Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι για να πουμε κατι πιο χρησιμο,την διαδικασια για την κατασταση επιβιβασης την ξερει κανεις?

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ομολογώ κι εγώ έτσι πιστεύω θα αντιδρούσα αν έλεγα την αλήθεια και κάποιος 'εξυπνάκιας' (έτσι θα μου φαινόταν) έλεγε το αντίθετο χωρίς να ξέρει.Το τι εν τέλει ισχύει δεν το ξέρω αλλά πολύ μεγάλο θέμα γίνεται χωρίς λόγο.Προσωπικά αν το παλικάρι έχει βύσμα μπράβο του και μαγκιά του. 

καλά μη τρελαθούμε τελείως, δεν θα επικροτούμε και τα βύσματα , ούτε μπράβο του αξίζει ούτε μαγκιά του είναι, μια Ελληνική πραγματικότητα είναι. (Μιλάω για τα βύσματα όχι για τον συγκεκριμένο χρήστη που δεν ξέρω τι ισχύει και τι έχει προηγηθεί).

Μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το έκανε , γιατι μπορούσε. Η συντριπτική πλειοψηφία αν είχε βύσμα θα το έβαζε, έτσι έμαθε και μεγάλωσε ο Έλληνας , να χαντακώνει το γείτονα που πιθανότατα να έχει όντως ανάγκη(για να έχει και δικαίωμα) για να καλοπερνάει αυτός. 

Εμένα για παράδειγμα με έστειλαν Λήμνο ενώ έπρεπε να με στείλουν δίπλα στο σπίτι μου απο την πρώτη μέρα βάση κριτηρίων. Όχι μετάθεση κατ εξαίρεση , άμεση τοποθέτηση στην πόλη μου.  Προφανώς κ κάποιο βύσμα/μπούλης/κλάψας που δεν είχε αυτό το δικαίωμα και τους βρήκα αργότερα όταν πήρα μετάθεση στο στρατόπεδο της Πάτρας (περήφανοι για τα βύσματα, απ την πρώτη μέρα εκεί) είχε πάρει τη θέση μου.

Να κάνω τι ? να τους αρχίσω στις κατακεφαλιές? και με έπαιρνε και θα μπορούσα να τους κάνω τη ζωή μαρτύριο , να ξεσπάσω πάνω τους για όλα τα προβλήματα που μου δημιούργησε αυτή η κατάσταση , όχι τα 500 euro σύνολο που έσκασα σε αεροπορικά για να μπορέσω να παρευρεθώ σε κοντινό μου άτομο που βρισκόταν τότε στην εντατική αλλα για όλη την υπόλοιπη ταλαιπωρία με το χάος που είχα αναλύσει παλιότερα αλλα για άλλα σοβαρότερα προβλήματα. 

Δεν το έκανα , πολύ απλά δεν μου έφταιγαν αυτοί , βρήκαν την κατάσταση και άρπαξαν την ευκαιρία.

Να αλλάξω την Ελλάδα δεν μπορώ , να αλλάξω το σύστημα δεν μπορώ , το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να γνωρίζουμε πως θα απαιτήσουμε τα δικαιώματα μας , γιατι στη χώρα μας τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.  

Kαι για να πουμε κατι πιο χρησιμο,την διαδικασια για την κατασταση επιβιβασης την ξερει κανεις?

απ ότι θυμάμαι απλά την ζητάς απο το πρώτο γραφείο , δεν θυμάμαι να έχει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία 

• Like 2
Δημοσ.

διαβασε και κανα ποστ πιο πισω ρε φιλε...πηγαινε στο φρουραρχειο σου και θα σου βγαλουν

Δημοσ.

διαβασε και κανα ποστ πιο πισω ρε φιλε...πηγαινε στο φρουραρχειο σου και θα σου βγαλουν

Σε ποιες απο τις 1199 σελιδες ''ρε φιλε'' ?

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα. Ειμαι 24 και ετοιμαζομαι για μεταπτυχιακο ατο εξωτερικο. Η αναβολη νυο ειναι μεχρι το 2019. Ακουσα οτι πρεπει να παω να δηλωσω στο στρατο οτι πειρα το πτυχιο και οτι θελω να κανω μεταπτυχιακο για να συνεχίσει να ισχυει η αναβολη. Ισχυει κατι τετοιο;

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Μπα...μέχρι το τέλος της αναβολής σου δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Και το μεταπτυχιακό σου να πάρεις του χρόνου πάλι τα υπόλοιπα 2 χρονια μπορείς να κάθεσαι και να κάνεις ότι γουστάρεις. Δεν χρειάζεται να πας πουθενά και να δηλώσεις τίποτα.

Δημοσ.

αυτό, επειδή ρώτησα πρόσφατα

η αναβολή που σου δίνουν όταν πας στο προπτυχιακό είναι μέχρι όποτε λέει

και τίποτα να μην έκανες μετά το πτυχίο, αν δεν την έκοβες εσύ δεν έμπαινες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...