Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μωρέ και το ανάβεις και το έχεις κρυφό δεν είναι τόσο δύσκολο αυτό, το θέμα είναι ότι μου έχει τύχει να με βάλουν να κάνω γοπινγκ μες στο δάσος :lol:

για αυτό κι εγώ κρατούσα τις γόπες στην εξάρτυση μου, μέχρι που μια μέρα πήγα στο φυλάκιο χωρίς να την έχω πάρει και τη βρήκε ο παπάρας ο επιλοχίας μου με τις γόπες μέσα

:lol:
  • Like 1
Δημοσ.

Πηγές από το ΥΠΕΘΑ αναφέρουν ότι “αν η πρόταση που έχουμε καταθέσει “περάσει” ως έχει, τότε έχουμε αποφύγει τα χειρότερα που ζητούσαν οι δανειστές”. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τη “νύφη θα πληρώσουν” οι χαμηλόβαθμοί ΕΠΟΠ που θα δουν μείωση στις αποδοχές σε αντίθεση με τους βαθμούς από Αντισυνταγματάρχη και πάνω για τους οποίους η πρόταση του ΥΠΕΘΑ προβλέπει βελτίωση των αποδοχών τους.

http://www.militaire.gr/μισθολόγιο-τι-περιμένουν-στο-υπεθα-κα/

Ενδιαφέρον εξέλιξη, αν και τα διέψευσαν, στους μεν θα κόψουν χρήματα και στους δε θα δώσουν.

Ποια είναι λογική αν γίνει κάτι τέτοιο; Κλασσικά διαιρει και βασιλευε;

Ή μήπως οι ανώτεροι/ανώτατοι εκμεταλλεύονται την καλύτερη εκπροσώπηση που έχουν στα πολιτικά γραφεία και κοιταξαν να φτιάξουν τους δικούς τους χεζοντας τους υπόλοιπους;

Δημοσ.

Ίσως έχει απαντηθεί αλλά μιας και δεν βρίσκω κάτι σχετικό: πόσο καιρό πρέπει να βρίσκομαι έξω ώστε να βγω ανυπότακτος εξωτερικού? Υπάρχει κάποια ξεκάθαρη οδηγία γι αυτό?

Δημοσ.

Ίσως έχει απαντηθεί αλλά μιας και δεν βρίσκω κάτι σχετικό: πόσο καιρό πρέπει να βρίσκομαι έξω ώστε να βγω ανυπότακτος εξωτερικού? Υπάρχει κάποια ξεκάθαρη οδηγία γι αυτό?

θα σταξεις νεοςςςςς

Δημοσ.

αυτό είναι για ΜΚΕ

σορρυ, μπερδευτηκα, ανυποτακτος εισαι απο την στιγμή που σε καλέσουν και δεν παρουσιαστείς. 

Πας στο προξενείο με το χαρτι του δήμου ότι εισαι γραμμενος και σου βγάζεις μια βεβαιωση ότι εισαι ανυποτακτος εξωτερικού. (Δεν υπάρχει κάποιο χρονικο διαστημα) 

Δημοσ.
πόσο καιρό πρέπει να βρίσκομαι έξω ώστε να βγω ανυπότακτος εξωτερικού? Υπάρχει κάποια ξεκάθαρη οδηγία γι αυτό?

Δεν υπαρχει νομος η κατι στανταρ αλλα σε γενικες γραμμες 1-2 χρονια χρειαζονται με συμβολαια σπιτιου, συμβολαιο δουλειας,

σπουδων κλπ.

Δημοσ.

εφόσον δεν υπάρχει νόμος, δεν μπορούν να αρνηθούν και αν πάει κατευθειαν με την βεβαιωση του δήμου ότι κατοικει εκει. 

Δημοσ.
εφόσον δεν υπάρχει νόμος, δεν μπορούν να αρνηθούν και αν πάει κατευθειαν με την βεβαιωση του δήμου ότι κατοικει εκει.

Τυπικα ναι, στην πραξη ζητανε πανω απο χρονο. Και λογικο ειναι πρεπει να δειξεις οτι μενεις μονιμα στο εξωτερικο

και βιοποριζεσαι.

Δημοσ.

δεν μπορούν να κάνουν ό,τι τους κατέβει, αν αρνηθούν να σου βγάλουν την βεβαιωση, που δεν ειναι τιποτα παραπάνω απο ένα χαρτι δύο λεπτά δουλειά, μπορουν να κατηγορηθούν για παραβαση καθήκοντος εφοσον δεν υπάρχει νόμος που να τους καλύπτει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...