stefant24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Βack in my time, επαιρνα ως Ε1 enlisted περι τα $1300 pcm, πλεον εχει ανεβει λογικα. Πολλές άγνωστες λέξεις τι είναι το Ε1 (πέραν του ότι διαβάζεται έψιλον ένα και είναι γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου) enlisted , και 1300 pcm ??
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Πολλές άγνωστες λέξεις τι είναι το Ε1 (πέραν του ότι διαβάζεται έψιλον ένα και είναι γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου) enlisted , και 1300 pcm ?? Δεν μιλάει για Ελλάδα ο unabomber! Εδώ είπαμε 8-9€ θα παίρνεις!
panos2171 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 και εκανες 15 μηνακια ... σε εστειλαν τουλαχιστον σπιτι σου? 14 μήνες αλλά οι μήνες του στρατού ήταν 5. 1 στο ΚΕΝ και 4 στη σχολή. Οι υπόλοιποι ήταν δουλειά στον Ε.Σ δηλαδή πας το πρωί και περιμένεις να πάει 2.30 να φύγεις. Κάνεις υπηρεσίες αλλά την επόμενη έχεις απαλλαγή και αν η υπηρεσία πέφτει Πέμπτη να σου το τριήμερο. Είσαι σε δικό σου σπίτι και έχεις το μισθό σου. ΟΚ πολλά δεν είναι αλλά είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες σου. Σπίτι μου όχι δεν ήμουν μιας και δεν κατάγομαι από παραμεθώριο περιοχή. Τι είναι το ΔΕΑ ??? Πώς και δεν σου έκλεψαν τα 1500 ευρώ ??? ΠΩΣ ΖΟΥΣΑΤΕ ΜΕ 8-9 ΕΥΡΩ???? Δοκιμος Εφεδρος Αξιωματικός. Τα 1500 γιατί να μου τα κλέψουν; Ήταν του μισθού, δεν τα έτρωγα όλα και μου μειναν στην άκρη. Με 8-9€ προφανώς δε ζεις, βάζεις από την τσέπη.
Unabomber Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Πολλές άγνωστες λέξεις τι είναι το Ε1 (πέραν του ότι διαβάζεται έψιλον ένα και είναι γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου) enlisted , και 1300 pcm ?? E1 Private Enlisted - καταταγμενος εν ενεργεια και οχι backup.... pcm- per calendar month... Σε us army αναφερομαι.
stefant24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 E1 Private Enlisted - καταταγμενος εν ενεργεια και οχι backup.... pcm- per calendar month... Σε us army αναφερομαι. Aaaaa
Muchacho Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Η αναβολη μου εληξε στις 31/12 και λογικα αρχες της ανοιξης θα μου ερθει το χαρτι για να παρουσιαστω τοτε.Το θεμα ειναι πως θελω να δουλεψω μεσα στην ανοιξη(και οσο μπορω μεσα στο καλοκαιρι) και να φυγω μεσα στο καλοκαιρι ή τον Σεπτεμβριο αμα γινεται.Υπαρχει τροπος αναβολης για ~3 μηνες+ περιπου? Επισης σχετικα με αυτο ενοειται και παιζει ρολο τι πτυχια εχεις και τι τεχνες ξερεις να κανεις. Δηλωνουμε αβερτα ή το αποφευγουμε για να γλυτωσουμε τυχων χωσιμο?
panos2171 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ναι μπορείς να ζητήσεις αναβολή για 3 μήνες. Αναφέρεις ψυχολογικούς λόγους. Για το 2ο δεν είναι κάτι στάνταρ.Άλλοι δήλωσαν ειδικότητα και τους χώσαν άλλοι όχι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Γιατί να μην πάρει πρώτα για κοινωνικούς λόγους?
fotaras13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 στο στρατο θα βαλεις και μαλιστα πολλα κιλα.. Αυτό δεν είναι σίγουρο. Κάποιοι παίρνουν πολλά κιλά, άλλοι χάνουν. Γενικά το φαγητό στο στρατό είναι αστα να πανε και πέφτεις σωματικά. Αν εχεις μάθει σε καλό φαγητό από το σπίτι/διατροφή θα έχεις πρόβλημα και το ξεχνάς για 9 μήνες... Τα φαγητά πέρα το ότι είναι άνοστα (εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά είναι ελάχιστες), είναι μες στο λάδι και στο λίπος, τις σάλτσες και το αλάτι, παίζει αρκετό τηγανητό, μπόλικο ψωμί για να χορτάσεις, κάτι μαλακιουλίτσες γλυκά που δίνανε σε εμάς θυμάμαι επίσης. ΜΕτά στις εξόδους παίζει πιτόγυρο και φαστ φουντ αυστηρα, ε αν δεν προσέξεις λίγο άνετα παίρνεις και μπορει να ανεβεις πολυ σε κιλα. Στις εξόδους ευτυχώς βρήκα εστιατόριο με "σπιτικό" φαγητό και ετρωγα κάποιες φορές γιατί όλοι λιώναμε στα πιτόγυρα και στα γκουντις θυμάμαι. Τελικά είχα αντίθετα αποτελέσματα έχασα 5 κιλά, αλλά η διατροφή μου παρέμεινε άσχημη αλλά θα μπορούσε να ήταν χειρότερη. Είμαι και καλοφαγάς γενικά. @muchacho Mάρτιο θα είσαι για να παρουσιαστείς. Εννοείται αφού θες καλοκαίρι να πάς για αναβολή για ψυχολογικούς λόγους 6 μηνες ή 1 ή 2 χρόνια. Με κοινωνικούς λόγους δεν θα μπεις Μάρτιο αλλά Μαιο δλδ δε γλυτώνεις πολύ καιρό. Χώρια ότι ζητάνε χαρτούρα και σε αυτή την περιπτωση οπότε καλύτερα ψυχολογικούς λόγους και ζητάς και όσο θες.
panos2171 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Γιατί να μην πάρει πρώτα για κοινωνικούς λόγους? Γι αυτό: Με κοινωνικούς λόγους δεν θα μπεις Μάρτιο αλλά Μαιο δλδ δε γλυτώνεις πολύ καιρό. Χώρια ότι ζητάνε χαρτούρα και σε αυτή την περιπτωση οπότε καλύτερα ψυχολογικούς λόγους και ζητάς και όσο θες.
Muchacho Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Οποτε αρχες Μαρτιου να περασω απο την στρατολογια για αναβολη ή απο τωρα?(δεν μου εχει ερθει χαρτι,και στην σελιδα λεει ενα σκετο Μαρτιο χωρις ημερομηνια). Κοινωνικους λογους ειναι μονο 2 μηνες? Απο χαρτια για ψυχολογικους λογους τι χρειαζομαι? ΥΓ.Συγκεκριμενα δουλευω με 8μηνη συμβαση μεχρι τα τελη Μαιου και παραλληλα προσπαθω να βγαλω μια πιστοποιηση με τις εξετασεις να πεφτουν μεσα στην ανοιξη.Απλα αν κατσει να δουλεψω και το καλοκαιρι σε καποιο ξενοδοχειο.
Georges89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Οποτε αρχες Μαρτιου να περασω απο την στρατολογια για αναβολη ή απο τωρα?(δεν μου εχει ερθει χαρτι,και στην σελιδα λεει ενα σκετο Μαρτιο χωρις ημερομηνια). Κοινωνικους λογους ειναι μονο 2 μηνες? Απο χαρτια για ψυχολογικους λογους τι χρειαζομαι? Για ψυχολογικους δε χρειαζεσαι κατι απαραιτητως. Εγω αποτι καταλαβα φοβουνται πολυ αν δουν οτι ασχολεισαι με τη θρησκεια. Πες οτι ερχεται Πασχα και δε θες με τιποτα να χασεις τη μεγαλη εβδομαδα και τους χαιρετισμους. Οτι θα ζημιωθει η ψυχη σου και δε θα ξερεις τι να απολογηθεις στο Θεο την ημερα της τελικης κρισεως. Θα φορας κομποσχοινια και σταυρο μεγαλο να φαινεται και φυσικα μουσια. Πριν μιλησεις με το ψυχολογο ξεφυσηξε και κανε το σταυρο σου. Αν τα κανεις ολα αυτα ισως παρεις και απαλλαγη.
Muchacho Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μενω στην Κρητη και ειναι θεμα(αποσταση) να παρουσιαστω για να παρω αναβολη για αυτο οτι ειναι να κανω να γινει μεσω του στρατολογικου γραφειου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Γι αυτό: Είπα πρώτα, όχι μόνο... Δλδ ας ξοδέψει πρώτα αυτή για κοινωνικούς λόγους και μετά ας πάρει και για ψυχολογικούς...
Pa0ki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 E1 Private Enlisted - καταταγμενος εν ενεργεια και οχι backup.... pcm- per calendar month... Σε us army αναφερομαι. Έχουν θητεία στο USA ή πήγες εθελοντικά? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις