Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθαριότητα, υγιεινή απορριπτονται, υπήρχαν άτομα που έκαναν ένα μπάνιο το μήνα, δίμηνο.

Πειθαρχία, lol.

Πρακτικά, έχει κανένα νόημα ή είναι απομειναρι του παρελθόντος;

Αυτοι που δεν πλενονται στο στρατο δεν εχουν την στοιχειωδη ατομικη πειθαρχια και ειναι φυσικα βαρος και στους αλλους, που αργα ή γρηγορα συνετιζονται πετώντας τους στις ντουζιερες. Εμεις ετσι καναμε σε εναν που ειχε 2 μηνες να πληθει, δεν μπορουσαμε να τον πλησιασουμε.

Ακομα και στον στρατο να μην ηταν, μπορει ντουζιερα να μην τον πετουσα αλλα δεν θα τον πλησιαζε ουτε ψωριαρα γατα.

Οποτε ειναι κοινωνικα αποκλεισμενα τετοια ατομα.

Επισης το ξυρισμα δινει μια ομοιογενια σε καθε σωμα. Καθως σπαει την ατομικοτητα του καθενος για να γινουν μια ομαδα. Στρατος ειναι δεν ειναι famestory!  Αλλα τα μουσια του παντελο αλλες οι φαβοριτες του Σταματη Κοκοτα.

Σκεψου 2 τυπους τετοιους με μουσια και παραλλαγη θα φαινοταν σαν τζχαντιστες!

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα με τον στρατό, το φαινεσθαι είναι πιο σημαντικό από το είσθε. Δημοσιοι υπαλληλοι που ασχολούνται με τις φαβοριτες και τα μουσια του καθενός.

Όλα για την εικόνα και ουσία μηδέν.

• Like 1
Δημοσ.

Απ το 6 μηνο στο Γ Σώμα 1000 φορές καλύτερα στην 173.

ΠΟΛΥΥΥ μεγάλη κουβέντα. Όταν σε 80 μέρες σου βγαίνουν 10 υπηρεσίες, καταλαβαίνεις ότι το Γ σώμα δεν είναι στρατός. (όχι, δεν είμαι εγώ αυτός ο τυχερός)

• Super Moderators
Δημοσ.

Επισης το ξυρισμα δινει μια ομοιογενια σε καθε σωμα. Καθως σπαει την ατομικοτητα του καθενος για να γινουν μια ομαδα. Στρατος ειναι δεν ειναι famestory!  Αλλα τα μουσια του παντελο αλλες οι φαβοριτες του Σταματη Κοκοτα.

Σκεψου 2 τυπους τετοιους με μουσια και παραλλαγη θα φαινοταν σαν τζχαντιστες!

30Φ στον καθένα (εκτός από τον κεντρικό με το προβλεπέ μουστάκι), κλαρινογαμπροί!

HITH-lone-survivor-hith.jpg

• Like 1
Δημοσ.

ΠΟΛΥΥΥ μεγάλη κουβέντα. Όταν σε 80 μέρες σου βγαίνουν 10 υπηρεσίες, καταλαβαίνεις ότι το Γ σώμα δεν είναι στρατός. (όχι, δεν είμαι εγώ αυτός ο τυχερός)

Δεν ήταν ότι έφαγα καμιά εμπλοκή απλά πολύ αγγαρεία για το τίποτα. Έφυγα και Άσσηρο στον ΛΕΜ για κανα μήνα και ήταν πούδρα με καλό φαί κάθε μέρα. Απλά με τόσα βύσματα μαζεμένα στο Σώμα πάντα ο κληρος πέφτει στους άλλους. 

Διδυμότειχο κρύο και εκπαίδευση αλλά καλή παρέα και ο χρόνος περνούσε πιο "ποιοτικά".

Δημοσ.

30Φ στον καθένα (εκτός από τον κεντρικό με το προβλεπέ μουστάκι), κλαρινογαμπροί!

American special forces επειδη κινουνται πολλοι και παιζουν μπαλα σε επιλεκτες ομαδες των 4-5 ατομων για να εισχωρησουν στις αμυνες του εχθρου ειναι ελευθεροι ξυρισματος.

Επισης κανουν τους ρουφιανους, κινουνται με πολιτικα ρουχα σε Αφγανισταν και αλλες τετοιες χωρες που εχουν ολοι γενια σαν τους κλαρινογαμπρους εδω!

Αλλη κατηγορια αυτη.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι γιατί νομίζεις ότι σε κάτι ΒΠΠ ξυριζόντουσαν και κόντρα μετά την απόβαση? :P

Δημοσ.

Ναι γιατί νομίζεις ότι σε κάτι ΒΠΠ ξυριζόντουσαν και κόντρα μετά την απόβαση? :P

σε εμπόλεμη ζώνη δεν νομίζω να τίθεται θέμα ξυρίσματος ... καμία σχέση τα άτομα που αναφέρετέ με τους στρατιωτικούς εδώ που δεν ξέρουν τι θα πει πραγματική μάχη εδώ και πολλά χρονιά έτσι ασχολούνται με ξύρισμα, κούρεμά, γυάλισμά κτλ

Δημοσ.

Ο Βαλεντίνος, σύμφωνα με τον θρύλο, υπήρξε ιερωμένος του 3ου αιώνα, ο οποίος σε πείσμα των αυτοκρατορικών διαταγών δεχόταν να παντρέψει νεαρούς στην ηλικία ερωτευμένους, γλιτώνοντας με αυτό τον τρόπο τους άρρενες από τη στρατιωτική θητεία. Με άλλα λόγια, επρόκειτο για πραγματικό προστάτη των ερωτευμένων και των αντιρρησιών συνείδησης, θα λέγαμε σήμερα!

https://www.sansimera.gr/worldays/134

Lol, μάγκας ο αγ Βαλεντίνος

• Like 1
Δημοσ.

Για το ξύρισμα που λέτε το συζητούσα με το διοικητή και ειχε πει οτι στον στρατιωτικό κανονισμό κάνει λόγο για ευπρεπή εμφάνιση όπου τότε την δεκαετία 50 60 ξέρω γω που γράφτηκε ευπρεπή εμφάνιση ήταν η ξυρισμένος η μουστάκι και οτι γίνονται προσπάθειες να το αλλάξουν και να το κάνουν σαν το ναυτικό που έχουν αλλά πολύ περιποιημένα.    

Δημοσ.

Για το ξύρισμα που λέτε το συζητούσα με το διοικητή και ειχε πει οτι στον στρατιωτικό κανονισμό κάνει λόγο για ευπρεπή εμφάνιση όπου τότε την δεκαετία 50 60 ξέρω γω που γράφτηκε ευπρεπή εμφάνιση ήταν η ξυρισμένος η μουστάκι και οτι γίνονται προσπάθειες να το αλλάξουν και να το κάνουν σαν το ναυτικό που έχουν αλλά πολύ περιποιημένα.    

Ευπρεπή εμφάνιση το λέμε τώρα.

Ας πούνε τα πράγματα όπως είναι.

Δηλαδή ότι θέλουν να ξηλώσουν από όλους την προσωπικότητα τους και να τους μετατρέψουν σε ρομπότ για το διάστημα των 9 μηνών.

Δημοσ.

Είναι Αμερικανοί Seals και όχι κοινοί στρατιώτες. Οι Seals αφήνουν μούσια για να μην προδίδουν την ιδιότητα του στρατιώτη. 

Εδώ Αμερικανoί Πεζοναύτες.

Marines-salute.jpg

Δημοσ.

Οι δικές μας ΕΔ αφήνουν?

Νομίζω κάποιοι από τα ΟΥΚ μόνο. Δεν είμαι σίγουρος. Έχω δει ΟΥΚάδες με μούσια αλλά ήταν εκπαιδευτές. Δεν γνωρίζω τι ισχύει με τους στρατιώτες σε ώρα αποστολής. Οι εκπαιδευόμενοι είναι όλοι ξυρισμένοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...