Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με σουπερ ντουπερ στολη να σβηνει θερμικες καμερες , μολυβδο να μη με βλεπει ουτε ο σουπερμαν κλπ , αλλα γαντια για τη καλιοπη ,ποτέ :P

• Like 2
Δημοσ.

με σουπερ ντουπερ στολη να σβηνει θερμικες καμερες , μολυβδο να μη με βλεπει ουτε ο σουπερμαν κλπ , αλλα γαντια για τη καλιοπη ,ποτέ :P

εγω δεν καθαρισα ποτε καλλιοπη

Δημοσ.

Η καλύτερη φάση που περασα έπειτα απο εμπλοκες 15ρες κτλ και ειμαι ακόμη ειναι σε ΓΕΠ. Ποτε φρουρα/αναφορά ούτε καν χρεώθηκα εξαρτήσεις κτλ.Ιντερνετ όλη μέρα, καμιά άλλη υπηρεσία και κοιμάσαι στο δωματιο σου  με αρκουδίσιο και ψυγειάκι κτλ.Κλειδώνεσε και δε σε ενοχλεί κανεις και βάζεις οποιον θες μέσα. Βεβαια τα πρωινά καθημερινές έχει δουλειά αρκετή συνήθως αλλα δεν είναι κάτι τραγικό μπροστά σε αυτα που γλιτώνεις.

Δημοσ.

1 φορα τουαλετα στο κεντρο. Λαντζα ποτε

Τα φιδοσημα στον ώμο έχουν και αστέρια και φλόγες

εγω οδηγος ημουν σε σμηναρχο!!αραζα και εκοβα βολτες με ενα nissan primera

Δημοσ.

7 30 κατεφθανα στο γραφείο μου, αν είχα δουλειά (δική μου εξωτερική) έφευγα στις 10 30 - 11, αν έπρεπε να κανω καμια δουλιτσα μέσα, έμενα μέχρι τις 12 30 - 1 βαριά.

Υπηρεσίες έκανα 2/εβδομάδα ομολογώ. Τρίτη - πέμπτη όμως μόνο μην χαλάει το σκ

Δημοσ.

7 30 κατεφθανα στο γραφείο μου, αν είχα δουλειά (δική μου εξωτερική) έφευγα στις 10 30 - 11, αν έπρεπε να κανω καμια δουλιτσα μέσα, έμενα μέχρι τις 12 30 - 1 βαριά.

Υπηρεσίες έκανα 2/εβδομάδα ομολογώ. Τρίτη - πέμπτη όμως μόνο μην χαλάει το σκ

τι ειδικοτητα ειχες?

Θα ειχατε φαει και οι 2 καντηλια και καταρες απο τον υπολοιπο λοχο...Με το κιλο :)

αφου ετσι ετυχε τι να κανουμε?παρεπιπτωντος δεν ειχα βυσμα ετυχε και μπηκα οδηγος επειδη ειχα πει οτι εχω διπλωμα επαγγελματικο και τρακτερ

Δημοσ.

Και επρεπε να παρω καθε μέρα αμάξι να κανω 7 λεπτά να παω στο στρατόπεδο και άδεια παραμεθωρίου δεν έδωσαν οι αλήτες..

Με έβαζαν να φοράω και παραλαγή.

edit: οι φαρμακοποιοί κάθονται μέχρι να κλείσει το φαρμακείο 12-1 το μεσημέρι συνήθως, ανάλογα την μονάδα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...