jason97 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ε καλα δεν ειπα για τσολιας Γυμναστες δεν θελει απο τεφαα? Φυσικη κατασταση δεν εχω
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ουφ! Εχεις την εντυπωση, πως ελεγχουν περισσοτερα? Στο στρατο, εκτος απο το οτι εισαι ο,τι σε δηλωσουν εκεινοι,αρκετες φορες εισαι καταρχην κι ο,τι εσυ επιλεξεις να τους δηλωσεις, ειδικα αν δεν τιθεται ζητημα ζωης η θανατου(..!)Δηλαδη δε σε παιρνει -οχι σε βαθος χρονου τουλαχιστον!- να δηλωσεις ξερωγω ψυχιατρος και να μην εισαι, ενταξει? Αλλα το να δηλωσεις γυμναστης ωστε να επιλεγεις στρατονομια, η επαγγελματιας οδηγος η μαγειρας για να βρεθειςστο ΣΕΜ (ΚΕΕΜ), ειναι κατι που γινεται -σαφως παιρνοντας το προσωπικο ρισκο*- ομως ειδικα εαν δεν εχεις βυσμα,το αμεσως επομενο που διαθετεις (η δεν εχεις)- ειναι το...θρασσος σου: να χρησιμοποιησεις -προσεκτικα!- ενα ψεμα *Υπαρχουν "ιδιοτητες" που σε τοποθετουν, τρελα ομως καλυτερα, απο γενικα αβυσματωτα στα Τεθωρακισμενα η στοΠεζικο στου βοδιου το κερατο... Ενω και μονο η διαφορα Οπλα # Σωματα ειναι μεγαλη! Δε θα ηθικολογησω εδω περιτου να μην πει κανεις ψεματα, ο καθενας ας κρινει για τον εαυτο του πως θα διαχειριστει τη θητεια οπως & τη ζωη του
jason97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Αυτα τα δηλωνεις στο κεντρο η στο περιοδευων? Κεεμ,τεθωρακισμενα τη πιθανότητες υπάρχουν να πας? Να δηλώσει ο άλλος γυμναστής και να είναι 200 κιλά δεν βλέπουν αυτοί? Άμα είναι για κεεμ λέω να δοκιμάσω για τενεφ αλλιώς στρατονομια λέω
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μη το ζαλιζουμε ομως.. Εστω για να καταλαβεις, οταν ρωτηθηκα στο ΚΕΝ, ειπα οτι ημουν: καθηγητης σε εργαστηριο ελευθερων σπουδων(και πραγματι ηταν μια προσφατη μου εργασια/ιδιοτητα τοτε) και ο αλλος απεναντι μου -αναθεμα το τι αντιληφθηκε(..?)- παντως σημειωσε:Kαθηγητης πληροφορικης!! Αυτο το ειδα αργοτερα: προφανως δεν διαβαζα τι εγραφε.. Παντως δεν "παραπονιεμαι", γιατι η καραμπολανα θεωρουμαι..καθηγητης πληροφορικης, με βοηθησε (παρα) πολυ! Και οχι, δεν μου ζητησε κανεις σε ολη τη θητεια μου, ουτε μισο πτυχιο *υποψιν οτι, τη λεξη "πληροφορικη", ουδεποτε την ανεφερα εκει!
jason97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Και που υπηρέτησες? Έχω τελειώσει τεχνικός εφαρμογών λογισμικού από επαλ βοηθάει σε κάτι? Άμα το ανακαλυπταν δεν θα ήσουν σε δύσκολη θέση για ψευδή στοιχεία και σε θα σε πέρναγαν στρατοδικείο?
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ποια ψευδη στοιχεια...πλακα κανεις? Μηπως τους εκανα δηλωση Ν.105?Η μηπως μου εδειξε καν, τι εγραψε ο μπαγλαμας και τα υπεγραψα αυτα? Στρατοδικεια περασα 2 (αλλα γι' αλλους λογους!) και παντως,αν εξαιρεσεις τα δικαστικα εξοδα, δεν τα μετανιωνω, καθολου
jason97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Γιατί όποιος περνάει στρατοδικείο πληρώνει δικαστικά έξοδα? Και πρέπει να διορίσει δικηγόρο όπως κάνουν στα κανονικά?
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Αφενος, δεν συστηνω σε κανεναν να παραστει στη...δικη του διχως δικηγορο,κι αφεδυου ειχα αποφασισει να μη παραστω καθολου = μονο συνηγορος μου γιατι αντιλαμβανομουν πως -οπως ημουν τοτε- πολυ χλωμο να μπορουσα νασυγκατησω το θυμικο μου εκει -και σιγουρα δεν θα ηταν καλο σεναριο αυτο Κι οπως χαρακτηριστικα ειχα αναφερει, στο φιλο που εδωσε μαχη για την υπερασπιση μου:<να ερθω, μα αν μου ξεφυγει-πω, κατι σε στυλ: "βρε δεν γαμιεστε, με κανα Τουρκο?>
bilya Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ρε αγορι μου ιασωνα τι παραπάνω ψάχνεις για τον στρατό κ ποτε τελιωσες αφου φετος δινεις 1
jason97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ρε αγορι μου ιασωνα τι παραπάνω ψάχνεις για τον στρατό κ ποτε τελιωσες αφου φετος δινεις Αν δεν περάσω να πάω στρατό πρώτα Ποιος είπε ότι τελείωσα?
opcorsa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 με 1.73 μονο λατζα φιλε... φιλικα... ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε... και ξαναλεω, δεν λεει καρακολι...
jason97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 με 1.73 μονο λατζα φιλε... φιλικα... ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε... και ξαναλεω, δεν λεει καρακολι... γιατι αμα δεν εχουν ατομα δεν μπορουν να παρουν και ποιο κοντους? http://policenet.gr/article/%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D στο κεεμ μπορεις να βγαλεις και αδεια για χεριστης?
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 με 1.73 μονο λατζα φιλε... φιλικα... ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε... και ξαναλεω, δεν λεει καρακολι... Και ξαναλεμε, λεγε μονο για ΝτακοτΑεροπορια Στο ΣεΞ ειναι (μεγιστη) καβατζα η Στρατονομια Και απο τις λιγες, οπου μπορεις να καταληξεις και διχως βυσμα... Πηζεις λιγο παραπανω στην εκπαιδευση, αλλα μετα αρχονταρικι! 1
Zein Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Αφενος, δεν συστηνω σε κανεναν να παραστει στη...δικη του διχως δικηγορο, κι αφεδυου ειχα αποφασισει να μη παραστω καθολου = μονο συνηγορος μου γιατι αντιλαμβανομουν πως -οπως ημουν τοτε- πολυ χλωμο να μπορουσα να συγκατησω το θυμικο μου εκει -και σιγουρα δεν θα ηταν καλο σεναριο αυτο Κι οπως χαρακτηριστικα ειχα αναφερει, στο φιλο που εδωσε μαχη για την υπερασπιση μου:<να ερθω, μα αν μου ξεφυγει-πω, κατι σε στυλ: "βρε δεν γαμιεστε, με κανα Τουρκο?> Go on...
jason97 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Εδώ έλεγα στην αρχή για ειδικές δυνάμεις αλλά δεν τα παω καλά με τα αθλήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις