j0hnn1e Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Το 2011 όλη τη θητεία την έβγαλα χωρίς smartphone, διότι δεν είχα μέχρι τότε. Βέβαια μετά το 1ο τετράμηνο έφερνα laptop, πριν αυτό είχα διαβάσει καμιά ντουζίνα βιβλία. Και σε είχα για ευηπόληπτο ινσομνιήτη..
eidikos33 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Fulgore σε αυτές τις μονάδες που δίνουν μετάθεση στο τέλος της θητείας που λες ο ίδιος διοικητής μοναδας μ είχε πει ότι αυτό έγινε επειδή όσοι έπαιρναν μετάθεση για εκεί μόλις πήγαιναν προσπαθούσαν να φύγουν η άμα δεν τα κατάφερναν χτυπούσαν αναβολή...Επίσης όταν για να πας θες 28 ώρες σερί με πλοίο η 12 οδικώς το κόστος και η ταλαιπωρία είναι πολύ μεγάλη
tritonas00 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 σταματηστε να ειστε τοσο ψαρια και πηγενετε να κανετε την θητεια και τελος... και μετα θυμηθηκα το... απολυθηκα με καμια 60ρια υπηρεσιες, δεν ειναι και λιγες.. ...δακρυα 4
opcorsa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 και μετα θυμηθηκα το... ...δακρυα ζμπουτσαμ αν ζηλευεις και επηξες τοσο στην θητεια σου οσο να μπαινεις σε συγκρισεις και να παχνεις ποστ καποιον μηνων πισω για να μου την πεις
BadBoy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Έχω παρατηρήσει ότι αυτοί που ωρύονται για το πόσο δύσκολα πέρασαν είναι αυτοί που κατά κανόνα έκαναν ζωή και κότα. 160+ υπηρεσίες στο βόρειο Έβρο (χωρίς να μετράω τις διπλές περίπολο - σκοπιά) και δεν έχω νοιώσει την ανάγκη να κλαφτώ σε κάποιον. Σιγά 9 μήνες είναι, περνούν και τελείωσε. Θέλω να δω αυτός ο κλαψιάρης τι θα έκανε αν έκανε το καλοκαιρινό σερί 75-1 που πέρασα (όλες σκοπιές και μερικές μέρες και περίπολο μαζί, χώρια τα κωλυώμενα).
chrisxkar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Έχω παρατηρήσει ότι αυτοί που ωρύονται για το πόσο δύσκολα πέρασαν είναι αυτοί που κατά κανόνα έκαναν ζωή και κότα. 160+ υπηρεσίες στο βόρειο Έβρο (χωρίς να μετράω τις διπλές περίπολο - σκοπιά) και δεν έχω νοιώσει την ανάγκη να κλαφτώ σε κάποιον. Σιγά 9 μήνες είναι, περνούν και τελείωσε. Θέλω να δω αυτός ο κλαψιάρης τι θα έκανε αν έκανε το καλοκαιρινό σερί 75-1 που πέρασα (όλες σκοπιές και μερικές μέρες και περίπολο μαζί, χώρια τα κωλυώμενα). θα κλαιγοταν οπως και εσυ οπως και ολοι τα μονα σιγουρα στην ζωη ειναι ο θανατος και η κλαψα του φανταρου.Οχι αδικα μεν αλλα παλι η κλαψα ειναι κλαψα
BadBoy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Από το «Σιγά 9 μήνες είναι, περνούν και τελείωσε.» κατάλαβες ότι κλαίγομαι; Ούτε με πείραξε, ούτε κάνα κατόρθωμα έκανα. Τα νούμερα τα ανέφερα ξεκάθαρα για αυτόν, για να μη νομίζει και αυτός ότι έκανε κάποια σπουδαία θητεία. Δυστυχώς στο γραπτό λόγο είναι δύσκολο να αποδώσεις το σωστό ύφος, αλλά πάντως το τελευταίο που με νοιάζει είναι να κλαφτώ.
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Αφού υπάρχει κόσμος που ακόμα πάει, καλά να πάθουν.
opcorsa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Αυτη ειναι η σοβαρη απαντηση σε ατομα που ρωτανε για το στατο ? γιατι δεν ειναι σοβαρη; Έχω παρατηρήσει ότι αυτοί που ωρύονται για το πόσο δύσκολα πέρασαν είναι αυτοί που κατά κανόνα έκαναν ζωή και κότα. 160+ υπηρεσίες στο βόρειο Έβρο (χωρίς να μετράω τις διπλές περίπολο - σκοπιά) και δεν έχω νοιώσει την ανάγκη να κλαφτώ σε κάποιον. Σιγά 9 μήνες είναι, περνούν και τελείωσε. Θέλω να δω αυτός ο κλαψιάρης τι θα έκανε αν έκανε το καλοκαιρινό σερί 75-1 που πέρασα (όλες σκοπιές και μερικές μέρες και περίπολο μαζί, χώρια τα κωλυώμενα). εχω επανελλειμενος δηλωσει οτι προτιμοτερο 9 μηνο και ζορι παρα 12 μηνο μια ζωη και σημερα, με χαλαροτερους ρυθμους
tritonas00 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 εχω επανελλειμενος δηλωσει οτι προτιμοτερο 9 μηνο και ζορι παρα 12 μηνο μια ζωη και σημερα, με χαλαροτερους ρυθμους 1
eidikos33 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 οποιος δεν γουσταρει 12 μηνο δεν βαζει βυσμα για να παει ναυτικο αεροπορια και αν δεν επιλεχτηκε σε αυτα τα σωματα με βυσμα μπορει να ζητησει μεταταξη στο πεζικο...σε στελνουν πανευκολα ακομα και μετα την ημερα παρουσιασης σου
opcorsa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 θα το ξαναπω γιατι μερικοι ειστε ι4 ψυχολογικο... Τα ΚΑΛΑ βυσματα ειναι πεζικο... ολα τα αλλα ειναι γαρνιτουρα... οποιος δεν γουσταρει 12 μηνο δεν βαζει βυσμα για να παει ναυτικο αεροπορια και αν δεν επιλεχτηκε σε αυτα τα σωματα με βυσμα μπορει να ζητησει μεταταξη στο πεζικο...σε στελνουν πανευκολα ακομα και μετα την ημερα παρουσιασης σου εχουν κοπει οι μεταταξεις φιλε... ημουν να το κανω γιατι και πεζικο να ημουν δικαιουμουν κατ εξαιρεση μεταθεση αλλα τιποτα..
chrisxkar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Από το «Σιγά 9 μήνες είναι, περνούν και τελείωσε.» κατάλαβες ότι κλαίγομαι; Ούτε με πείραξε, ούτε κάνα κατόρθωμα έκανα. Τα νούμερα τα ανέφερα ξεκάθαρα για αυτόν, για να μη νομίζει και αυτός ότι έκανε κάποια σπουδαία θητεία. Δυστυχώς στο γραπτό λόγο είναι δύσκολο να αποδώσεις το σωστό ύφος, αλλά πάντως το τελευταίο που με νοιάζει είναι να κλαφτώ. εννοουσα οτι οπως και εσυ τοτε κλαιγοσουν και ισως λιγο μετα την απολυση κλαιγοσουν ετσι θα εκανε και αυτος
eidikos33 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 εγω ηξερα ατομα που ειχαν παρουσιαστει και ειχαν υπηρετησει και κανα 2 μερες και μεταταχτηκαν πεζικο χωρις κανενα βυσμα... αμα εχει βυσμα καποιος για ποιο λογο να παει αεροπορια η ναυτικο? αφου μπορει να την βγαλει λαδι και στο πεζικο με το 9μηνο...απλα μερικοι ειναι εντελως μαμοθρευτα και κακομαθημενα τοσο πολυ που δεν θελουν καν να φορεσουν χακι.. οταν καποιος βαζει βυσμα στον στρατο μετα μην βριζει τους πολιτικους τους στρατιωτικους το παπαδαριο κλπ...γιατι αυτοι ειναι που τον εφτιαξαν και θα επρεπε να σκεφτουν μηπως φταινε για το καταντημα της χωρας μας και αυτοι που τους χρησιμοποιουν ακομα και σημερα για ασημαντους λογους οπως ειναι ο στρατος.. 1
chrisxkar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 θα το ξαναπω γιατι μερικοι ειστε ι4 ψυχολογικο... Τα ΚΑΛΑ βυσματα ειναι πεζικο... ολα τα αλλα ειναι γαρνιτουρα... Ναι ρε γιατι το ναυτικο περναει μαυρα χαλια playstation,tv αν εισαι σε νησι κινηση για μπανιο αξυρισια ερχεται ο δοικας και ειναι αρνταν λες και μπηκε το παιδι της φαπας.Για να μην πουμε οτι σε καποιες μοναδες οι θαλαμοι ειναι λες και εκλεισες διακοπες σε σημεια που ειναι διπλα απο μπαρακια και τα τουριστικα.εξοδο οποτε θες μπαινεις οποτε θες βγαινεις αρκει να μην σε ψαχνουν και αδειες με το φτιαρι. Δεν νομιζω να εχεις δικιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις