Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβα
Εχω πρωην συμμαθητη που ειχε φαει "φυλακη" κανα μηνα ξερωγω (δε θυμαμαι ακριβως,αλλα εφαγε πουτσα) για καυγα με αλλον φανταρο. Ο αλλος φανταρος πουλουσε τρελλα οπως ειπες, απροκλητα. Κολλουσε στον συμμαθητη μου και καποια στιγμη του εβρισε την μανα. Ε ο δικος μου επειδη δε σηκωνει και πολλα ειναι και 120κιλα, του εριξε μπουνια στη μουρη και την κοιλια και τον ξαπλωσε. Τον καλεσαν στο γραφειο του διοικητη στρατοπαιδου (σορρυ για την ορολογια,δε τα ξερω ακομα) κ ηταν διπλα στον διοικητη αυτος π εβρισε την μανα. Ηταν ο γιος του...
Του ειπε να του ζητησει συγγνωμη,φυσικα αρνηθηκε και ειπε πως οχι μονο δε θα ζητηςει αλλα αμα τον ξαναβρισει κ γενικα του ξαναπουλησει τρελλα θα τον ξαναδειρει πιο πολυ.
Ε αφου για κανα μηνα ηταν φουλ αγγαρεια, τον εστειλαν αλλου μεταθεση.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παπατζα ιστορία, δεν παίζει να ήταν γιος του δικα και να μην τον ήξεραν και οι πετρες στο στρατόπεδο.

Εδώ είχαμε ανιψιο του διοικητή και ο τύπος ήταν vip, ούτε σκοπιες, ούτε αγγαρείες, ούτε παρελάσεις, ούτε σαββατοκύριακα μέσα, ούτε τίποτα. Υπασπιστης του διοικητή και καλά, αραζε στη λεσχη όλη μέρα και 3 η ώρα έπαιρνε το αμάξι του, που το παρκαρε και στο πάρκινγκ των στελεχών, και έφευγε.

• Like 4
Δημοσ.

^ αυτο ακριβώς

Δηλαδή, πάνε στο καλό όλα τα αλλά, το επώνυμο που είναι στο ρουφιάνο δεν έκοψε σε κανέναν.. Μ@λακιες

Δημοσ.

Οκ, πες ειναι παπατζα.
Αλλα πες ξερεις οτι ειναι όποιος είναι,τον εχεις να σ πουλαει τρελα,να σ λεω "γαμω τη μανα σου κωλόβοδε" και θα πεις "κρατιεμαι,εχε χαρη που ειναι αυτος που ειναι" ;

Δημοσ.

Όποιος και να είναι, ακομα και να μην ειναι ο γιός, ανηψιος διοικητή ας ειναι και απλος φαντάρος για καυγά πας μέχρι και στρατοδικείο, δεν θες να μπλεξεις πίστεψε με.

Δημοσ.

Οκ, πες ειναι παπατζα.

Αλλα πες ξερεις οτι ειναι όποιος είναι,τον εχεις να σ πουλαει τρελα,να σ λεω "γαμω τη μανα σου κωλόβοδε" και θα πεις "κρατιεμαι,εχε χαρη που ειναι αυτος που ειναι" ;

Αν δεν κρατιέται κάποιος, με τους πρώτους που θα τσακωθει είναι με τους εποπ όχι με τους άλλους φαντάρους.

• Like 1
Δημοσ.

Εκ των προταιρων ξερω οτι εξαρταται απο την μονάδα, τα ατομα που διοικουν, το κλιμα, κλπ κλπ.

Αλλα (μιλωντας για εμενα και,λογικα,πολλα ακομα ατομα) εγω που θα παω στρατο του χρονου στα 26...Δεδομενου οτι "απο πανω σου" πιθανως να εχεις παιδακια 21-22 ετων απο Ευελπιδων ή καμια ΣΜΥ, και θα ειναι λιγο "wtf μωρη κουραδα" οταν θα σε διαταζει κιολας...

Γενικοτερα στον στρατο,σε ποιους "σε παιρνει" να πας λιγο κοντρα απο "ανωτερους" σου?

Οχι να του πεις ξερωγω "αντε γαμησου λοχια" αλλα τιποτα του στυλ "χεσε μας φιλε" ή γενικα να δειξεις μη ψαρωμενος ;

Οκ,μια απαντηση ειναι το κλασσικο "καλυτερα να εισαι οσο πιο αορατος γινεται"

Εγω φέτος που πηγα στα 26 μετά από σπουδές απ τη μικρή μου εμπειρία με στελέχη νομίζω ότι θα πρέπει να ευχεσαι(που λέει ο λόγος) με αποφοίτους Ευελπίδων και ΣΜΥ . Ναι μεν μικρότεροι ίσως αν και θα υπάρχουν και μεγαλύτεροι αλλά σαφώς πιο λογικοί και συνεννοήσιμοι.Μπορείς να τους πεις κάτι και να καταλάβουν. Αν μπλεξεις με ΕΠΟΠ και ΕΜθ εκεί είναι τα δύσκολα. Τουλάχιστον έτσι ήταν στη μονάδα μου αλλά και στην ταξιαρχία που πήγαινα σαν ταχυδρόμος.
Δημοσ.

Και ρωτάω τώρα εγώ..... Γιατί πριν καν πας στον στρατό να θες να το παίξεις όπως και δηποτε ιστορία σε κάποιον;; μήπως θες να σε στρωσουμε λίγο ψαρακλα;;

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα λες;
Αν ναι, δεν ειμαι αντιδραστικος τυπος ουτε το παιζω κατα του στρατου κλπ κλπ. Απλα και "κοινωνιολογικα" ρωταω αν υπαρχουν ατομα και περιπτωσεις οπου ανθρωπινα μπορεις να εκδηλωσεις την δυσαρεσκεια σου, σε λογικά πλαισια, σε συμπεριφορες που σε "παιρνει η μπαλα",ειδικα αν γινονται ανευ λογου. Και δε μιλαω να γκρινιαξεις σε Αντισυνταγματαρχη, αλλα αν σ την πει ο καψιμιτζης ξερωγω ή κανας αλλος που στην ιεραρχια είναι ο αναπληρωτης καρπαζοεισπράκτορας του στρατοπεδου ε, μην εισαι "yes sir".

@Patsi , γιατι το λες για τους ΕΠΟΠ , το "μη μπλεξεις" ; Τι φαση ;

Δημοσ.

o στρατός ειναι τέτοια σαπίλα που δεν αξίζει ούτε να τσακωθείς, ούτε να καν να κάψεις μια θερμίδα για χάρη του. 

Για τους εποπ μη μπλέξεις, προφανώς γιατι δεν αξίζει τον κόπο, σαν να τσακωνεσαι με ένα ζώο πχ. Και εκτός απο αυτό έχουν και την συμπεριφορά της αγέλης, θα βρεθείς περικυκλωμένος απο εποπ να σου γαυγίζουν απο όλες τις γωνίες...

• Like 1
Δημοσ.

Κάπως έτσι όπως τα λέει ο pablo . Είναι λιγότερο λογικοί. Οι υπαξιωματικοί κυρίως δηλαδή λοχίες επιλοχίες αρχιλοχιες κλπ γιατί είναι κάτι χρόνια στο στρατό και νομίζουν ότι είναι πάνω από όλους. Στους ΕΠΟΠ δεκανείς είχαμε και καλά παιδιά τύπου να του λες "Τι λέει ρε μπιπ" κλπ και να μην τρέχει τίποτα. Αλλά για όλα υπάρχει ή κατάλληλη στιγμή ,δεν μπορείς να του μιλάς έτσι πχ μπροστά στον διοικητή.

Δημοσ.

Εμενα λες;

Αν ναι, δεν ειμαι αντιδραστικος τυπος ουτε το παιζω κατα του στρατου κλπ κλπ. Απλα και "κοινωνιολογικα" ρωταω αν υπαρχουν ατομα και περιπτωσεις οπου ανθρωπινα μπορεις να εκδηλωσεις την δυσαρεσκεια σου, σε λογικά πλαισια, σε συμπεριφορες που σε "παιρνει η μπαλα",ειδικα αν γινονται ανευ λογου. Και δε μιλαω να γκρινιαξεις σε Αντισυνταγματαρχη, αλλα αν σ την πει ο καψιμιτζης ξερωγω ή κανας αλλος που στην ιεραρχια είναι ο αναπληρωτης καρπαζοεισπράκτορας του στρατοπεδου ε, μην εισαι "yes sir".

@Patsi , γιατι το λες για τους ΕΠΟΠ , το "μη μπλεξεις" ; Τι φαση ;

ανάλογα τη θέση και το ποστο που είσαι. σε γεπ που ήμουνα τσακωνόμαστε καθημερινά με ότι βαθμό θες που δεν ειχε σπαθί. και προφανως δε λέγανε τιποτα και μας καναν και πίπες για να τους κάνουμε τις δουλειές.

• Like 1
Δημοσ.

ερωτηση : εχω ακουσει πως αν μπεις ειδικες δυναμεις μετα παιρνεις καποια μορια που σου δινουν την δυνατοτητα να καταταχθεις για ειδικος φρουρος και καποιες αλλες θεσεις,ισχυει κατι τετοιο; και αν ναι πως γινετε η ολη διαδικασια ;

επισης επειδη ειμαι παλιννοστουντας και δεν εχω γεννηθει στην ελλαδα ποσους μηνες θα υπηρετησω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...