Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσοι γράφεται σε αυτό το νήμα πρέπει να ξέρετε ότι εκτός από τις προσωπικές εμπειρίες του καθενός, που βίωσε στην πολύ μικρή και επιφανειακή του επαφή με τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα υπόλοιπα αποτελούν φανταστικές ιστορίες που κατα κύριο λόγο δημιουργήθηκαν χάριν εντυπωσιασμού από επιτήδειους που αναγνωρίζουν το ενδιαφέρον σας για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις...

• Like 4
Δημοσ.

Προτιμώ την ιστορία που είχαμε ακούσει εμείς για ένα λοχαγό που έφαγε στέρηση βαθμού επειδή αντί για εγερτήριο το πρωί έβαλε Blind Guardian (στο KEYΠ). :P

εγώ που όταν ήρθε ο στρατηγός και έπρεπε να βάλω το αντίστοιχο εμβατήριο έβαλα το εγερτήριο γιατί laggαρε το μηχάνημα... δεν κατάλαβε κανείς ότι έπαιξε διαφορετικό κομμάτι, δεν έχω ιδέα πώς την γλύτωσα.

Απλά δεν μου 'πε ποτέ κανείς τίποτα...

• Like 3
Δημοσ.

Δύο ειδησουλες, αυξησαν τις μέρες της κανονικής άδειας μόνο για τους μόνιμους, στις πέντε κάθε μήνα, και άφησαν τους φαντάρους όπως ήταν, στις δύο. Ουσιαστικά κλείνουν το μάτι σε όσους καραβαναδες θέλουν να δουλέψουν μαύρα και χωνουν ακόμα περισσότερο τους φαντάρους

Συγκεκριμένα ενδιαφέρον έχουν οι αλλαγές όσο αφορά τα στελέχη και τους Επαγγελματίες Οπλίτες. Όπως αναφέρει η απόφαση του ΥΕΘΑ η παρ. 6 του άρθρου 2 της υπ’ αριθμ. Φ.400/34/292616/Σ.4753/31-08-2016 κοινής απόφασης Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας (Β΄ 2808), αναριθμείται σε «5» και αντικαθίσταται ως εξής "Στα στελέχη και τους Επαγγελματίες Οπλίτες μετά την ορκωμοσία τους, που ανήκουν στις περιπτώσεις των υποπαραγράφων 4β και 4γ, χορηγείται κανονική άδεια διάρκειας πέντε (5) ημερών για κάθε δίμηνο παροχής πραγματικής εργασίας στη Μονάδα-Υπηρεσία τους"

http://www.onalert.gr/stories/adeies-stratiwtikwn-poies-allages/54229

Οι αλβανοί με τις αετους, θα πάρουν αναβολές και θα ξεμπερδεψουν με τον στρατό και τις καμπάνες. Δύο πήραν ήδη, έπονται οι υπόλοιποι.

Και πολύ καλά κάνουν, κανείς τον καρναβαλο για 8€ το μήνα και στο παίζουν και ιστορία...

http://www.armynow.net/alvanikos-aetos-anaboli-kampanes/

• Like 2
Δημοσ.

Δύο ειδησουλες, αυξησαν τις μέρες της κανονικής άδειας μόνο για τους μόνιμους, στις πέντε κάθε μήνα, και άφησαν τους φαντάρους όπως ήταν, στις δύο. Ουσιαστικά κλείνουν το μάτι σε όσους καραβαναδες θέλουν να δουλέψουν μαύρα και χωνουν ακόμα περισσότερο τους φαντάρους

...

Με τόσες μειώσεις σου λέει "ας του δώσουμε παραπάνω άδεια για να μην παραπονιέται". Αν και από τι καταλαβαίνω έρχονται και άλλες μειώσεις στις ένοπλες δυνάμεις , και για αυτό μάλιστα αυτό το "δωράκι".

Δημοσ.

εγώ που όταν ήρθε ο στρατηγός και έπρεπε να βάλω το αντίστοιχο εμβατήριο έβαλα το εγερτήριο γιατί laggαρε το μηχάνημα... δεν κατάλαβε κανείς ότι έπαιξε διαφορετικό κομμάτι, δεν έχω ιδέα πώς την γλύτωσα.

Απλά δεν μου 'πε ποτέ κανείς τίποτα...

ρε τρελε και κανεις δεν καταλαβε τιποτα απο τη μουσικη που επαιζε?

φαντασου να επαιζες και το σιωπητηριο! :-D :-D :-D

https://www.youtube.com/watch?v=ECt27fYuPno

Δημοσ.

και αυτοί μωρές ξέρουν ότι είμαστε εκεί επειδή επιβάλλεται και όχι επειδή το θέλουμε. τι να κάνουν δλδ... έχουν άλλα στο κεφάλι τους να ασχοληθούν...

Δημοσ.

Με τόσες μειώσεις σου λέει "ας του δώσουμε παραπάνω άδεια για να μην παραπονιέται". Αν και από τι καταλαβαίνω έρχονται και άλλες μειώσεις στις ένοπλες δυνάμεις , και για αυτό μάλιστα αυτό το "δωράκι".

Δωράκι στις πλάτες άλλων είναι, τις μισές μέρες θα έχουν άδεια, ειδικά όσοι μονιμαδες είναι ντόπιοι όλο και κάποια δεύτερη δουλειά κάνουν, είτε έχουν χωράφια, είτε καμία οικογενειακή επιχείρηση. Μια χαρά τους έρχεται, ας είναι καλά τα κορόιδα. περισσότερες άδειες από όλους τους στρατους του νατο.

Αυτό όμως είναι διάκριση εις βάρος όχι μόνο των φαντάρων, αλλά και όλων των υπολοίπων ΔΥ.

• Like 1
Δημοσ.

τρελο γελιο με τον βερυκιο...

:-D

να τον προσέχεις αυτόν... είναι του συστήματος μέχρι αηδίας.

Δωράκι στις πλάτες άλλων είναι, τις μισές μέρες θα έχουν άδεια, ειδικά όσοι μονιμαδες είναι ντόπιοι όλο και κάποια δεύτερη δουλειά κάνουν, είτε έχουν χωράφια, είτε καμία οικογενειακή επιχείρηση. Μια χαρά τους έρχεται, ας είναι καλά τα κορόιδα. περισσότερες άδειες από όλους τους στρατους του νατο.

Αυτό όμως είναι διάκριση εις βάρος όχι μόνο των φαντάρων, αλλά και όλων των υπολοίπων ΔΥ.

Τι να κάνεις... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...