Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ναι συμφωνώ αλλά απο την άλλη μπορεί να 'χει απομείνει στο πλαίσιο της πειθαρχίας μόνο.

Θέμα εικόνας είναι, δεν έχει να κάνει με ασφάλεια, κτλ

και καλά το κάπνισμα δείχνει χαλαροτητα, νωχελικοτητα, το θέμα είναι ότι εκτός από την εικόνα δεν τους απασχολεί καθόλου η ουσία.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αεροπορια ειμαι εγω .

Δεν υπαρχει τετοιο ατομο .

Τωρα για καμια ταξιαρχια ισως.

Το δυτικό όρος της είναι!! χαχαχαχα

Θέμα εικόνας είναι, δεν έχει να κάνει με ασφάλεια, κτλ

και καλά το κάπνισμα δείχνει χαλαροτητα, νωχελικοτητα, το θέμα είναι ότι εκτός από την εικόνα δεν τους απασχολεί καθόλου η ουσία.

Ναι πιο "λογικό" μου φαίνεται αυτό...
Δημοσ.

Έχω καταταγεί στην αεροπορία χωρίς κανένα βύσμα (από τους πολύ τυχερούς από ότι έχω καταλάβει), έκοψα την αναβολή και τον Σεπτέμβρη μπαίνω. Τι επιλογές έχω μετά το τέλος της εκπαίδευσης δεδομένου πως δεν θα έχω καμία "βοήθεια"; Σκεφτόμουν κάποιο νησί για να κάνω και 9μήνο αλλά μου λένε πως ακόμα και για αυτό χρειάζεται βύσμα...

• Like 1
Δημοσ.

Έχω καταταγεί στην αεροπορία χωρίς κανένα βύσμα (από τους πολύ τυχερούς από ότι έχω καταλάβει), έκοψα την αναβολή και τον Σεπτέμβρη μπαίνω. Τι επιλογές έχω μετά το τέλος της εκπαίδευσης δεδομένου πως δεν θα έχω καμία "βοήθεια"; Σκεφτόμουν κάποιο νησί για να κάνω και 9μήνο αλλά μου λένε πως ακόμα και για αυτό χρειάζεται βύσμα...

και εγω ετσι νομιζα οταν με βαλαν ναυτικο,μεχρι που καταλαβα οτι θα τρωω τα σκατα με τον κουβα,για να μην τα τρωνε τα βυσματα.

και τη μερα που επαιρνα αδεια απολυσεως εκανα 4ωρες.

περαστικα.

Δημοσ.

και εγω ετσι νομιζα οταν με βαλαν ναυτικο,μεχρι που καταλαβα οτι θα τρωω τα σκατα με τον κουβα,για να μην τα τρωνε τα βυσματα.

και τη μερα που επαιρνα αδεια απολυσεως εκανα 4ωρες.

περαστικα.

Eιναι ιεραρχια τα βυσματα οπως και να το κανουμε.

Πανω σε αυτους ειναι βασισμενο το συστημα.

Δημοσ.

Αν δεν θελεις να μπεις σε μια προσπαθεια..."τσιμπουκωματων"

-κατα 95% ο εκλιπαρων αυτα (μεταφορικα) κανει μη γελιομαστε!-

και ταυτοχρονως δεν θελεις να...γιωτοπεντεψεις / I5 = (ξε)φυγεις,

τοτε φροντισε να βγεις Ι4*αοπλος = θα γλυτωσεις (παρα) πολλα

:shifty:

* Και μονο που δεν θα εχεις οπλο: δεν φανταζεσαι απο ποσα σωζεσαι.

Θα δεις για παραδειγμα μεσα, οσοι εχουν I4ψυχ να τη ζαχαροπερνανε,

τραγουδανε αλλο σκοπο αντι για σκοπιες "Γιωτα-γιωτα ζωη και κοτα!"

:mrgreen:

Δημοσ.

Ι3 αοπλο παει.

εγω ετσι την εβγαλα,λογω κυλης.

αν εξαιρεσεις παντως τις σκοπιες ( δυο 4ωρες ) καθε μερα,επειδη ειναι ο χαρακτηρας μου τετοιος καταφερα και δικτυωθηκα και δε με ενοχλουσαν ποτε αλλοτε,παρα μονο οταν ειχα σκοπια.

δεν εμφανιζομουν σε καμια αλλη περισταση.

Δημοσ.

με σοβαρά θέματα ασχολούνται στην βουλή, έκαναν έλεγχο στο μετρό σε κάτι ευελπιδες με "περιπαικτικό ύφος" και χαμογελο (so what?) και δύο βουλευτές κατεθεσαν ερώτηση για να ενημερωθούν.

who gives a fuck? 

http://www.militaire.gr/%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/

http://www.militaire.gr/%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CE%AD%CE%BB/

Δημοσ.

δε μπορει,κατι θα παραπανω θα εγινε με τα βυζμ- σορρυ με τους ευελπιδες,για αυτο εφτασε στη βουλη το θεμα.

ενημερωστε μας για τις εξελιξεις παρακαλω.

Δημοσ.

μαλλον μειωμένο, όπως οι δεα

αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι πως ένα ασήμαντο συμβάν φτάνει να απασχολεί το κοινοβούλιο και άλλα πολύ πιο σημαντικά περνάνε στο ντούκου. 

Δημοσ.

μαλλον μειωμένο, όπως οι δεα

αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι πως ένα ασήμαντο συμβάν φτάνει να απασχολεί το κοινοβούλιο και άλλα πολύ πιο σημαντικά περνάνε στο ντούκου. 

στο μετρό δεν πληρώνουν καθόλου στα τρένα κτελ κλπ η 25 η 50 %. Προφανώς και το ήξερε οτι δεν πληρώνουν. Ηθελε να τους φέρει σε δύσκολη θέση και να κάνει εντύπωση σε κόσμο που δεν ξέρει οτι δεν πληρώνουν. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...