Oscar_Mike Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 τωρα ειμαι ελδυκ φιλε σαν ΕΠ, η Ε επαναπατριστικε με 10 μερες + 5 τιμ για κυπρο που δεν τις δινουν πλεον πριν, αλλα μετα. Για ολους ισχυει αυτο. Χοντρικα ενα μηνα πριν ληξει η θητεια σου επαναπατριζεσαι στο πιο κοντινο στρατοπεδο στο σπιτι σου και στην ειδικοτητα σου. Δεν είναι για εμένα, εγώ έκανα τη θητεία μου στον Εβρο! Αρα αν κατάλαβα καλά να υπολογίζει 15 μέρες άδεια με το που έρθει Ελλάδα
jimakos234 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 όχι εδώ ήταν παραμεθόριο 40 (15Κανονικές, 16ΤΑΠ, 10 Κέντρο) +2 μήνες μονάδα γιατί όλο έκοβε χόρτα, έβαφε κλπ. Και νομίζω τους έφτιαξε τα ηλεκτρολογικά εκεί και από αυτό πήρε πολύ μπόνους. Εγω μεχρι στιγμης εχω 50 μερες απλα οντας τυπικος. Και εχω ακομα 140 μερες. Δεν είναι για εμένα, εγώ έκανα τη θητεία μου στον Εβρο! Αρα αν κατάλαβα καλά να υπολογίζει 15 μέρες άδεια με το που έρθει Ελλάδα Ναι. Τωρα σε πολλα στρατοπεδα πχ Χανια-Ρεθυμνο-Ηρακλειο τους εδιωξαν αμεσως με 30 μερες αδεια, απλα να παρουν την ταυτοτητα θα πανε, σε αλλα στην αθηνα κανουν κανονικα σκοπετα μεχρι να τελειωσουν/ παρουν την τελικη αδεια των 15 ημερων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 σε αλλα στην αθηνα κανουν κανονικα σκοπετα μεχρι να τελειωσουν/ παρουν την τελικη αδεια των 15 ημερων. Yeah έπεφτε καλο χώσιμο από ότι είχα ακούσει από παλιότερους στο στρατόπεδο...
Oscar_Mike Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ε λογικά για καμιά 20αρια μέρες θα γυρίσει, οπότε αν οι 15 είναι άδεια κλάιν, πάντως εκεί που είναι, τιμητικές δεν παίζουν ούτε για πλάκα
jimakos234 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Yeah έπεφτε καλο χώσιμο από ότι είχα ακούσει από παλιότερους στο στρατόπεδο... και απ τα βυσματα γενικα και απο παλιους. @Oscar_Mike Που ειναι?
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δεν μενουν ολοι μαζι με τα παιδια τους .Λογω μεταθεσεων η άδεια δεν αφορά μόνο αυτούς, αλλά όλους! Ε καλά, αυτός "έχτιζε" τη μονάδα! Αλοίμονο αν δεν έπερνε. Δεν είναι αστεία... Άμα οι άλλοι κοιτάνε πως να λουφάρουν καλύτερα, δεν τους φταίει αυτός που του φεύγει ο κώλος... αν δεν κάνεις υπηρεσίες γιατι κάνεις έργα δεν χρειάζεται και άδεια απο πάνω, αλλιώς χώνεις διπλά τους υπολοιπους που σαν κοροιδα κάνουν τα σκοπέτα σου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 και απ τα βυσματα γενικα και απο παλιους. Όχι για υπηρεσίες λέω, όχι αγγαρείες, τις οποίες έβγαζαν στελέχη. Έχωναν ΕΛΔΥΚ περισσότερες μέρες μέσα παρά τους φαντάρους του στρατοπέδου, ανεξαρτήτως βύσματος/παλαιότητας.
sargio01 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 (...)αν δεν κάνεις υπηρεσίες γιατι κάνεις έργα δεν χρειάζεται και άδεια απο πάνω, αλλιώς χώνεις διπλά τους υπολοιπους που σαν κοροιδα κάνουν τα σκοπέτα σου...Ναι οχι απλά εννοείται, εξυπακούεται αλλά σε ποιό στρατόπεδο απαλλάσεσαι σ' αυτές τις περιπτώσεις για να συχτιρίζω που δεν πήγα εκεί; Σε όποιο στρατόπεδο υπηρέτησα απαλλασόντουσαν απο τις αγγαρείες, οχι τις σκοπιές και τα θαλαμοφυλίκια και μάλιστα σε αντίθεση με τις αγγαρείες δεν είχαν ωράριο αυτού του είδους οι δουλειές, έβαφες μέχρι να νυχτώσει και αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα την πάπια και είχα δασκαλέψει και όλους τους υπόλοιπους ώστε να μην τους ψαρέψει κανείς και με καρφώσει.
Diskimpex Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 η άδεια δεν αφορά μόνο αυτούς, αλλά όλους! Εαν δεν εχουν παιδια δεν δικαιουνται.Με μεσο ολοι παιρνουν παντου
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 ναι, προφανώς αν δεν έχουν παιδια δεν θα πάρουν άδεια για τα παιδια τους που δινουν πανελλήνιες, αυτο ελειπε... Ναι οχι απλά εννοείται, εξυπακούεται αλλά σε ποιό στρατόπεδο απαλλάσεσαι σ' αυτές τις περιπτώσεις για να συχτιρίζω που δεν πήγα εκεί; Σε όποιο στρατόπεδο υπηρέτησα απαλλασόντουσαν απο τις αγγαρείες, οχι τις σκοπιές και τα θαλαμοφυλίκια και μάλιστα σε αντίθεση με τις αγγαρείες δεν είχαν ωράριο αυτού του είδους οι δουλειές, έβαφες μέχρι να νυχτώσει και αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα την πάπια και είχα δασκαλέψει και όλους τους υπόλοιπους ώστε να μην τους ψαρέψει κανείς και με καρφώσει. τουλάχιστον εσύ έριχνες μπιφτέκι στις σκοπιές την ημέρα μόνο...
sargio01 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 τουλάχιστον εσύ έριχνες μπιφτέκι στις σκοπιές την ημέρα μόνο...Οι ημερήσιες σκοπιές ήταν δυο όλες κι όλες συν ένα θαλαμοdog, ποιό μπιφτέκι;;; Χρειάζεται μπιφτέκι για να επανδρωθούν τρείς υπηρεσίες απο ολόκληρη τη μονάδα;
logistoulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Όχι για υπηρεσίες λέω, όχι αγγαρείες, τις οποίες έβγαζαν στελέχη. Έχωναν ΕΛΔΥΚ περισσότερες μέρες μέσα παρά τους φαντάρους του στρατοπέδου, ανεξαρτήτως βύσματος/παλαιότητας. Αυτά τα έκανε ο επιλοχίας λόχου που δεν τον ένοιαζε ποιος είσαι και από πού ήρθες αλλά πόσο καιρό είσαι στο στρατόπεδο. Πάντα έχωνε τον νέο στο στρατόπεδο και ας ήταν λελε και ας είχε έρθει από πινέζα και μόλις παλιωνε τον είχε στα χαλαρά. Αργότερα που πήρε άδεια για καιρό μόλις έσκασαν σε κάποια φάση ελδυκαριοι τους πήρε ένας βλάκας και τους έβαζε να κόβουν χόρτα (κι εμένα με έχωνε αυτός μέχρι να κρυφτώ σε γραφείο), αλλά ο διοικητής μόλις τους πηρε χαμπάρι επειδή ήμασταν και πολλοί -λόγω εκλογών που γίνονταν τότε δεν χωραγαμε στα κρεβάτια καν αν έμεναν όλοι μέσα- τους έστειλε άμεσα σπίτια τους. Ήρθαν ξανά μόνο για να απολυθούν.. Πρέπει να τους είδα μόνο μια ή δύο μέρες και πότε σε υπηρεσίες, μόνο να κάνουν θελήματα
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Οι ημερήσιες σκοπιές ήταν δυο όλες κι όλες συν ένα θαλαμοdog, ποιό μπιφτέκι;;; Χρειάζεται μπιφτέκι για να επανδρωθούν τρείς υπηρεσίες απο ολόκληρη τη μονάδα; χαχα, οκ, ήσουν τίμιο φίδι
aris1986 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Οι ημερήσιες σκοπιές ήταν δυο όλες κι όλες συν ένα θαλαμοdog, ποιό μπιφτέκι;;; Χρειάζεται μπιφτέκι για να επανδρωθούν τρείς υπηρεσίες απο ολόκληρη τη μονάδα; Σας σκιζανε δλδ. Ποοο τι περάσατε, 3 υπηρεσίες ημερήσιες;Χαχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις