Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Η ατάκα "έφαγε το γαΐδαρο" που χρησιμοποίησες πριν όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λες τώρα... 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 το δεξι ρουθούνι του γαϊδαρου έχει φάει μέχρι τώρα. αποψη σου ειναι ότι δεν έχει νοημα να φύγει τώρα, το κέντρο δεν ειναι στρατός, στην μονάδα αρχίζει...
dimitris21gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Σε περιπτώσεις σαν τις δικές μου που θέλω ταξίδι 35+ ωρών για πάω και να έρθω Σαμοθράκη από το σπίτι μου με τρένο και πλοίο παίζει αν είναι να πάρω 5 μέρες άδεια πχ να μου δίνουν 1 έξτρα επειδή το ταξίδι κρατά πολύ ή μπα; Επίσης, εφόσον πιάνεται για παραμεθόριο έχω κάθε μήνα που υπηρετώ εκεί 2 μέρες τιμητική και διπλάσια κανονική άδεια;
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 διπλάσια κανονική δεν υπάρχει, κατά τα αλλα ναι, τ.ά.π. 2 μέρες το μηνα και μια μέρα προαναχωριση όταν έχεις άδεια.
Thaninho Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Στην περίπτωση σου φαίνεται να είναι ζόρικη η Σαμοθράκη οπότε προσπάθησε να κάνεις φιλαράκια και καντε οτι παπαρια σας κατέβει στο κεφάλι ( παντα με μέτρο και ασφάλεια ) γιατι αν εισαι ολη μερα και σιχτιριζεις δεν θα περνάν και οι μερες. Ερχεται και καλοκαιράκι εξοδο και με την μια παραλία για φωτοσύνθεση
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μέχρι να ζεστανει ο καιρός εκεί πάνω έχει ακόμα κάνα τετράμηνο...
jason97 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 θα γίνει καμία σειρά εποπ φέτος η του χρόνου αρχιλοχιες η ανθυπασπιστες?
Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό είναι ένα thread για να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με το στρατό. Για πείτε. θα γίνει καμία σειρά εποπ φέτος η του χρόνου αρχιλοχιες η ανθυπασπιστες?
sargio01 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Ζητάει την εμπειρία όποιου πέτυχε ΕΠΟΠ να γίνεται ανθυπασπιστής, πού βλέπεις το περίεργο;
panosno1com Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 θα γίνει καμία σειρά εποπ φέτος η του χρόνου αρχιλοχιες η ανθυπασπιστες? Οχι
jason97 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 θα ήθελα να μάθω επειδή ένας γείτονας είναι εποπ και θα ήθελα να μάθω ποτέ θα επερνε προαγωγή πότε είχε βγει η πρώτη προκήρυξη εποπ,εμθ?
LeoTmNt Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα παιδια,ορκιστηκα στις 9 Φεβρουαριου Α εσσο στην 124 ΠΒΕ τριπολη και μας δωσανε 11 μερες αδεια,Στις 20 Φεβρουαριου πρεπει να παρουσιαστω στο 290 της Λημνου.Πλοιο εχει μονο στις 17 και θα φτασω εκει στις 18 στις 3 το μεσημερι.Το ερωτημα μου ειναι θα παει κανεις με το πλοιο και να μπει στο στρατοπαιδο στις 18 η θα παρει το αεροπλανο να μπει κανονικα;Αν καποιος εχει καποιο γνωστο που θα παει Λημνο ας με ενημερωσει.
DYEL Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μην πεταξεις τζάμπα τα λεφτά σου για αεροπλάνο. Μπορείς να ρωτήσεις το φρουραρχείο της περιοχής σου και/η να ρωτήσεις/ενημερωσεις την μονάδα σου αν γίνεται να μπεις πιο αργά εφόσον έχει πλοίο την επόμενη μέρα.
eidikos33 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα παιδια,ορκιστηκα στις 9 Φεβρουαριου Α εσσο στην 124 ΠΒΕ τριπολη και μας δωσανε 11 μερες αδεια,Στις 20 Φεβρουαριου πρεπει να παρουσιαστω στο 290 της Λημνου.Πλοιο εχει μονο στις 17 και θα φτασω εκει στις 18 στις 3 το μεσημερι.Το ερωτημα μου ειναι θα παει κανεις με το πλοιο και να μπει στο στρατοπαιδο στις 18 η θα παρει το αεροπλανο να μπει κανονικα;Αν καποιος εχει καποιο γνωστο που θα παει Λημνο ας με ενημερωσει. 11 μερες...μη το πεις πουθενα! θα ήθελα να μάθω επειδή ένας γείτονας είναι εποπ και θα ήθελα να μάθω ποτέ θα επερνε προαγωγή πότε είχε βγει η πρώτη προκήρυξη εποπ,εμθ? καθε 5 χρονια περιπου θα γίνει καμία σειρά εποπ φέτος η του χρόνου αρχιλοχιες η ανθυπασπιστες? περιμενε εσυ.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις