Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε εμάς οι ΔΕΑ έκαναν 4 το μήνα, αν έκανες παραπάνω σε έπιασαν κοροιδο.

Δεν γίνεται πιο χαμηλοβαθμοι από εσένα να έκαναν λιγότερες υπηρεσίες ;)

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμείς παρότι ήμασταν αρκετοί ΔΕΑ, φτάσαμε να είμαστε και 9, κάναμε 2 σίγουρα την εβδομάδα και κάποιες φορές 3. Ο λόγος ακριβώς όπως το πες, μας είχαν για κορόιδα οι ανθστες που κάναν βαριά 1 και αν την εβδομάδα. Είχαμε επίσης και πύλη εκτός από ΑΥΔΜ οπότε βγαίναν κάπως έτσι. Και οι ΕΠΟΠ πάντως απ ότι θυμάμαι κάναν και αυτοί κανά 2 υπηρεσίες σίγουρα.

Δημοσ.

ΔΕΑ τι είναι ειπαμε?

μια ιδεα , αυτοι και οι εποπ τον.. παιρν... παρεα ,το ποτε απολυονται δεν εχουνε ιδεα! :P πλακα κανω απλα να συμπληρωσω το απο απο πανω :P

Δοκιμος Εφεδρος Αξιωματικος , να μη νειναι μονο τρολοποστ το ποστ μου :P

Δημοσ.

Εσας σας βαζουν για προσευχη; Σε μας τη διαβασε ενας που εκανε μσλακιες και θα φαμε ισως 5φ επειδη γελαγαμε( οι μισοι οχι)

Δημοσ.

Ναι και σε μας για κανα μηνα θυμαμαι μας ειχε ζαλισει τα @@ ο δικ με τις γ@μωπροσευχες (και τις 2)

Μετα του περασε φαινεται η μ@λακυνση... 

• Like 1
Δημοσ.

Οι ΕΠΟΠ αλλά σπάνια, κυρίως οι ΔΕΑ.

μάλλον σας έπιασαν μαμακες 4 max τον μηνά αλλα καμιά φορά μπορει να ηταν όλες την ίδια εβδομάδα πχ Δ-Τ-Π-Κ

Δημοσ.

Είναι δύσκολο να σε πάρουν ΔΕΑ ή λόγω παραπάνω θητείας εύκολο σχετικά?

Από αυτά που μου λένε γνωστοί μου θέλουν πολλοί να πάνε ΔΕΑ για τα παραπάνω μόρια σε διαγωνισμούς  προσλήψεων στα σώματα ασφαλείας. Άρα σίγουρα ισχύει το κλασικό χωρίς μέσον δεν πας .  

• Like 1
Δημοσ.

Ορκιστήκαμε σήμερα.

Τετάρτη πάμε πίσω και μαθαίνουμε τις μεταθέσεις μας.Θα μου λείψουν τα παγωτά :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...