panos2171 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Παντα το χα απορια... Αν πας, και απο την πρωτη μερα δεν εκτελεις τιποτα. Θα βαρεθουν και θα σε διωξουν (αναβολη ή i5)? Η θα περιμενουν την ορκωμοσια και μετα θα σε καμπανιαζουν συνεχεια? Tύπος σφουγγαρίζει τραπέζια των εστιατορίων με σφουγγαρίστρα και πάει και κάθεται στη θέση του διοικητή, τρώει 40 μέρες. Έπειτα βγαίνει εξοδούχος με πλαστό εξοδόχαρτο (είχε αλλάξει την ημερομηνία), τελικά τον έδιωξε ο διοικητής του με αναβολή.
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 όσοι μπαινουν προκαταταξη (μια βδομάδα πριν) απο αναβολές υγείας παιρνουν τις αναβολές/απαλλαγές πανευκολα, σε έναν του ήρθε να πάει για περιπατο μες στην νύχτα, δεν μπορούσε να κοιμηθει, τον έψαχναν οι εποπ στο στρατοπεδο την επομενη του έδωσαν αναβολή/απαλλαγή
Tempor Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εχω σπαστει που θελουν να με βγαλουν ι5 ψυχολογικο με το ζορι. Αν το κανουν θα απευθυνθω και σε δικηγορο αλλα μεχρι τοτε μηπως καποιος ξερει πως μπορω να κινηθω νομικα σε μια τετοια περιπτωση; Επαναλαμβανω εχω καθαρο ιατρικο μητρωο και δεν υπαρχει ουτε απλη καταγγελια στην αστυνομια εις βαρος μου. Πριν 2 χρονια που ειχα ξαναπερασει απο στρατιωτικο ψυχολογο με εβγαλε "χωρις ψυχιπαθολογια". Δεν εχω παρε ποτε αναβολη για λογους υγειας. Στο στρατοπεδο δεν προλαβα να κανω τιποτα αφου απο τη πρωτη κι ολας μερα με παραπεμψαν. Εννοειται οτι δεν εχω πει κατι λαθος και οτι εχω πολλες φορες δηλωσει οτι θελω να υπηρετησω. Υποψιαζομαι οτι δε με θελουν γιατι ειμαι πολυ "ξυπνιος" για στρατο. Δε θελουν να τους χαλασω τη σουπα. 1
mrfan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Κανενας δεν ειναι πολυ "ξυπνιος" για τον στρατο! Υπαρχει καποιος στον κυκλο σου που να μην θελει να πας στο στρατο; 1
Haris San Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εχω σπαστει που θελουν να με βγαλουν ι5 ψυχολογικο με το ζορι. Αν το κανουν θα απευθυνθω και σε δικηγορο αλλα μεχρι τοτε μηπως καποιος ξερει πως μπορω να κινηθω νομικα σε μια τετοια περιπτωση; Επαναλαμβανω εχω καθαρο ιατρικο μητρωο και δεν υπαρχει ουτε απλη καταγγελια στην αστυνομια εις βαρος μου. Πριν 2 χρονια που ειχα ξαναπερασει απο στρατιωτικο ψυχολογο με εβγαλε "χωρις ψυχιπαθολογια". Δεν εχω παρε ποτε αναβολη για λογους υγειας. Στο στρατοπεδο δεν προλαβα να κανω τιποτα αφου απο τη πρωτη κι ολας μερα με παραπεμψαν. Εννοειται οτι δεν εχω πει κατι λαθος και οτι εχω πολλες φορες δηλωσει οτι θελω να υπηρετησω. Υποψιαζομαι οτι δε με θελουν γιατι ειμαι πολυ "ξυπνιος" για στρατο. Δε θελουν να τους χαλασω τη σουπα. troll detected 6
Tempor Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Κανενας δεν ειναι πολυ "ξυπνιος" για τον στρατο! Υπαρχει καποιος στον κυκλο σου που να μην θελει να πας στο στρατο; Οχι. Μεχρι και οι γονεις μου ηρθαν και ειπαν οτι ειμαι οκ και θελουν να υπηρετησω.
j0hnn1e Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εχω σπαστει που θελουν να με βγαλουν ι5 ψυχολογικο με το ζορι. Αν το κανουν θα απευθυνθω και σε δικηγορο αλλα μεχρι τοτε μηπως καποιος ξερει πως μπορω να κινηθω νομικα σε μια τετοια περιπτωση; Επαναλαμβανω εχω καθαρο ιατρικο μητρωο και δεν υπαρχει ουτε απλη καταγγελια στην αστυνομια εις βαρος μου. Πριν 2 χρονια που ειχα ξαναπερασει απο στρατιωτικο ψυχολογο με εβγαλε "χωρις ψυχιπαθολογια". Δεν εχω παρε ποτε αναβολη για λογους υγειας. Στο στρατοπεδο δεν προλαβα να κανω τιποτα αφου απο τη πρωτη κι ολας μερα με παραπεμψαν. Εννοειται οτι δεν εχω πει κατι λαθος και οτι εχω πολλες φορες δηλωσει οτι θελω να υπηρετησω. Υποψιαζομαι οτι δε με θελουν γιατι ειμαι πολυ "ξυπνιος" για στρατο. Δε θελουν να τους χαλασω τη σουπα. Οχι. Μεχρι και οι γονεις μου ηρθαν και ειπαν οτι ειμαι οκ και θελουν να υπηρετησω. Τίποτα νεφελίμ και χερουβίμ μήπως μπλέκονται κάπου? 1
chrisxkar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 μηπως του ειπες οτι θελεις να υπηρετησεις εισαι καλος στο σημαδι και παραλληλα οτι θελεις να απαλλαξεις την χωρα απο τιποτα λαθρομεταναστες?εκει δικαιολογειτε το ι5 1
Tempor Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειπα κατι απο αυτα που λετε. Ακομη και κατι τετοιο να ειπα ειναι στο ιατρικο απορρητο και δεν αποτελει στοιχειο για να αποδειξει οτι εχω τοσο τεραστιο προλημα υγειας. Αντε να μου διναν αναβολη για να αλλαξω μυαλα. Και παλι, απλα διατυπωνοντας τρελες θεωριες μπορεις να παρεις απαλλαγη και μαλιστα με το ζορι; Ο αλλος αναγκαστηκε να φυτεψει κρουασανια.
cococrops Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Τι ποικιλια ηταν η κρουασανια?Molto ή champion?αμα ειναι champion του βγαζω το καπελο και γαμω τα κρουασαν
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Άμα ήταν στεργιου τότε απλά έβαλε το κρουασάν στην φυσική του θέση 1
cococrops Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Άμα ήταν στεργιου τότε απλά έβαλε το κρουασάν στην φυσική του θέση στεργιου μονο τα σαντουιτς και το σταφιδοψωμο μου αρεσει χαχαχαχαχα
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Αλλα αυτά που πουλάει κανονικά στα sm και άλλα αυτά που δίνει στα στρατόπεδα, έχουν διαφορά
cococrops Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Αλλα αυτά που πουλάει κανονικά στα sm και άλλα αυτά που δίνει στα στρατόπεδα, έχουν διαφορά και εγω οταν ημουν φανταρος στεργιου μας ειχαν
panos2171 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 To κρουασάν του (αυτό στην πορτοκαλί συσκευασία) ήταν πολύ καλό, ειδικά αν το βαζες στην τοστιέρα ήταν αλλού. Εδώ στα βόρεια δυστυχώς δεν τα χουν στα s/m. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις