revolver1990 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Που να σας είχα εγώ ρεμάλια, νωχελικοί ! Εγώ είμαι ι4 δεν μπορείς να μου κάνεις τπτ
Jethro Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μπορώ να σε αλλάξω το Ι και μετά να σε στάξω! Να χαζεύεις τα κοάλα! Εγώ είμαι ι4 δεν μπορείς να μου κάνεις τπτ 1
arsenal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αυτά δεν ισχύουν πλέον.Το 2011 είχε άλλο διοικητή.Τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο χαλαρά.Βέβαια είναι αερομεταφερόμενο στρατόπεδο που σημαίνει ότι θα είσαι λίγο τέντα αλλά καμιά σχέση με αυτά που γράφονται.Ο διοικητής είναι καλός,στα σπεν είναι λίγο ζόρικα αλλά οκ. α ναι?γιατι διαβαζα κατι απίστευα μεχρι και καψόνια ..τωρα τι να πω δεν ξέρω
ParhsG Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Αν εχει βγει αποσπαση / μεταθεση κ σε κρατανε παραπανω απο τοτε που γραφει τι γινεται;
tz3s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Από κέντρο διαβιβασεων με στέλνουν σε μονάδα κατευθείαν χωρίς εκπαίδευση.. Ξέρει κάποιος το ακριβώς σημαίνει αυτό;
ParhsG Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Συμβαινει αναλογα την ειδικοτητα κτλ.σπεν θα περασεις ομως
Jethro Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Χωρίς να περάσεις απο ΣΔΒ? Κατα πάσα πιθανότητα Χ/Α/Σ(ασυρματιστή) να σε κάνουν ή Γ.Κ.(γενικών καθηκόντων) Είσαι Ι3/4 ? Από κέντρο διαβιβασεων με στέλνουν σε μονάδα κατευθείαν χωρίς εκπαίδευση.. Ξέρει κάποιος το ακριβώς σημαίνει αυτό;
_linuslost_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Γνωρίζουμε τίποτα για Άργος Ορεστικό? ΝομίΖω 585 μονάδα..
tz3s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Χωρίς να περάσεις απο ΣΔΒ? Κατα πάσα πιθανότητα Χ/Α/Σ(ασυρματιστή) να σε κάνουν ή Γ.Κ.(γενικών καθηκόντων) Είσαι Ι3/4 ? Ναι κατευθείαν.. Όχι ι1 είμαι. Καλά αυτά τα δύο που είπες;
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μπορώ να σε αλλάξω το Ι και μετά να σε στάξω! Να χαζεύεις τα κοάλα! Έχετε να ρίξετε κλάμα όταν καταργηθεί η θητεία...
Jethro Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ε...σκοπια κυριως...εκτος αν εχεις καποια γνωση που τους χρειαζεται και σε βαλουν σε κανα ποστο. Ναι κατευθείαν.. Όχι ι1 είμαι. Καλά αυτά τα δύο που είπες; Εγω οχι, ΕΠΟΠ, ΕΜΘ ναι και θητεια δεν καταργείται...τουλαχιστον μεχρι να πεθανω εγω θα υπαρχει ακομα εφεδρια ! Εδω ισως περασει εθελοντική στρατευση για τις γυναικες, να φαμε κανα φαγητο της προκοπης. (Σεξιστικο ξερω) Έχετε να ρίξετε κλάμα όταν καταργηθεί η θητεία...
thomasG4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Έχετε να ρίξετε κλάμα όταν καταργηθεί η θητεία... Αμην και πότε. Δεν ξέρω άμα έχει ξανα μπει το συγκεκριμένο. Πρωτεία η Ελλάδα για ακόμα μια φορά. Όπου δεν γράφει conscripts (φαντάροι) δεν έχουν υποχρεωτικό στρατό. Διάρκεια θητείας στις παραπάνω χώρες που έχουν υποχρεωτική θητεία πηγή: http://ebco-beoc.org/sites/ebco-beoc.org/files/attachments/2014-EBCO-REPORT-EUROPE.pdf σελίδα 34
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εγω οχι, ΕΠΟΠ, ΕΜΘ ναι και θητεια δεν καταργείται...τουλαχιστον μεχρι να πεθανω εγω θα υπαρχει ακομα εφεδρια ! Εδω ισως περασει εθελοντική στρατευση για τις γυναικες, να φαμε κανα φαγητο της προκοπης. (Σεξιστικο ξερω) Αυτή η φαρσοκομωδια δεν θα συνεχίσει για πάντα, πόσοι έχουν πάει στρατό και έχουν δει περί τίνος πρόκειται θα έστελναν τα παιδιά τους; Εθελοντική ας γίνει και ας είναι και για τις αρκούδες
Jethro Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Η φαρσοκωμωδια ειναι αποτελεσματα των κυβερνησεων με τα ρουσφετια τους που εχουν καταστρεψει καθε θεσμο. Αντι λοιπον να κραζουμε, καθαυτου την εννοια του, ειτε δημοσιο, ειτε αστυνομια, ειτε δικαιοσυνη κλπ να κραζουμε τον υπαιτιο για την καταντια και την παρακμη. Οταν σε τρακαρουν δεν ριχνεις το φταιξιμο στο αυτοκινητο του υπαιτιου, αλλα στον οδηγο του. Αυτή η φαρσοκομωδια δεν θα συνεχίσει για πάντα, πόσοι έχουν πάει στρατό και έχουν δει περί τίνος πρόκειται θα έστελναν τα παιδιά τους;Εθελοντική ας γίνει και ας είναι και για τις αρκούδες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις