Mr.Hartnoll Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Γιατί στο πεζικό δεν αναγνωρίζεται μεταξύ των φαντάρων?? Ποιός σας τα λέει αυτά... μπορεί κάποιος παλαιότερης σειράς να βγάλει κάποιον νεότερο αναφερόμενο για άρνηση εκτέλεσης διαταγής, αν παράδειγμα δεν πέσει για κάμψεις ? Γιατί Φλεβάρη 1) δεν θα κάνεις χειμώνα μέσα (9 μηνο) για άτομα σαν και εμένα που δεν αντέχουμε την ζέστη και τον ήλιο ίσως να μην είναι καλώ αυτό
karabouzouk... Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ξέρει κανείς περίπου πότε θα πρέπει να παρουσιαστούμε το Φλεβάρη..? Να δω αν θα προλάβω να δώσω κανά μάθημα.. Πρώτη εξεταστική την προλαβαίνω.. τη δεύτερη όμως..?
Aggeluska Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 καλημερα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω κατι.τα παιδια που ητανε να μπουνε φλεβαρη εχουνε μπει ολοι?οι ακομα βαζουνε μεσα? εγω κανονικα ειμαι για φλεβαρη αλλα στοhttp://www.stratologia.gr μου λεει πως δεν εχει ορισθει ακομα ημερομηνια καταταξης? παιζεισ να μην μπω ουτε φλεβαρη?
karabouzouk... Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 καλημερα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω κατι.τα παιδια που ητανε να μπουνε φλεβαρη εχουνε μπει ολοι?οι ακομα βαζουνε μεσα? εγω κανονικα ειμαι για φλεβαρη αλλα στοhttp://www.stratologia.gr μου λεει πως δεν εχει ορισθει ακομα ημερομηνια καταταξης? παιζεισ να μην μπω ουτε φλεβαρη? Και μένα έτσι μου βγάζει αλλά λογικά δεν τα ενημερώνουν από τόσο νωρίς.. Λογικά θα τα ενημερώσουν σύντομα αφού μπήκαν τώρα και αυτοί του Νοεμβρίου..
slygeo87 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Τηλεφωνάκι στη στρατολογία! Επίσης το γαμώχαρτο μπορεί να σου 'ρθει και τελευταία στιγμή ή μπορεί να έρθει στο αστυνομικό τμήμα και να σε γράψουν στα τέτοια τους. ΨΑΞΕ - ΡΩΤΑ - ΜΑΘΕ.
Kasrith Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 μπορεί κάποιος παλαιότερης σειράς να βγάλει κάποιον νεότερο αναφερόμενο για άρνηση εκτέλεσης διαταγής, αν παράδειγμα δεν πέσει για κάμψεις ? Ε όχι και έτσι νταξ για άτομα σαν και εμένα που δεν αντέχουμε την ζέστη και τον ήλιο ίσως να μην είναι καλώ αυτό Τι καλά αν είσαι σε κάναν Έβρο με τρελά μείον θερμοκρασίας και τέρμα χιόνι... Ούτε και γω αντέχω την ζέστη, και προτιμώ (σαν πολίτης) τον χειμώνα. Δεν θάθελα με την καμία να βαράω γερμανικό σκοπέτο τέρμα Θεού υπο αυτές της συνθήκες όμως. Άσε που αν είσαι χειμώνα έξω μπορείς να ευχαριστηθείς την σεζόν του snowboard
Mr.Hartnoll Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Τι καλά αν είσαι σε κάναν Έβρο με τρελά μείον θερμοκρασίας και τέρμα χιόνι... σε νυχτερινή βολή έτυχε να μην μπορώ να πιέσω τη σκανδάλη από το πόσο είχαν παγώσει τα χέρια μου. στα όρια κρυοπαγήματος. true story
Kasrith Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 σε νυχτερινή βολή έτυχε να μην μπορώ να πιέσω τη σκανδάλη από το πόσο είχαν παγώσει τα χέρια μου. στα όρια κρυοπαγήματος. true story Φεβρουάριος ftw λοιπόν
little loulou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Γιατί καλύτερα Φλεβάρη δηλαδή; Δε με πείθετε. Μάιο θα μπώ. ειτε μαιο μπεις ειτε φλεβαρη,το καλοκαιρι σου μεσα θα το φας,οποτε... στη μια περιπτωση θα βγεις μετα τις γιορτες,στην αλλη τετοια εποχη.. και μιας και το ειδα τωρα,αν και αργα... ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ FREAKSTEEER!!!!!!!!!!!! Μ`ΑΚΟΥΣ?????
slygeo87 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Καλύτερα παλιός καλοκαίρι παρά νέος. Τεράστια διαφορά.
aGka8l Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ξέρει κανείς περίπου πότε θα πρέπει να παρουσιαστούμε το Φλεβάρη..? Να δω αν θα προλάβω να δώσω κανά μάθημα.. Πρώτη εξεταστική την προλαβαίνω.. τη δεύτερη όμως..? no more 2nd εξεταστική φίλε μου.. που ζείς?πλέων ολοι μπαίνουν τον σεπτέμβρη και δεν έχει 1ή και 2ή εξεταστική το φλεβάρη..
Xvipes Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ναι ρε Φεβρουάριο μπες!ο χειμώνας στον στρατό είναι μεγάλο γαμήσι!εγώ μπήκα Φεβρουάριο και δεν κατάλαβα σχεδόν καθόλου κρύο πέρα από τον 1ο μήνα,αλλά και εκεί λίγα πράγματα. Το καλοκαίρι έχει κ αυτό τα κακά του,δλδ πρέπει να κάνεις κάθε μισή μέρα μπανιο αν θες να μην βρωμάς αλλά είναι προτιμότερο από το να ψωλιάζεις στο κρύο 2-4 κ να μην έχεις τρόπο να ζεσταθείς.
F33L Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 μπορεί κάποιος παλαιότερης σειράς να βγάλει κάποιον νεότερο αναφερόμενο για άρνηση εκτέλεσης διαταγής, αν παράδειγμα δεν πέσει για κάμψεις ? 2) για άτομα σαν και εμένα που δεν αντέχουμε την ζέστη και τον ήλιο ίσως να μην είναι καλώ αυτό αυτο ειναι το φετιχ σου? εαν ναι λυπαμαι δεν γινεται.. και ειδικα για καμψεις που καταργηθηκαν μειον ΕΔ 2) ποιον καλεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις