Mr.Hartnoll Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 ειχαν και αγγαρειες... Και αν πιστεψω τον κολλητο μου που απολυθηκε πριν κανα διμηνο, ειναι πολλες. Παρα πολλες. δηλαδή στο πεζικό εκτός απο υπηρεσίες δεν κάνατε τίποτα άλλο ?!
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 στο πεζικο κανουν και οι εποπ κανουν αγγαρειες, στις εδ θεωρουνται ανωτεροι απο τους φαντάρους και εκτος απο το να τους διατασσουν δε σηκώνουν το δαχτυλακι τους...
Mr.Hartnoll Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 στο πεζικο κανουν και οι εποπ κανουν αγγαρειες, στις εδ θεωρουνται ανωτεροι απο τους φαντάρους και εκτος απο το να τους διατασσουν δε σηκώνουν το δαχτυλακι τους... μεταξύ ομοιοβάθμων η αρχαιότητα στο στράτευμα καθορίζει τον ανώτερο
Whiteyez Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 στις εδ θεωρουνται ανωτεροι απο τους φαντάρους και εκτος απο το να τους διατασσουν δε σηκώνουν το δαχτυλακι τους... Που τα είδες αυτά; Γιατί εγώ άλλα έβλεπα.
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 δηλαδή στο πεζικό εκτός απο υπηρεσίες δεν κάνατε τίποτα άλλο ?! Ωπα, δεν ειπα αυτο, ειναι ο συνδυασμος ολων. Δηλαδη: σπασιμο ηθικου, σωματικη ταλαιπωρια, υπηρεσιες, αποβασεις (κλπ ειδικες αποστολες) ΣΥΝ αγγαρειες. Στο πεζικο δεν ισχυει τοσο αυτο και τουλαχιστον οχι συνδυαστικα. Παρεμπιπτοντως εγω ημουν ΠΦ. ΕΝΤΙΤ: Και τελος παντων εχει να κανει και με τις υποχωρησεις που ειναι διατεθημενη η μοναδα να κανει (ή να μην κανει).
slygeo87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Καλά απόβαση στα καλοκαιρινά σκοινάκια έκανα και 'γω και δεν ήμουν ειδικές δυνάμεις.
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 μεταξύ ομοιοβάθμων η αρχαιότητα στο στράτευμα καθορίζει τον ανώτερο το θεμα ειναι πως εφαρμοζεται η ιεραρχια, στο πεζικο πχ. αν εχουν να αδειασουν ενα steyr θα βαλουν και οι εποπ και οι οπλιτες ενα χερακι, στις εδ σπανιοτατα θα βοηθησουν... Whiteyez: για αυλωνα λεω, εσυ τι ειδες;
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Καλά απόβαση στα καλοκαιρινά σκοινάκια έκανα και 'γω και δεν ήμουν ειδικές δυνάμεις. Κοιτα, δεν νομιζω πως υπαρχει συγκριση. Δεν λεω σιγουρα, απλως δεν το νομιζω...
slygeo87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Οπωσδήποτε, πάντως οι αμφίβιοι δεν είναι πλέον έφεδροι αν δεν κάνω λάθος.
Whiteyez Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 το θεμα ειναι πως εφαρμοζεται η ιεραρχια, στο πεζικο πχ. αν εχουν να αδειασουν ενα steyr θα βαλουν και οι εποπ και οι οπλιτες ενα χερακι, στις εδ σπανιοτατα θα βοηθησουν... Whiteyez: για αυλωνα λεω, εσυ τι ειδες; Εγώ B' Μοίρα είδα και ΕΠΟΠ μια χαρά αγγαρείες να κάνουν.
slygeo87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Από προσωπική εμπειρία, δεν θα την πάλευα στη Λήμνο το χειμώνα. =ρ
Dropsreef Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Έχει και τα θετικά του να είσαι στις ειδικές δυνάμεις γιατι αναγνωρίζεται η "παλαιότητα" ακόμα και μεταξύ φαντάρων
Kasrith Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Έχει και τα θετικά του να είσαι στις ειδικές δυνάμεις γιατι αναγνωρίζεται η "παλαιότητα" ακόμα και μεταξύ φαντάρων Γιατί στο πεζικό δεν αναγνωρίζεται μεταξύ των φαντάρων?? Ποιός σας τα λέει αυτά... Γιατί καλύτερα Φλεβάρη δηλαδή; Γιατί Φλεβάρη 1) δεν θα κάνεις χειμώνα μέσα (9 μηνο) 2) Καλοκαίρι θα έχεις κάνει ήδη αρκετούς μήνες οπότε θα μπορείς να πάρεις σωστή αδειάρα και να απολάυσεις ζεστο καιρό έξω 3) η ορκωμοσία είναι την άνοιξη, όποτε μειώνετε σημαντικά ο αριθμός λιποθυμιών () κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις