Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ σε λιποτάκτες και ανυπότακτους

http://cosmo.gr/News...las/317686.html

wtf δηλαδή εμείς που δουλεύουμε εξωτερικό και είμαστε ανυπότακτοι θα παρατήσουμε δουλειές για τους καραβανάδες? γαμώ τη σαπίλα τους μέσα. ποτε θα καταργηθεί αυτή η "λαλακια"?

Καλα ε γαματο.

Με 810 ευρω το μηνα εξαγοραζεις τη θητεια σου, αρα το 9μηνο βγαινει ~7300 ευρω.

Απτην αλλη αν μεινεις ανυποτακτος πλερωνεις 6000 ευρω και ξεμπερδεψες.

Τελικα το προστιμο το πληρωνει ο ανυποτακτος η αυτος που θελει να εξαγορασει τη θητεια του? :-D Α ρε Ελλαδαρα.

Δημοσ.

Να ανεβασουν κ αλλο τα προστιμα μηπως μαζεψουν κανα φραγκο ετσι.Εχει λογικη.Αν ημουν ΓΑΠ θα το πηγαινα 2χιλιαρικα τον μηνα.Ολο κ κανενα κοροιδο θα βρεθει να πληρωσει.Χτυπαμε το ΔΝΤ :mrgreen:

Οντοπικ ομως,το εχω ξαναπει οτι οποιος εχει δυνατοτητα να μην παει.Νεκρος χρονος βασικα.Μουφα.Ακομα κ καλο βυσμα να εχεις παλι χασιμο χρονου ειναι.12 μηνες απο την ζωη μου δεν θα μου τους επιστρεψει κανεις πιστευω.

Δημοσ.

ακόμα χειρότερα, τα χρήματα αυτά δεν πάνε για κάποιον κοινοφελή σκοπό, αλλά πάνε στο ΜΤΣ που έχει φαληρίσει γιατι πληρωνει συντάξεις σε 40χρονους αποστρατους και προικοδοτήματα σε "άγαμες κορασίδες"...

Δημοσ.

To ΑΣΜ στο δίνουν απο το τηλ ή πρέπει να πάς απο το στρατ.γραφείο; Απο πού αλλού μπορούμε να το μάθουμε αν δεν έχουμε αναβολόχαρτο;

Δημοσ.

To ΑΣΜ στο δίνουν απο το τηλ ή πρέπει να πάς απο το στρατ.γραφείο; Απο πού αλλού μπορούμε να το μάθουμε αν δεν έχουμε αναβολόχαρτο;

http://www.stratologia.gr/userForm.php?mode=katataxi

Δώσε τα υπόλοιπα στοιχεία σου (πατρώνυμο/ονομα/γεννεθλια/αρ ταυτοτητας) και σου βγάζει ανάμεσα σε όλα και τον στρατιωτικό σου αριθμό. Μην παραξενευτείς αν δεν σου βγάλει που παρουσιάζεσαι, μάλλον δεν έχουν περαστεί ακόμα εκεί. Βλέπεις τον ΑΣΜ σου και τον δίνεις στο link που έδωσε ο Darky.

PS: στο δεύτερο κομμάτι του αριθμού πρέπει να προσθέσεις 2 μηδενικά μπροστά για να τον δεχτεί το army.gr. Π.χ. αν ο ΑΣΜ σου είναι 123 / 4567 / 2005, τότε στο army.gr θα δώσεις 1230045672005 (όλο μαζι κολλητά).

Δημοσ.

252 σειρα εδω... Αχ τι μου θυμησατε, με τοξα πολεμουσαμε τοτε :-D

χειριστής καταπέλτη - οδηγός δεινόσαυρου.

Δημοσ.

Ναι οκ, είστε πάλιουρες αλλά καραφλιάσατε ψαράδες από το πολύ το τζόκεϋ και το κράνος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...