Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Lol, γιατί όχι ελεύθερος αρβυλών? :P

Καλά εννοείται πως θα βγω Ι4 και όλα τα υπόλοιπα, αλλά δεν την παλεύω ούτε 5 λεπτά με την κανονική άρβυλα. (υπηρέτησα 5 μέρες πέρσι, οπότε έχω μια γεύση :P )

• Super Moderators
Δημοσ.

Ελεύθερος αρβυλών ρε συ, ούτε καν την πιο άνετη, αθλητικά ftw :P

Δημοσ.

Ελεύθερος αρβυλών ρε συ, ούτε καν την πιο άνετη, αθλητικά ftw :P

Για την ορκωμοσία μωρέ :P

Όλο και κάπου δε θα χρειαστεί να τα βάλω έστω και λίγο; Δεν παίζει 9 μήνες να τη βγάλω μόνο με το αθλητικό κι ας έχω ελεύθερο αρβυλών... Είπαμε Ι ζωή και κότα, αλλά τόσο πολύ;! :P

Δημοσ.

Παντως ο ανεκδιηγητος γιατρος που ειχαμε @ Καλαματα ΚΕΝ Πεζικου, δεν εδωσε ποτε και σε κανεναν
-ασχετως μεγεθους πραγματικου προβληματος- ελευθερος αρβυλων πανω απο 4 ημερες: μετα ηταν η
φορας τα αρβυλα, η σου γραφουμε μια 6μηνη αναβολη και εφυγες, παντα με συμφωνη γνωμη Διοικητη
.
:angry: 
Η τοτε δικαιολογια(?) του: πως δεν θελουν την <κακιστη εικονα παρταλισμου>(!), αν προκυψει καποιος
εξωτερικος ελεγχος, οποιοσδηποτε φανταρος-τεμαχιο να 'ναι χαλαρος, φορωντας αθλητικα παπουτσια...

• Super Moderators
Δημοσ.

Για την ορκωμοσία μωρέ :P

Ούτε καν :P

Κανονικά αυτοί με ιατρικά προβλήματα δεν κάθονται ξεχωριστά πιο "κρυμμένοι" από τους υπόλοιπους? Χώσου εκεί, θα σε αφήνουν να κάθεσαι κιόλας :P

Δημοσ.

Ούτε καν :P

Κανονικά αυτοί με ιατρικά προβλήματα δεν κάθονται ξεχωριστά πιο "κρυμμένοι" από τους υπόλοιπους? Χώσου εκεί, θα σε αφήνουν να κάθεσαι κιόλας :P

Όσοι έχουν θέμα, ελεύθεροι ορθοστασίας, αρβυλων κλπ ορκίζονται πιο πριν στο διοικητήριο.

Οτι καλύτερο !

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Παντως ο ανεκδιηγητος γιατρος που ειχαμε @ Καλαματα ΚΕΝ Πεζικου, δεν εδωσε ποτε και σε κανεναν

-ασχετως μεγεθους πραγματικου προβληματος- ελευθερος αρβυλων πανω απο 4 ημερες: μετα ηταν η

φορας τα αρβυλα, η σου γραφουμε μια 6μηνη αναβολη και εφυγες, παντα με συμφωνη γνωμη Διοικητη.

Η τοτε δικαιολογια(?) του: πως δεν θελουν την <κακιστη εικονα παρταλισμου>(!), αν προκυψει καποιος

εξωτερικος ελεγχος, οποιοσδηποτε φανταρος-τεμαχιο να 'ναι χαλαρος, φορωντας αθλητικα παπουτσια...

Ok να καταλάβω μερικές μέρες επειδή πχ μπορεί να έβγαλες φουσκάλα, αλλά με πραγματικά και μόνιμα προβλήματα που είχαν πάρει I4 από το κέντρο με μόνιμο ελεύθερο αρβυλών και χαρτί από στρατιωτικό γιατρό πως στο διάολο τους έριχναν άκυρο? Τόσο ψάρακες οι φαντάροι? :P

Δημοσ.

Αν έχεις όντως πρόβλημα και πέσεις σε κανέναν τέτοιο στρατόκαυλο γιατρό, όρεξη να έχεις να τον τρέξεις με ΕΔΕ και ιστορίες να φτύσει αίμα.

• Like 2
Δημοσ.

Ok να καταλάβω μερικές μέρες επειδή πχ μπορεί να έβγαλες φουσκάλα, αλλά με πραγματικά και μόνιμα προβλήματα που είχαν πάρει I4 από το κέντρο με μόνιμο ελεύθερο αρβυλών και χαρτί από στρατιωτικό γιατρό πως στο διάολο τους έριχναν άκυρο? Τόσο ψάρακες οι φαντάροι? :P

Μα, για το κεντρο, μιλαω! Εκει, ολοι ειτε ειμασταν "ασυζητητι κομμαντα" -πλην των ΡΠ βεβαιως!-

η φευγαμε για τα σπιτια μας με δικη τους αναβολη, Ι4 δεν σε εβγαζαν ποτε, αοπλια δεν υπηρχε..

http://www.insomnia.gr/topic/580895-στρατός/?p=54477079

Δημοσ.

Όποιος και αν ήταν, ότι εντολές και αν ακολουθούσε, αν είχες ένδειξη για Ι4 σύμφωνα με το ΦΕΚ και δεν σε έβγαζε ή σε έστειλε για αναβολή, του γ..μας ότι έχει α..μητο.

Δημοσ.

Ποια φουσκαλα? Ανθρωποι με υπαρκτα προβληματα (απεικονιζομενα σε μαγνητικες),
το μονο που τους δινοταν σαν επιλογη ηταν αναβολη, τιποτε αλλο. Σταθερα, ουτε καν
γραφοταν κανενα παραπεμπτικο: για εξεταση-απονομη ετερου I. Αν ηθελες, αναβολη..

Όποιος και αν ήταν, ότι εντολές και αν ακολουθούσε, αν είχες ένδειξη για Ι4 σύμφωνα με το ΦΕΚ και δεν σε έβγαζε ή σε έστειλε για αναβολή, του γ..μας ότι έχει α..μητο.

Επαναλαμβανω πως οταν τυχον υπαρχει καλυψη, τοτε ολα μπορει να ειναι εναντιον σου..

http://www.insomnia.gr/topic/580895-στρατός/?p=54477165
:blink:  :blink:

Δημοσ.

Έπρεπε να δημοσιεύσεις το όνομα του σε κάναν σπαρτακο να τον τον γελοιοποιησεις τελείως.

ναι και;

Επειδή έχω τη μέση μου κι έχω κάνει κι ένα χειρουργείο στο γόνατο, για να πάρεις μαζί σου δικές σου αρβύλες, χρειάζεται από πριν χαρτί γιατρού ή παίρνεις την άδεια από το 401 όταν μπεις;

Έχω παρόμοια με αυτά, που δε μοιάζουν καθόλου με του στρατού, αλλά είναι πολύ ανατομικά.

807295.jpg 

Λέτε να φάω άκυρο;

τέτοια φόραγε ένας δικός μας αξκος,δλδ κάπως ετσι αλλα αντιντας γιατί μιλάμε για πριν 12 χρόνια :P

Δημοσ.

ναι και;

αυτα τα κάνουν γιατι νομίζουν ότι δεν τους βλέπει κανείς, ασυδοσία σκέτη. Αμα ήξεραν ότι θα δημοσιευτούν θα το σκεφτονταν δυο φορές  πως θα φερθουν στους φαντάρους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...