Papatroof Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα παιδια εχω 2 ερωτησεις και θα ηθελα βοηθεια. 1) Ειμαι 115 κιλα και υψος 1.82 τι Ι θα με βαλουν. Με βαση τα κιλα μου ειμαι σιγουρα Ι2 αλλα υπαρχει περιπτωση να με πανε Ι3 επειδη δειχνω λιγο πιο χοντρος επειδη παλια ημουν περισσοτερα κιλα (εχω σε σημεια αρκετο λιπος); 2) Τελειωσα περσι το σχολειο (τετοιο καιρο περσι περασα περιοδευων) και εκλεισα τα 18 τον Σεπτεμβριο που μας περασε. Δεν εχω παρει καμια αναβολη για κανενα λογο, ποτε να περιμενω λογικα το χαρτι καταταξης; Παιζει να μου ερθει και αυτον τον μηνα για τον Μαρτιο; ευχαριστω προκαταβολικα.
Thaninho Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δωράκι στις πλάτες άλλων είναι, τις μισές μέρες θα έχουν άδεια, ειδικά όσοι μονιμαδες είναι ντόπιοι όλο και κάποια δεύτερη δουλειά κάνουν, είτε έχουν χωράφια, είτε καμία οικογενειακή επιχείρηση. Μια χαρά τους έρχεται, ας είναι καλά τα κορόιδα. περισσότερες άδειες από όλους τους στρατους του νατο. Αυτό όμως είναι διάκριση εις βάρος όχι μόνο των φαντάρων, αλλά και όλων των υπολοίπων ΔΥ. Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι 30 μερες δεν παίρνουν τον χρόνο; Γενικά υπάρχει ενα θεματακι με τον στρατό σε αυτο το θεμα περίπου καμιά 100+ μέρες δεν δουλεύουν τον χρόνο αλλα πατάν πάνω στις υπηρεσίες γιαυτό συμβαίνει αυτό. Στο αλλο που λες δεν συμφωνώ αμα εχεις παιδιά να ταΐσεις και δεν φτάνουν θα πας να κανεις και 2η και 3η δουλειά
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Όχι τριάντα, είκοσι δικαιούνται, και αυτό είναι παραπάνω από αυτό του που δικαιούνται τα κορόιδα οι φαντάροι. Για τις υπηρεσίες υπάρχουν οι απαλλαγες, ειδικά αν πέσει η υπηρεσία σε αργία παίρνουν διπλή απαλλαγή. Οκ, έχουν παιδιά και ο φανταρος πρέπει να φορτωθεί όλη τη δουλειά στο στρατόπεδο, λες και τα έκαναν μαζί...
Sonik86 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Όχι τριάντα, είκοσι δικαιούνται, και αυτό είναι παραπάνω από αυτό του που δικαιούνται τα κορόιδα οι φαντάροι. Για τις υπηρεσίες υπάρχουν οι απαλλαγες, ειδικά αν πέσει η υπηρεσία σε αργία παίρνουν διπλή απαλλαγή. Οκ, έχουν παιδιά και ο φανταρος πρέπει να φορτωθεί όλη τη δουλειά στο στρατόπεδο, λες και τα έκαναν μαζί... διπλή απαλλαγή για υπηρεσία σε αργία εγώ πρώτη φορά το ακούω πάντως..
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Απ'οτι θυμάμαι αν είχαν υπηρεσία Σάββατο, δεν εμπαιναν Κυριακή και Δευτέρα Και τις μονοημερες άδειες δεν τις χρεώνουν καθόλου.
FarCry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι 30 μερες δεν παίρνουν τον χρόνο; Γενικά υπάρχει ενα θεματακι με τον στρατό σε αυτο το θεμα περίπου καμιά 100+ μέρες δεν δουλεύουν τον χρόνο αλλα πατάν πάνω στις υπηρεσίες γιαυτό συμβαίνει αυτό. Στο αλλο που λες δεν συμφωνώ αμα εχεις παιδιά να ταΐσεις και δεν φτάνουν θα πας να κανεις και 2η και 3η δουλειά τα 30 ειναι μαζι με τα σκ, δεν ειναι 30 εργασιμες
St4lker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Πόσο μεγάλη είναι η ΕΣΣΟ Ιανουαρίου σε σύγκριση με τις προηγούμενες;
FarCry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Απ'οτι θυμάμαι αν είχαν υπηρεσία Σάββατο, δεν εμπαιναν Κυριακή και Δευτέρα Και τις μονοημερες άδειες δεν τις χρεώνουν καθόλου. την απαλλαγη για την υπηρεσια του σαββατου την παιρνουν δευτερα, και κυριακη δεν πατανε γιατι δεν εχουν υπηρεσια δεν ειναι διπλη απαλλαγη, μια απαλλαγη παιρνουν βεβαια την απαλλαγη την παιρνουν γιατι η υπηρεσια ειναι 24 ωρη. δεν κανουν 8 ωρο οπως οι δημοσιοι υπαλληλοι
FarCry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 η αδικια ειναι οτι δεν παιρνουν απαλλαγη οι φανταροι που κανουν υπηρεσιες
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 γιατι έχουνε ΣΚ; (εκτος απο εσένα που ειχες)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Στο στρατόπεδο που ήμουν πάντως μια περίοδο είχαμε εποπ και εμθ να κάνουν θαλαμοφύλακες, μέχρι και αρχιλοχια εμθ σκοπια στην πύλη...
FarCry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 γιατι έχουνε ΣΚ; (εκτος απο εσένα που ειχες) εγω ειχα ΣΚ (οποτε δεν ειχα υπηρεσια) γιατι ημουν 401 και εκανα 7 υπηρεσιες το μηνα περιπου. τον αλλο που τον παει 10/1 στον εβρο τι σκ εχει? τα περισσοτερα στρατοπεδα πεφτουν σε εμπλοκες. Στο στρατόπεδο που ήμουν πάντως μια περίοδο είχαμε εποπ και εμθ να κάνουν θαλαμοφύλακες, μέχρι και αρχιλοχια εμθ σκοπια στην πύλη... θα ειχατε φαει τρελη εμπλοκη
DYEL Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το νόημα της φρουράς πριν και μετά τις υπηρεσίες?
BadBoy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το νόημα της φρουράς πριν και μετά τις υπηρεσίες? Αν γίνει οποιαδήποτε στραβή να μην έχει ευθύνη ο ΑΥΔΜ/Αρχιφύλακας ή όποιος είναι υπεύθυνος, επείδη σας έκανε υπενθύμιση των καθηκόντων σας, αλλά εσείς δεν ακούσατε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις