RottenLungs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ε τι σκ@τα μηχανικό είμαστε τότε; Τουλάχιστον το Ναύπλιο είναι ωραίο. Κάτι είναι κι αυτό. Το μήνα της "εκπαίδευσης" έχει καθόλου άδειες;
fotaras13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αδειες πριν την ορκομωσία τις ξεχνάς Απλά έξοδο θα έχετε το δεύτερο ή τρίτο σ/κ, δλδ βγαίνεις πρωί κ το βράδυ πίσω πάλι. Τωρα για τις γνωσεις σου αν μπορεσεις και "χωθεις" (ιφ γιου κατς με) καπου καλα θα ναι αλλα μην περιμενεις οτι θα μαθεις και κατι ιδιαιτερο που να αξιζει ακομα και τοτε σε επιστημονικο επιπεδο ας πουμε.
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί μαθαίνουν πουθενά αλλού; Μπορεί να σε βάζουν σε κάνα γραφείο με τίποτα σαπιους υπολογιστές να βγάζεις τις υπηρεσίες ή να φτιάχνεις τα δυναμολογια. Ρε παιδιά στο Μηχανικό μαθαίνουμε κάτι; Ή είμαστε κλασσικοί στρατιώτες πεζικάριοι με άλλη κατεύθυνση στα χαρτιά. Εμένα πιάνουν τα χέρια μου, οι σπουδές μου είναι στον τομέα (πολυτεχνείο) και θα γούσταρα να έχω κάτι να κάνω.
RottenLungs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλα δεν περίμενα και τίποτα ιδιαίτερο αλλα λέμε τώρα... Έγω έχω προμηθευτεί γύρω στα 20 βιβλία να έχω να περνάω τον καιρό μου... Ένα φιλαράκι κατάφερε να βγάλει 12 και λέω να τον ξεπεράσω, οχι τίποτα άλλο να μην χάσω τσάμπα χρόνο.. Άντε καληνύχτα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Υ.Γ. Δεν είχα ποτέ την περιέργεια να μάθω το οτιδήποτε για τον στρατό και γιαυτό με βλέπετε να μην έχω ιδέα/
tony81 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ε τι σκ@τα μηχανικό είμαστε τότε; Τουλάχιστον το Ναύπλιο είναι ωραίο. Κάτι είναι κι αυτό. Το μήνα της "εκπαίδευσης" έχει καθόλου άδειες; Έλα μεγάλε Τρίπολη εγώ, μου ήρθε λιιιγο βαρύ αλλά δεν βαριεσαι θα δούμε κ καινούρια μέρη
fotaras13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Πολλοί δεν είχαν ιδέα πριν μπουν.... Εγω δεν ηξερα καν τι ειναι ο λοχίας... Μπήκα όμως και καταλάβα τη μακακία που τους δέρνει.
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλα δεν περίμενα και τίποτα ιδιαίτερο αλλα λέμε τώρα... Έγω έχω προμηθευτεί γύρω στα 20 βιβλία να έχω να περνάω τον καιρό μου... Ένα φιλαράκι κατάφερε να βγάλει 12 και λέω να τον ξεπεράσω, οχι τίποτα άλλο να μην χάσω τσάμπα χρόνο.. Άντε καληνύχτα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Υ.Γ. Δεν είχα ποτέ την περιέργεια να μάθω το οτιδήποτε για τον στρατό και γιαυτό με βλέπετε να μην έχω ιδέα/ στο κέντρο μπορεί να διαβάσεις κανα βιβλίο, στη μονάδα αργοτερα δύσκολα, ειδικά αν εισαι ενοπλος
tz3s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ναι μηχανικό στην Κομοτηνή μαθαίνουν πολλά... Πως να παίρνεις 60 αγραφες είναι π τομέας π είναι εξπερ 1
midenmidenefta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά στο Μηχανικό μαθαίνουμε κάτι; Ή είμαστε κλασσικοί στρατιώτες πεζικάριοι με άλλη κατεύθυνση στα χαρτιά. Εμένα πιάνουν τα χέρια μου, οι σπουδές μου είναι στον τομέα (πολυτεχνείο) και θα γούσταρα να έχω κάτι να κάνω. Αν καταλαβεις εγκαιρα τον -κρισιμοτατο- ρολο του Μηχανικου σε περιπτωση επιχειρησεων, θα καταλαβεις και το γιατι οι σπουδες σου (και λοιπες -"πιανουν τα χερια σου"- ικανοτητες σου) ειναι ιδανικες για την -κρισιμοτατη- θεση στην οποια ο (πανσοφος...!) Ε.Σ. σε τοποθετησε - φυσικα εισαι ΚΑΙ "κλασσικος στρατιωτης πεζικαριος"... ισως μαλιστα κυριως αυτο, μιας και υπαρχουν ηδη μονιμα στελεχη που ειναι ικανοτερα απο εσενα (λογο πειρας στο αντικειμενο "Στρατιωτικο Μηχανικο"), οπως επισης διοτι... εισαι ΚΑΙ "κλασσικος στρατιωτης πεζικαριος" (!)... για πολεμο σε εκπαιδευει και σε χρειαζεται η πατριδα, και σε περιπτωση πολεμου το Μηχανικο σε χρειαζεται για να επιτελεσεις ρολο ΚΑΙ "κλασσικου στρατιωτη πεζικαριου" (μαλιστα σε περιπτωση παρατεταμενων/σφοδρων επιχειρησεων παυει -εκ των πραγματων- καθε αλλος ρολος σου... αν γινει το κακο, το Μηχανικο "εχει να φαει πολυ μολυβι" κομαντο...).
tz3s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ο από πάνω παίζει να είναι ο διοικητής μου...
j0hnn1e Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ο 2 σειρές πιο πάνω παίζει να καπνίζει που και πού 1
Adon1s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εκ των προταιρων ξερω οτι εξαρταται απο την μονάδα, τα ατομα που διοικουν, το κλιμα, κλπ κλπ.Αλλα (μιλωντας για εμενα και,λογικα,πολλα ακομα ατομα) εγω που θα παω στρατο του χρονου στα 26...Δεδομενου οτι "απο πανω σου" πιθανως να εχεις παιδακια 21-22 ετων απο Ευελπιδων ή καμια ΣΜΥ, και θα ειναι λιγο "wtf μωρη κουραδα" οταν θα σε διαταζει κιολας...Γενικοτερα στον στρατο,σε ποιους "σε παιρνει" να πας λιγο κοντρα απο "ανωτερους" σου?Οχι να του πεις ξερωγω "αντε γαμησου λοχια" αλλα τιποτα του στυλ "χεσε μας φιλε" ή γενικα να δειξεις μη ψαρωμενος ;Οκ,μια απαντηση ειναι το κλασσικο "καλυτερα να εισαι οσο πιο αορατος γινεται"
Haris San Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παρουσιαζομαι Νεο Περαμο (πευκο) στις ειδικες δυναμεις στις 20 Ιανουαριου...Πφφφ, ελπιζω να μας κρατησουν λιγο οπως περυσι που τους ειχαν κεντρο 10 μερες...
j0hnn1e Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εκ των προταιρων ξερω οτι εξαρταται απο την μονάδα, τα ατομα που διοικουν, το κλιμα, κλπ κλπ. Αλλα (μιλωντας για εμενα και,λογικα,πολλα ακομα ατομα) εγω που θα παω στρατο του χρονου στα 26...Δεδομενου οτι "απο πανω σου" πιθανως να εχεις παιδακια 21-22 ετων απο Ευελπιδων ή καμια ΣΜΥ, και θα ειναι λιγο "wtf μωρη κουραδα" οταν θα σε διαταζει κιολας... Γενικοτερα στον στρατο,σε ποιους "σε παιρνει" να πας λιγο κοντρα απο "ανωτερους" σου? Οχι να του πεις ξερωγω "αντε γαμησου λοχια" αλλα τιποτα του στυλ "χεσε μας φιλε" ή γενικα να δειξεις μη ψαρωμενος ; Οκ,μια απαντηση ειναι το κλασσικο "καλυτερα να εισαι οσο πιο αορατος γινεται" Σε λοιπούς φαντάρους που στο παίζουν ιστορία. Αν έχουν βύσμα θα σε γ@μησουν όμως, αρα πουθενά. Εκτός αν έχεις εσύ το βύσμα, πούλα ιστορία όπου θες. Επίσης, ακόμα και αν δεν έχεις βυσμα, αν εχεις @@ (αρκετά μεγάλα και θράσος) μπορεις να το παίξεις ιστορία (κυρίως σε κανενα λοχία της λούτσας) σε φάση, "ξέρεις ποιος είμαι εγω?" Ναι, δεν είσαι κανείς, αλλά αυτός δεν το ξέρει και (ορισμένοι) δεν θα ρισκάρουν για τον κάθε τρελό φαντάρο που μπορει να έχει απο πίσω του τον όποιο ταξ μαν. Ξαναλέω, θελει @@ και να μπορείς να πουλήσεις τρέλα με ρίσκο 1
tony81 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Τρίπολη που ακριβώς είναι το κέντρο, τι ώρα πρέπει να είμαστε εκεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις