Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γ@μισι που ειναι η μετακινηση ρε γαμωτο.

9 ωρες θεσσαλονικη καλαματα με κτελ σου λεει..

Σε νιώθω τα ίδια πέρασα. Και όπως είπαν τα παιδιά μετά για Έβρο να δεις. Από Καλαμάτα που φύγαμε 10-10:30 φθάσαμε γύρω στις 12 πάνω στο Πέπλο και επειδή λόγω νύκτας δεν το έβρισκε ο οδηγός μας άφησε στη ταξιαρχία και μας πήγαν το επόμενο πρωί...

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυλώνα στο ΚΕΤΘ (Διαβιβάσεις) μπορούμε να πάρουμε smartphone μαζί μας; Κρύβοντας το κάπου και έχοντας και μια μπαχατέλα για κύριο. Ή να μην το ρισκάρουμε καν; Αν σε βρουν γίνεται κατάσχεση και το κλαις το κινητό ή μπορούμε να το πάρουμε κάποια στιγμή μετά τις 25 μέρες;

Δημοσ.

Αυλώνα στο ΚΕΤΘ (Διαβιβάσεις) μπορούμε να πάρουμε smartphone μαζί μας; Κρύβοντας το κάπου και έχοντας και μια μπαχατέλα για κύριο. Ή να μην το ρισκάρουμε καν; Αν σε βρουν γίνεται κατάσχεση και το κλαις το κινητό ή μπορούμε να το πάρουμε κάποια στιγμή μετά τις 25 μέρες;

Εγώ ήμουν κανονικά με smartphone και στο διοικήτήριο. Πλέον ειναι πολυ χαλαρά τα πράγματα εκτος απο καποιες εξαιρέσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Σε μας 2016 Α ΕΣΣΟ αν σε βλέπαν με το smartphone στο έπαιρναν αλλά αν είχες στοιχειώδη πρόνοια και δεν έγραφες μηνύματα μπροστά στα στελέχη, δεν είχες θέμα. 

Εννοείται ότι το έπαιρνες πίσω μετά το τέλος του κέντρου, δεν στο παρακρατούν. Δεν επιτρέπεται κιόλας. 

Δημοσ.

δεν εχω. ουτε φακους.

θα εχω προβλημα? δεν φορουσα ποτε γυαλια μονο στο σχολειο η οταν εβλεπα τηλεοραση,αλλα ολη την ημερα ποτε.

Δημοσ.

Για στρατόπεδο - μεραρχία το πόστο στο καύσιμα πως σας φαίνεται; καλό; περνάνε μέρες χωρίς να κάνεις τίποτα; μλκία γιατί όλοι θέλουν να βάλουν τζάμπα καύσιμα στο ι.χ. τους; μεγάλη ευθύνη;

Δημοσ.

Πειραιας-Τηλος 19 ώρες Πειραιας-Καστελοριζο 26 ώρες με δρομολόγιο 2 φορές την εβδομάδα και αμα

Αυτά είναι, και να σου δίνουν οι άχρηστοι 3 - 4 μέρες άδεια γιατί δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες και τα πουστοβυσματα να υπηρετούν δίπλα από το κωλοσπιτο τους...

Δημοσ.

7 λεπτά να πας και άλλα 7 να γυρίσεις.. Ε άστο, καλύτερα να μην έβγαινα να πάω σπίτι μου καλύτερα.. Πω πω τι μαύρες μέρες μου θύμησες τωρα..

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά είναι, και να σου δίνουν οι άχρηστοι 3 - 4 μέρες άδεια γιατί δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες και τα πουστοβυσματα να υπηρετούν δίπλα από το κωλοσπιτο τους...

και ξέρεις τι σούπερ ουαου ζωή κάνει κανείς σε αυτά τα νησιά????
Δημοσ.

Πουστοβυσμα στον στρατο ο ενας,πουστοβυσμα εξω στην ζωη ο αλλος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...