TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Οι πιθανοτητες να παρεις καλη ειδικοτητα -πχ μεταφραστη!- διχως βυσμα, δεν ειναι πολλες...Γιατρος και μαγειρας αναφερθηκαν ηδη, ενω αν εχεις αοπλια (λογικα) θα σε κανει κεπικαριο. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση είναι ότι πολλοί από τους "γιατρούς" δεν ειχαν τελειώσει την ιατρική ήταν ακόμη φοιτητές, καθώς και ο γιατρος της αιμοδοσιας έκανε ειδικότητα παιδίατρος... Λες αυτα τα προβοκατορικα, ενδεχομενως γιατι δεν εχεις γνωρισει τους οπλιτες (ΡουμανοΒουλγαρο)γιατρους στον Εβρο...Ειδικα απο εκεινους που δεν ειχαν παρει καν πτυχιο -η το πηρανε με...πεσκεσια-, παιζει κανονικα να ηξερα περισσοτερα 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 καθώς και ο γιατρος της αιμοδοσιας έκανε ειδικότητα παιδίατρος... Αυτο σημαιναι οτι ειχε τελειωσει Ιατρικη αλλα δεν ειχε παρει ειδικοτητα . Σπανιοτατα να βρεις στον στρατο γιατρο με ειδικοτητα .
jason97 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ας εξηγησουμε, για οποιον αλλον τυχον το διαβασει, γιατι ειναι μεγαλη καβατζα η στρατονομια! Εστω ενα παραδειγμα συγκρισης ενας τεθωρας/ΤΘ, αν το κυνηγησει και επιλεγει στρατονομος, μια κακη του τοποθετηση θα 'ναι Ξανθη-Εβρο (λογω εκει στρατοδικειου εχει αυξημενο τρεξιμο) ενω αν εμενε τεθωρας, θεωρουμενη καλη του τοποθετηση @ Ξανθη = θα 'ταν Πετροχωρι -υπο την εννοια οτι γλυτωσε το σκληρο Εβρο- καλη, μεχρι να ψαχνει τον υπνο του: απ' το τρεξιμο και τις βολες. Και καπως ετσι, το κακο του ενος λοιπον ειναι φανερα καλυτερο, απο καλο του αλλου Αν ο στρατονομος (πρωην ΤΘ), βρεθει σε μεταθεση σχετικα καλη, για παραδειγμα καλοκαιρακι @ Ροδο, θα τρελαθει στις βολτες και στις...τουριστριες -τουριστοκαμακι plus more!- "η ζωη ειναι γλυκια και τα νουνια μεθυστικα!" # Αν ειχε μεινει ΤΘ @ Ροδο, μπορει να εφτανε, με θεωρουμενη σχετικα καλη μεταθεση αλλα το σεναριο του, δεν εχει..βολταρω-παρταρω-καμακωνω, μα κανει.. τον Εθνοφυλακα -ητοι παλι χιλιοτρεχει, ο μαυρος- και τη μιαχαρα εως σουπερζωαρα, των αλλων "υπηρετουντων"(sic) στο ομορφοσεξονησι, βλεπει σχεδον μονο με κυαλι...η μεσα απο το κανονι! Και ολα αυτα, επειδη δεν σηκωσε το χερι του, οταν στο κεντρο ζητουσαν ατομα για Στρατονομια Γιατί τη σημαίνει αυτό όταν παρουσιάζετε κάποιος στο χ κέντρο είναι σίγουρο ότι θα μείνω εκεί ολη του την θητεία?
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Αυτο σημαιναι οτι ειχε τελειωσει Ιατρικη αλλα δεν ειχε παρει ειδικοτητα . Σπανιοτατα να βρεις στον στρατο γιατρο με ειδικοτητα . Ο συγκεκριμένος είχε τελειώσει την ιατρική, δεν ήταν στη μοναδα στο 401 ήταν,το αναφέρω ότι μου έκανε εντύπωση γιατί ο τύπος έτρωγε χωσιμο από τις νοσοκομες που δεν έκαναν τίποτα. κάτι άλλοι που είχαμε στη μοναδα δεν ειχαν τελειώσει ακόμα.
j0hnn1e Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μιλάς για φαντάρο η για στέλεχος που τελείωσε ΣΣΑΣ; Αν μιλάς για φαντάρο γιατρό στο 401, λογικό να τρώει χώσιμο απο τα στελέχη νοσοκόμες
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μιλάς για φαντάρο η για στέλεχος που τελείωσε ΣΣΑΣ; Αν μιλάς για φαντάρο γιατρό στο 401, λογικό να τρώει χώσιμο απο τα στελέχη νοσοκόμες Για φαντάρους μιλάμε
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Οκ, το ότι έχουν φαντάρους που δεν έχουν τελειώσει την ιατρική για γιατρούς είναι και αυτό λογικό;
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Χρονια τωρα! Οπως ακριβως και κοινωνιολογους(!..!), στη θεση/αντι για...ψυχολογους [θα μου πεις βεβαιως, φταινε και οι ιδιοι: που το δεχονται αυτο! Για λιγο καβατζωμα (σχεδον)ολοι ειναι διατεθειμενοι να παριστανουν σχεδον τα παντα -κι ο,τι θελει στους αλλους ας γινει]
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Τι να λέμε, εδώ είχαν βιολογο για φαρμακοποιο...
doctorkostis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Οκ, το ότι έχουν φαντάρους που δεν έχουν τελειώσει την ιατρική για γιατρούς είναι και αυτό λογικό; Δεν ξερω αν εχουν αλλαξει δραματικα τα πραγματα σε σχεση με 9-10 χρονια πριν (fuck!) που εκανα τη θητεια μου, αλλα φοιτητης ιατρικης εστω και τελειοφοιτος επαιρνε απευθειας ειδικοτητα νοσηλευτη. Το ιδιο γινοταν και με τους γιατρους που δεν ειχαν περασει ΔΙΚΑΤΣΑ παλιοτερα και ας ειχαν πτυχιο ιατρικης. Μονο οι πτυχιουχοι απο Ελλαδα και οσοι ειχαν περασει ΔΙΚΑΤΣΑ επαιρναν ειδικοτητα γιατρου. Ως ανειδικευτος τοτε γιατρος, αμεσως μετα το αγροτικο, εκανα μονο υπηρεσιες γιατρου. Σκοπια μονο στην αρχη πριν μου δωσουν την "ειδικοτητα". Απο τα ελαχιστα πτυχια που πραγματικα χρειαζονται οι ενοπλες δυναμεις στους στρατιωτες. Ουσιαστικα βεβαια ενας αχταρμας γραφειοκρατιας και κοροιδιας (απο τη θεωρηση βιβλιαριων, που ημουν θεραπων και ελεγκτης γιατρος, ως τους στρατιωτες που ηθελαν ελευθερο υπηρεσιας για να λουφαρουν και να χωσουν καποιον αλλο). 2 διαγνωσεις θυμαμαι, ενα εμφραγμα σε στελεχος και μια σκωληκοειδιτιδα σε φανταρο, ο υπολοιπος χρονος ηταν χαρτουρα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αυτοί που δεν είχαν πτυχίο δεν υπεγραφαν, είτε ο στρ. γιατρός, είτε άλλος φανταρος γιατρός με πτυχίο, σου έλεγαν πήγαινε δίπλα για υπογραφή. Οι φυσιοθεραπευτες ως τι υπηρετούν; Θυμάμαι κάποιους στο στεπ, αλλά νομίζω τους είχαν για νοσηλευτες. Γαστρεντεριτιδα δεν σου έτυχε; Είναι από τα πιο συνηθισμένα στο στρατό, ήμουν και εγώ παθών.
j0hnn1e Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αυτοί που δεν είχαν πτυχίο δεν υπεγραφαν, είτε ο στρ. γιατρός, είτε άλλος φανταρος γιατρός με πτυχίο, σου έλεγαν πήγαινε δίπλα για υπογραφή. Οι φυσιοθεραπευτες ως τι υπηρετούν; Θυμάμαι κάποιους στο στεπ, αλλά νομίζω τους είχαν για νοσηλευτες. Γαστρεντεριτιδα δεν σου έτυχε; Είναι από τα πιο συνηθισμένα στο στρατό, ήμουν και εγώ παθών. Είτε ως φυσιοθεραπευτές (βοηθοί υποθέτω - 414) είτε ως νοσηλευτές
doctorkostis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αυτοί που δεν είχαν πτυχίο δεν υπεγραφαν, είτε ο στρ. γιατρός, είτε άλλος φανταρος γιατρός με πτυχίο, σου έλεγαν πήγαινε δίπλα για υπογραφή. Γαστρεντεριτιδα δεν σου έτυχε; Είναι από τα πιο συνηθισμένα στο στρατό, ήμουν και εγώ παθών. Αρα επισημα δεν ειχαν ειδικοτητα, καταλαβα. Προφανως τους εβαζαν να δουλευουν και ως γιατροι στη λουφα, κατι τετοιο, λογω ελλειψεων και αναγκων. Γαστρεντεριτιδες και λοιμωξεις αναπνευστικου δεν πιανονται, ειχαμε καθε μερα. Εννοουσα διαγνωσεις που ηταν δυνητικα επικινδυνες καταστασεις, οχι κατι που θα γινοταν καλα απο μονο του κατα 99.9%.
jason97 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 http://www.trazeras.gr/index.php/stratos/simata-stratou/%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D/%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-velcro-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CF%85%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B9%CE%BC-20544-detail.html απο ποια μοναδα ειναι σημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις