aris1986 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση μπαίνω στρατό σε λίγες μέρες και επειδή πάντα είχα πρόβλημα με την ακμή το ξύρισμα θα μου είναι πρόβλημα έμαθα πως μπορώ να πάρο χαρτί δερματολόγου που θα μου επιτρέπει να χειρίζομαι κάθε 3-4 μέρες αλλα θέλω να παο δόκιμος και θέλω να σας ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να με βγάλουν Ι2 για αυτό το λόγο ? Παρε χαρτι δερματολογου, θα περασεις και απο κει γιατρο και θα σου δωσει χαρτι ελευθερος ξυρίσματος. Απλα θα σου που να εχεις ξυριστικη να τα τριμαρεις οσο πιο κατω γινεται. Ενα παληκαρι που ειχα ι1 ηταν απλα εκανε αυτο που σου πα με ξυριστικη.
djcat Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση μπαίνω στρατό σε λίγες μέρες και επειδή πάντα είχα πρόβλημα με την ακμή το ξύρισμα θα μου είναι πρόβλημα έμαθα πως μπορώ να πάρο χαρτί δερματολόγου που θα μου επιτρέπει να ξειρίζομαι κάθε 3-4 μέρες αλλα θέλω να παω δόκιμος και θέλω να σας ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να με βγάλουν Ι2 για αυτό το λόγο ? Δε χρειάζεται να πας χαρτί. Θα σε δει εκεί γιατρός και πες του το θέμα σου.
UpToDate_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ρε μαγκες αυριο απολελε και τρελελεμπορω να παω και 8-9.00 το πρωι ; ή πρεπει με την αναφορα 7.00;εχω να ξεχρεωσω κρεβατι/παρω υπογραφες/παρω ταυτοτητα
cococrops Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 πηγαινε 7 να ξεμπερδευεις κιολας πιο νωρις αμα πας 9 μπορει να σε παρει μεσημερι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ρε μαγκες αυριο απολελε και τρελελε μπορω να παω και 8-9.00 το πρωι ; ή πρεπει με την αναφορα 7.00; εχω να ξεχρεωσω κρεβατι/παρω υπογραφες/παρω ταυτοτητα Ρε ψάρι, απολύεσαι και θα πας και στις 7? Εμείς είχαμε άτομα που πήγαν και μια μέρα μέτα, είχαν ξεμπερδέψει βέβαια με υπογραφές μέρες πριν...
cococrops Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ρε μαγκες αυριο απολελε και τρελελε μπορω να παω και 8-9.00 το πρωι ; ή πρεπει με την αναφορα 7.00; εχω να ξεχρεωσω κρεβατι/παρω υπογραφες/παρω ταυτοτητα καλα γιατι δεν ετρεχες πριν ερθει η μερα της απολυσης για τις υπογραφες?
panosno1com Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 καλα γιατι δεν ετρεχες πριν ερθει η μερα της απολυσης για τις υπογραφες? Μπορει να ναι κανας καημενος που πηρε αδεια λελε απ τη σκοπια και να φυγε τρεχοντας
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ρε ψάρι, απολύεσαι και θα πας και στις 7? Εμείς είχαμε άτομα που πήγαν και μια μέρα μέτα, είχαν ξεμπερδέψει βέβαια με υπογραφές μέρες πριν... Εξαρτάται σε τι μονάδα είσαι. Εμείς έπρεπε να μπούμε κανονικά στις 06:00, να είμαστε ξυρισμένοι, να βάλουμε παραλλαγή για να χαιρετίσουμε το Διοικητή, και φύγαμε το μεσημέρι τελικά. Περιττό να πω ότι έφυγα τρέχοντας. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αλλιώς τι, φυλακή ενώ έχεις απολυθεί?
cococrops Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 σε εμας το προηγουμενο βραδυ μας εκανε τραπεζι ο διοικητης!!!
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αλλιώς τι, φυλακή ενώ έχεις απολυθεί? Μαλακίες του τύπου «σας ρίχνουμε 20+ μέρες φυλακή και δεν απολύεται κανείς σήμερα». Κάποιοι ήταν στο όριο ούτως ή άλλως. Αλλά περισσότερο στα πλαίσια πειθαρχίας που είχαμε μάθει. Σκέψου και τους νέους που ήταν τέντα, να βλέπουν εμάς να είμαστε τελείως μπουρδέλα. Που ήμασταν εν μέρει, απλά δεν ήθελαν να το παρακάνουμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Φυλακή ένω έχεις "απολυθεί"? Οk την τελευταία μέρα, αλλά μετά την απολύση ήταν παπάτζες, σας ψάρωναν σαν είσασταν στο Πεύκο 1η μέρα... Ούτε στον πατέρα μου το 1956 δεν έκαναν κάτι τέτοιο... 1
cococrops Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 εγω με τζινακι και και πουκαμισακι απολυθηκα και καφε σε πλαστικο!!πολυ χαλαρα στο αγρινιο
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Κάτσε, εγώ παρουσιάστηκα 24 Οκτώβρη, και απολύθηκα 24 Ιούλη. Θεωρείς ότι η 24η Ιουλίου ήταν «μετά την απόλυση»;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Πιο πάνω μίλησα για +1 μέρα, δλδ 25 στην περίπτωσή σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις