 1
MT60RS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αν ήταν τόσο εύκολο οι μισοί θα είχαν ι5 αν ο κοσμος ηξερε ποσο ευκολο ειναι το Ι5, μονο οι στρατοκαυλοι θα παταγανε 1
bilya Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 σε δυο μήνες εδώ θα είμαστε να τα πούμε, φαντάρους να κάνουν τους δασκάλους πάντως δεν σκέφτηκε να βάλει ούτε η χούντα... κι όμως μετά την χούντα εβρό και νησιά όσοι ήταν δάσκαλοι-καθηγητές είχαν επιλογή να κάνουν μάθημα σε σχολεία (δεν θυμάμε αν πληρόνονταν και ένα μικρό ποσό) , δεν είναι κακή η ιδέα αυτή καθώς θα κάνουν μάθημα σε σχολεία που δεν πάει κόσμος , το ίδιο γίνετε και με τους γιατρούς (ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πληρώνονται οι άχρηστοι του στρατού) , μηχανικοί κτλπ .....χίλιες φορές κάτι χρήσιμο παρά να κάνω αυτά που πληρώνανε να κάνουν οι εποπ 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 ρε γαμώτο, δεν είναι δουλειά του φαντάρου να κάνει ούτε τον δάσκαλο, ούτε τον σερβιτόρο, ούτε τον οικοδόμο, ούτε να καθαρίζει παραλιες. Ούτε κάνει το κράτος καμια οικονομία έτσι, τα τρώνε άλλοι από τις προμήθειες των υλικών και από την αργομισθία των μόμιμων.ας σταματήσει επιτέλους αυτή η καραμέλα ότι ο φαντάρος είναι ο φτηνός δουλακος για κάθε νόσο και κάθε μαλακια. Επίσης κάτι άλλο που ήθελα να σας ρωτήσω όλους εδώ μέσα είναι, ποια είναι η άποψή σας για το δίκτυο ελευθέρων φαντάρων Σπάρτακος; http://diktiospartakos.blogspot.gr/ το δίκτυο αν και κάνει κριτική, δεν τίθεται υπέρ της κατάργησης της υποχρεωτικής θητείας. Τι νόημα έχει να γκρινιάζεις για μαλακίες όταν μπορείς να τελειώνεις μια και καλή με το πρόβλημα. Βεβαια τότε δεν θα είχαν και λόγο ύπαρξης...
tz3s Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 ρε γαμώτο, δεν είναι δουλειά του φαντάρου να κάνει ούτε τον δάσκαλο, ούτε τον σερβιτόρο, ούτε τον οικοδόμο, ούτε να καθαρίζει παραλιες. Ούτε κάνει το κράτος καμια οικονομία έτσι, τα τρώνε άλλοι από τις προμήθειες των υλικών και από την αργομισθία των μόμιμων. ας σταματήσει επιτέλους αυτή η καραμέλα ότι ο φαντάρος είναι ο φτηνός δουλακος για κάθε νόσο και κάθε μαλακια. φιλε μου τι λες? Ελα στην πραγματικοτητα και συγκρινε μας αυτα: 1)να κανεις σκοπιες, διχως να υπαρχει λογος να προστατεψεις κατι (οπως σε πολλα στρατοπεδα), να κανεις θεληματα μεγαλυτερων, και γενικα οτι αλλο κανει ενας φανταρος στην χωρα μας για 9 μηνες ή 2)να κανεις μια εκπαιδευση ενα μηνα και μετα οποιος θελει να δηλωνει να εξασκησει το επαγγελμα του, βοηθοντας ετσι το κρατος και ΠΟΛΛΟΥΣ ανθρωπους που το κρατος δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να τους βοηθησει. Περνοντας ετσι εμπειριες και κανοντας αυτο που σπουδασε, να μην χανει δηλαδη 9 μηνες απο την ζωη του. Κακα τα ψεμματα αλλα το 50% (και λιγα λεω) των φανταρων που κανουν κανονικη θητεια, οχι ΟΥΚ κτλ, δεν ειναι ετοιμοι για αυτο που υποτιθεται οτι θα επρεπε.. δηλαδη την κακια την ωρα να πολεμησουν. Εγω παντως θα το εκανα με ολη μου την καρδια αυτο το πραγμα, να με βαλουν σε ενα ποστο που θα κανω οντως κατι δημιουργικο για ολους και για μενα.
NinjaMan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Πάντως το ι5 δεν είναι τόσο εύκολο όσο μερικοί από δω μέσα νομίζουν καθώς για να το πάρεις συνήθως χρειάζεσαι 3 διαδοχικές αναβολές (συνολικά +2 χρόνια από την ημ/νια κατάταξης) και όχι απλώς να το "παίξεις" τρελός ή να πεις καμιά βλακεία για να το πάρεις απευθείας γιατί τότε το πιο πιθανό είναι να σου δώσουν ι4.
Atallos1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Και το δυσκολο part σε αυτο ποιο ειναι ακριβως? 1
qsis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αυτοί που το λένε εύκολο παίζει όντως να το δικαιούνται, άμα το δικαιούσαι εύκολο είναι Εγώ προσωπικά δε ξέρω κάποιον που να το πήρε και να μην είχε όντως κάποιο πρόβλημα. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν και αυτοί που κορόιδεψαν βέβαια Απλά αναρωτιέμαι σε άλλες χώρες τι θα έκαναν, πχ μιλούσα με έναν αιγύπτιο και μου έλεγε ότι στη χώρα του για να μην κάνουν θητεία έκοβαν τον αντίχειρα τους Αυτό θέλει @@ όχι να το παίζεις ότι πάσχεις από κατάθλιψη
Jerok Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 το καλυτερο i5 βγαινει απο παχος, το ξερω απο 2 γνωστους, σε πανε νοσοκομειο και σε βγαζουν i5. τον εναν γνωστο μου τον ρωτησανε κιολας "θελεις να υπηρετησεις?" αν θελετε να αποφυγετε τον στρατο παχυνετε και μετα ξανα αδυνατιστε
qsis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Άμα πάρεις το δρόμο του βουβαλιού δύσκολα έχει επιστροφή, καλύτερα να μη το κάνεις 1
MT60RS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αυτοί που το λένε εύκολο παίζει όντως να το δικαιούνται, άμα το δικαιούσαι εύκολο είναι γιατι σου φαινεται δυσκολο;
qsis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 τι ακριβως σου φαινεται δυσκολο;Μου φαίνεται δύσκολο να κάνω ότι έχω πρόβλημα που δεν έχω Εσύ μπορεί και να έχεις για παράδειγμα, πού το ξέρω εγώ; Και αν μάλιστα έχεις και κάποιο Ι ψυχολογικό γιατί εκεί παίζουν οι αμφιλεγόμενες φάσεις, μπορεί όντως να έχεις κάποια ψυχολογικά θέματα οπότε δε μπορώ να πάρω το λόγο σου σοβαρά
MT60RS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 "ασε φιλε, αναγκαστηκα και εφτασα 160 κιλα για να μην παω στρατο, και τωρα πρεπει να βαλω δαχτυλιδι..."
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Άμα πάρεις το δρόμο του βουβαλιού δύσκολα έχει επιστροφή, καλύτερα να μη το κάνεις Αυτοί που το λένε εύκολο παίζει όντως να το δικαιούνται, άμα το δικαιούσαι εύκολο είναι Εγώ προσωπικά δε ξέρω κάποιον που να το πήρε και να μην είχε όντως κάποιο πρόβλημα. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν και αυτοί που κορόιδεψαν βέβαια Απλά αναρωτιέμαι σε άλλες χώρες τι θα έκαναν, πχ μιλούσα με έναν αιγύπτιο και μου έλεγε ότι στη χώρα του για να μην κάνουν θητεία έκοβαν τον αντίχειρα τους Αυτό θέλει @@ όχι να το παίζεις ότι πάσχεις από κατάθλιψη δεν υπάρχει κορόιδεψαν, άλλο στρατός και άλλο φυλακή, δεν έκανες κανένα αδίκημα να σε κλείσουν μέσα. Δικαίωμα σου είναι η απαλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις