chrisxkar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Γιατί να γίνεις αρχηγός?Καβλεας και έτσι?
revolver1990 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μεταθέσεις 8μηνων ξερουμε ποτε ερχονται?Λογικά μέχρι 5 φλεβαρη?
hackerW32 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 δεν εχω εξάρτηση, μου την σουφροσανε απο την πρωτη μερα. οπου νανε απολελε και τρελελε, που μπορω να βρω εξαρτηση ; μοναστηράκι ακουσα, ισχυει;
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί να έχει Μοναστηράκι, αλλιώς αν δεν τους έχεις δώσει αφμ, δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα. 1
redhotstef Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Τελικα πλακα πλακα ποιοι πιστευετε περνουσαν καλυτερα στο στρατο; Οι ι1,2 ή οι ι3,ι4;; Μαλλον οι δευτεροι.. Σας χρησιμευσε πουθενα το "ι" του στρατου στη ζωη σας;; Αξιζει να εισαι ι1,ι2 για την εμπειρια της εκπαιδευσης στο στρατο, ή αξιζει να εισαι ι3,ι4 για τις πολυ πιο ξεκουραστες υπηρεσιες στη μοναδα;
nikosma Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 μαγκες ξερει κανενας αν γινεται να αλλαξω το σωμα που διαλεξα στην απογραφή??Δηλαδη απο πεζικό σε ειδικές δυνάμεις;;
fotaras13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω με επικαιροποίηση των στοιχείων σου στο σ.γ που ανήκεις.
panosno1com Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 δεν εχω εξάρτηση, μου την σουφροσανε απο την πρωτη μερα. οπου νανε απολελε και τρελελε, που μπορω να βρω εξαρτηση ; μοναστηράκι ακουσα, ισχυει; δες μηπως μπορεις σε καμια αποθηκη διαχειρισης -αποθηκη υλικου να καβατζωσεις καμια απ τις περισσευουμενες αν εχει χυμα ... και τη παραδιδεις τη λελεδοημερα
j0hnn1e Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Τελικα πλακα πλακα ποιοι πιστευετε περνουσαν καλυτερα στο στρατο; Οι ι1,2 ή οι ι3,ι4;; Μαλλον οι δευτεροι.. Σας χρησιμευσε πουθενα το "ι" του στρατου στη ζωη σας;; Αξιζει να εισαι ι1,ι2 για την εμπειρια της εκπαιδευσης στο στρατο, ή αξιζει να εισαι ι3,ι4 για τις πολυ πιο ξεκουραστες υπηρεσιες στη μοναδα; Με μια φράση πορεύεσαι "Γιώτα γιώτα, ζωή και κότα"
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Τελικα πλακα πλακα ποιοι πιστευετε περνουσαν καλυτερα στο στρατο; Οι ι1,2 ή οι ι3,ι4;; Μαλλον οι δευτεροι.. Σας χρησιμευσε πουθενα το "ι" του στρατου στη ζωη σας;; Αξιζει να εισαι ι1,ι2 για την εμπειρια της εκπαιδευσης στο στρατο, ή αξιζει να εισαι ι3,ι4 για τις πολυ πιο ξεκουραστες υπηρεσιες στη μοναδα; Ποια εκπαίδευση ρε;πλάκα κάνεις; 1
chrisxkar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Τελικα πλακα πλακα ποιοι πιστευετε περνουσαν καλυτερα στο στρατο; Οι ι1,2 ή οι ι3,ι4;; Μαλλον οι δευτεροι.. Σας χρησιμευσε πουθενα το "ι" του στρατου στη ζωη σας;; Αξιζει να εισαι ι1,ι2 για την εμπειρια της εκπαιδευσης στο στρατο, ή αξιζει να εισαι ι3,ι4 για τις πολυ πιο ξεκουραστες υπηρεσιες στη μοναδα; εγω προτιμω το I1,I2(επειδη μου αρεσε το κατα τα αλλα σαπιο φυλακιο μας) οι Ι3 ενοπλοι δεν γλυτωσαν και πολλα οι Ι4 δεν ξερω γιατι και πως αλλα σε καποια φαση παρακαλουσαν αυτον που εβγαζε υπηρεσιες να τους βαλει περιπολο. Στις νυχτερινες ερχοντουσαν κανονικα απλα δεν ειχαν οπλο. Τωρα το τι ειναι καλυτερο και πως περασε ο καθενας εχει να κανει με πολλες παραμετρους.Στον εβρο πχ οι σκοπιες ειναι στην μεση του πουθενα οποτε αραζεις και οταν ερχεται καποιος απλα σηκωνεσαι ντυνεσαι κτλ.Σε αλλη μοναδα η σκοπια μπορει να ειναι κεντρικη πυλη μονο οπου να εχει οπτικη επαφη ο υπευθυνος λοχαγος που καθεται στο γραφειο(δεν θυμαμαι πως λενεται) Οι αξιοματικοι υπηρ. μπορει να ειναι μια χαρα στα αρχιδια τους αλλου να ειναι νιουφια που μολις βγηκαν και να τα θελουν ολα τεντα. Χιλια δυο παιζουν στην μεση,και ολα αλλαζουν συνεχεια, αλλαζουν οι σκοπιες αλλαζουν τα νουμερα,καταργουνται μπαινουν καινουργιες και ολα αυτα σε μικρη αποσταση χρονου. 1
tz3s Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μεταθέσεις 8μηνων ξερουμε ποτε ερχονται?Λογικά μέχρι 5 φλεβαρη? Και εγώ αυτό περιμένω!!!
revolver1990 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ αυτό περιμένω!!!Εγω φευγω μαζι με τα 8μηνα....μου ειπαν οτι απο τις 28 εως τις 2 θα ξερουμε.
redhotstef Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ποια εκπαίδευση ρε;πλάκα κάνεις; Τρεις εβδομάδες σπεν νομίζω για τους κανονικούς φαντάρους και Πεν για τις ειδικές δυνάμεις. Ασκήσεις Γυμναστικης της πλάκας ίσως αλλά σου μαθαίνουν και θεωρία πολέμου ενδιαφέρον τα έβρισκα εγώ. Επίσης τη διάρκεια της θητείας μου πήγαμε 3-4 φορές για πυρ και κίνηση και σκοποβολή. Σάμος.. Τα φυλάκια επίσης που σε στέλνουν και βλέπεις και αλλούς τόπουςκτλ ειναι πιο ενδιαφέροντα πράγματα από τους ι3 , ι4 που την βγάζουν σσυνέχεια σε γραφεία και μαγειρια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις